加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]*-*死亡日記之1OO日的戀愛*-*
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6758
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
[[轉]]]*-*死亡日記之1OO日的戀愛*-*

= 女主角 =
阮思媚 – 16歲女生 .. 思想成熟度 ●●● .. 漂亮程度 ●●●●● .. 成績程度 ●●●●●...
陸凱韻 – 16歲女生 .. 思想成熟度 ●●●●● .. 漂亮程度 ●●● .. 成績程度 ●●●...
譚害翠 – 17歲女生 .. 思想成熟度 ●●●●● .. 漂亮程度 ●●●●● .. 成績程度 ●...
阮阿紫 – 怨靈 .. 怨恨程度 ●●●●● .. 漂亮程度 ●●●●● .. 惡毒程度 ●●●●●...
霍雨佳 – 17歲女生 .. 思想成熟度 ●●●●.. 漂亮程度 ●●●●● .. 成績程度 ●●...
= 男主角 =
鄧梓鋒 – 18歲男生 .. 思想成熟度 ●●●●● .. 帥哥程度 ●●●●● .. 成績程度 ●...
鄭子豪 – 18歲男生 .. 思想成熟度 ●●● .. 帥哥程度 ●●● .. 成績程度 ●●●●●...
劉智銘 – 18歲男生 .. 思想成熟度 ●●●●● .. 帥哥程度 ●●●●● .. 成績程度 ●●●...
霍雨安 – 18歲男生 .. 思想成熟度 ●●●●● .. 帥哥程度 ●●●●● .. 成績程度 ●●●●...
林浩言 – 18歲男生 .. 思想成熟度 ●●●●● .. 帥哥程度 ●●●●● .. 成績程度 ...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6758
狀態 離線
*-*前傳  誕生*-*
[“係一間醫院裡面…一個天真可愛既BB女即將要出世了…”]
媽咪 {“老公…比我睇下個女…”}
爸爸 {“你而家身體仲好虛弱…休息下先好冇??”}
醫生 {“阮生…麻煩你跟我出一出黎…”}
[“於是個BB女既爸爸就同個醫生企係病房門口講野…”]
醫生 {“我諗你要有心理準備…你既太太佢可能過唔到今晚…”}
爸爸 {“下!!點會咁…醫生你要救佢!!多多錢我都會比架!!”}
醫生 {“我好明白你心情…但係…你都係接受現實…”}
[“呢日…BB女個爸爸全日都陪係佢太太身邊…因為佢驚佢既太太就咁離開人世…”]
媽咪 {“老公…你幫我地個女起左名未呀??”}
爸爸 {“嗯嗯…我已經諗好左…”}
媽咪 {“係??咁叫咩??”}
爸爸 {“阮思媚…”} (“因為我呢世都唔會忘記你架…老婆!!”)
媽咪 {“思媚…思媚…好好聽呀!!”}
爸爸 {“最大既義意係你個名都有媚字…我會永遠都咁愛你架!!”}
媽咪 {“老公做咩講D咁既野…”} (“其實我知道自己頂唔得幾耐…但我好想睇住你快樂個樣…”)
[“夜晚既九點零三分…”]
媽咪 {“老公…我好累了…想訓…”}
爸爸 {“好…快D訓…多D休息!!”}
[“第二日既朝早…思媚既媽咪就咁離開人世…因為媽咪既離世…令到阮家有左重大既改變…”]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
呀風
初級會員
我叫小風呀 >∪<

會員編號 42376
精華 4
積分 1674
帖子 240
威望 0 點
I-See幣 12319 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-18
註冊天數 6854
來自 feelingsayumi
狀態 離線
  只顯示 呀風 的帖子
又幾好喎 , 快 D post 啦 , 十卜你呀 !!

如睇o岩,可以pm我,多買多平,買滿$30,有精美禮品送^^
頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-25
註冊天數 6694
來自 HK
狀態 離線
唔錯唔錯
.......快d快d......

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6758
狀態 離線
*-*第一日  日記*-*
[“9月23日既朝早…”]
爸爸 {“阿女…仲唔起身返學??”}
思媚 {“今日放假呀…唔洗返學呀…”}
爸爸 {“又係喎…咁好啦…你自己乖乖地留係屋企呀!!爸爸返工啦!!”}
思媚 {“嗯!!知道!!”}
[“當思媚既爸爸走左之後…思媚就開始郁手做家務…”]
[“思媚入左爸爸既房…汁下D野…點知比佢係個好舊既櫃仔度搵到D野…”]
思媚 {“書黎架??好多塵既!!”}
[“思媚抹乾淨本野…心郁郁想打開黎睇…”]
[“本簿係全黑色…簿面乜都冇…只係得黑色…”]
思媚 {“咁得意既本簿…睇下先:{{很高興你已打開這本日記…想要由頭看到尾必須只能每日看一頁…如果想跳頁或者違規…後果自負…}}哇…咁恐怖既既…”}
[“本日記突然翻去後一頁…”]
思媚 {“{{你已經打開日記之門…想要離開…必須看完日記為止…而規則是必須每日看一篇…否則…}}無下文??死啦…好驚呀…”}
[“本日記自動翻去後一頁…日期係2006年9月23日…”]
{{2006年9月23日…天氣晴朗…
  今日我好快就搞完衛生…肚餓既時候…就打電話去叫左一份PIZZA返黎…哇…唔講唔知喳…送PIZZA既男仔好靚仔…如果識到佢真係好啦…不過硬係覺得佢好熟面口…
  食完個PIZZA…我既好朋友打電話黎叫我出街…反正都做曬野…去玩下都唔怕姐??所以我好快就應承左佢…
  我地去左八佰伴睇野行街…發現多左好多新野…係咁既情況…我地當然都忍唔住手買左一袋二袋野啦…之後我既朋友話肚餓…所以去左最頂果層食野…
  返屋企既時候…係條馬路度…有個細路女訓係度…佢個樣好可愛…}}
思媚 {“下??無架啦??都唔知咩日記黎…”}
[“思媚就將日記放返原位…繼續去打掃…”]
[“到左12點幾…思媚打掃完…覺得好肚餓…於是佢諗起附近開左間新PIZZA店…就係果度叫左個外賣…”]
[“無幾耐外賣到左…”]
送外賣既人 {“唔該多謝87蚊…”}
思媚 {“拿…”} (“好靚仔呀!!”)
[“之後送外賣既人渣左架車走左…思媚就返入屋食PIZZA…”]
[“食飽左…突然間電話響…”]
凱韻 {“媚媚!!去街街啦!!”}
思媚 {“咁好死約我去街??”}
凱韻 {“咁你去唔去先??”}
思媚 {“好呀!!30分鐘…我屋企樓下見!!”}
[“思媚極速換好曬衫褲…同凱韻去街…”]
[“佢地去左八佰伴…係咁買係咁買…大家既銀包都瘦骨如柴…凱韻肚餓.了…就去左頂層食野…食飽就當然返屋企啦…係路上…”]
細路女 {“啊!!媽咪呀!!”}
婦人 {“小美!!快D走呀!!”}
[“一架貨櫃車駛埋黎…個細路女訓左係地下…一大灘鮮血係佢周圍…思媚同凱韻都嚇到面青青…”]
[“返到屋企之後…思媚左諗右諗…發覺今日既野都好似同本日記所講既一樣…呢樣最令佢擔心…”]

{{待續.....}}

頂部
果..
初級會員
果,,,子>333<*

會員編號 196699
精華 0
積分 204
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 8766 錢
GAME幣 311 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6535
狀態 離線
  只顯示 果.. 的帖子
幾 好 睇 牙,,

十卜!

本 日 記 究 竟 有 咩 特 別 呢@@?

頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-25
註冊天數 6694
來自 HK
狀態 離線
好好睇...快快快.....

頂部
crystalsze
初級會員

會員編號 196423
精華 0
積分 150
帖子 103
威望 0 點
I-See幣 9228 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6535
狀態 離線
  只顯示 crystalsze 的帖子
十卜!
好睇!

頂部
三水妹:) (lily:))
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 176061
精華 0
積分 1747
帖子 9913
威望 0 點
I-See幣 17532 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 `傑
閱讀權限 60
註冊 2006-6-14
註冊天數 6585
狀態 離線
  只顯示 三水妹:) 的帖子
都幾好睇也,,          快po啦,,        十卜,,

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6758
狀態 離線
*-*第二日  驚嚇*-*
[“9月24日既朝早…”]
思媚 {“唔…哇!!已經中午12點架啦!!死啦…未做家務!!”}
[“思媚拿拿聲起身擦牙洗面…開始做家務…”]
[“當佢入返房既時候…一本黑色既簿出現係佢面前…”]
思媚 {“點解…本簿係度…”} (“好驚!!救…救命…”)
[“呢個時候思媚唔知點解會拎想本日記…翻去下一頁…”]
{{2006年9月23日…小雨…
  今日好悶…做完野都唔知有咩搞…所以我去左附近既公園睇下野…點知比我見到送PIZZA既男仔…睇佢個樣好似飛緊女咁…佢身邊果個女仔生得幾靚架…但真係好面善…
  跟住個女仔摑左個男仔一巴…呢一巴真係超大聲…連我都聽到…最後個女仔走左…剩低個男仔…佢企左係度好耐…唔通佢傷心到想死??哈哈…
  我望住佢好耐…發覺佢越望越靚仔…但係就覺得佢好冷酷…
  然後我返去屋企…一入門口…就聽到陽台有重野跌落地下既聲…我行出去望下…}}
思媚 {“咁無聊架…又係講到一半無左既…”}
[“思媚將本日記放返去佢既書櫃度…繼續去搞衛生…”]
思媚 {“似乎今日D野都做得七七八八了喎…家下先3點幾…都係出去行下啦…”} (“咪住…如果我出去…咁咪姐係同本日記講既一樣??唔得…唔出得!!”)
[“到左下午5點幾....思媚要準備買餸…但係佢好猶豫…”]
思媚 {“唉!!又會呢個時候無餸係屋企都有架!!唉…是但啦…出就出啦!!”}
[“思媚拎住一袋二袋既餸返屋企既時候…經過公園…見到果個送外賣既男仔同一個女仔…”]
思媚 {“唔係咁玩野掛…都係早走早著…”}
[“當思媚想繼續行果陣…前面突然封左路!!標誌寫住:封路兩小時…”]
思媚 {“唔係呀嘛!!天都玩我!!”}
[“無辦法之下…思媚唯有坐係公園度等…”]
女仔 {“阿鋒呀…唔好咁啦…我知你仲好愛我架!!”}
[“個女仔嗌得超大聲…思媚都比佢嚇親…”]
梓鋒 {“算啦…阿翠…我地無可能架啦…”}
害翠 {“鄧梓鋒!!你好野!!”}
[“講完之後仲摑左梓鋒一巴…”]
思媚 {“哇…呢個場面經典喎…”}
[“害翠走左之後…剩返梓鋒一個企左係度…唔識佢既人都可能以為佢傷心…”]
思媚 {“講真佢真係好靚仔…但係真係好熟面口…硬係唔記得邊度見過…”}
[“兩個鐘好快過左…思媚急急腳返屋企煮飯…”]
[“返到屋企…”]
思媚 {“嗄…好累呀!!”}
[“砰!!突然係陽台傳出一聲巨響…思媚就好奇行去睇下咩事…”]
思媚 {“啊啊啊!!哇!!”}
[“思媚嚇到腳軟…就咁坐左係地下…隻眼既視線都離唔開底下果層停車場…原來係十三樓既李太…墮樓死亡…而佢既雙眼仲係狠狠咁啤住思媚…”]
[“呢個時候思媚爸爸返左黎…”]
爸爸 {“阿女…煮左飯未呀??”}
思媚 {“啊!!”} [“仍然未驚完…”]
爸爸 {“阿女!!哇…唔好睇…快D入返屋…乖…無事架!!”}
思媚 {“我隻腳無知覺…”}
爸爸 {“唔緊要…我扶你…”}
[“入返屋度…思媚仍然好驚…手手腳腳都係度震…思媚既爸爸好擔心…”]
[“呢晚思媚訓得一D都唔好…成日訓訓下就喊…”]

{{待續......}}

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...