加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 《﹏希望〞》
載入中 ...
YIU`XD
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 94007
精華 0
積分 5684
帖子 3248
威望 0 點
I-See幣 22308 錢
GAME幣 156 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-29
註冊天數 6708
狀態 離線
  只顯示 YIU`XD 的帖子
《﹏希望〞》

我 可 能 太 貪 心 -口-

我 有 3 個 願 望=口=

第 一 * 我 希 望 測 驗 全 部 9 字 頭

第 二 * 我 希 望 升 到 好 中 學

第三 * 我 希 望 快 D 升 中 學*唔 好 再 比 人 玩 針 對

其 實 我 只 要 做 到 第 二 個 願 望 就 得 嫁 啦 * 呢 樣 係 最 重 要>v<

第 三 件 事 其 實 唔 咁 重 要 * 因 為 下 年 都 中 學  LU =v=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Manly
嬰兒上路

會員編號 178294
精華 0
積分 813
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 12090 錢
GAME幣 91 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 笨-小妖
閱讀權限 50
註冊 2006-6-20
註冊天數 6535
狀態 離線
  只顯示 Manly 的帖子
咁多願望??
祝福你!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
JustYami. (初音控♪)
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
I-See幣 16103 錢
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-9-12
註冊天數 6816
狀態 離線
  只顯示 JustYami. 的帖子
3 個 願 望 ,,
有 小 小 似 仙 女 比 願 望 你 *0*``
堯 堯 努 力 ...~
成 績 h0 就 自 然 有 h0 中 學 比 你 讀 架 喇 ;]
姐 系 你 第 1 個 得 左 第 2 個 都 會 有 機 會 得 埋 ;]
祝 願 望 成 真 =]**

頂部
YIU`XD
吹水新手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 94007
精華 0
積分 5684
帖子 3248
威望 0 點
GAME幣 156 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6708
狀態 離線
得左啦
我終於攞四科A啊
好野
可以入好中學
唔知呢度比唔比講野
算啦
要扣分就扣>v<

頂部
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6816
狀態 離線
嘻 ,,
回 堯 兄 的 ....
既 然 你 的 願 望 已 實 現 :)`
你 想 繼 續 聽 到 別 人 的 祝 福 嗎 *0* ??

頂部
YIU`XD
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 94007
精華 0
積分 5684
帖子 3248
威望 0 點
GAME幣 156 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6708
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙靈'' 於 2006-11-16 19:13 發表
嘻 ,,
回 堯 兄 的 ....
既 然 你 的 願 望 已 實 現 :)`
你 想 繼 續 聽 到 別 人 的 祝 福 嗎 *0* ??

都可*v*
咁你講啦*v*
係咪你有*v*
其實吹唔吹得水嫁=3=+

頂部
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6816
狀態 離線
回 堯 兄 ....
只 要 不 離 題 就 可 以 了 =]

頂部
YIU`XD
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 94007
精華 0
積分 5684
帖子 3248
威望 0 點
GAME幣 156 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6708
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙靈'' 於 2006-11-16 20:34 發表
回 堯 兄 ....
只 要 不 離 題 就 可 以 了 =]

咁都好D*v*
咁你係咪有願望*v*
我可以聽XD

頂部
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6816
狀態 離線
回 堯 兄 ,,
我 現 在 只 想 把 眼 淚 停 住 這 麼 簡 單 也 做 不 到 ,,
我 想 我 還 沒 有 資 格 許 下 願 望 吧 t3t

頂部
D!N-SHEUNG`:)
認證會員
♥SIUDIN

會員編號 184533
精華 0
積分 3298
帖子 901
威望 0 點
I-See幣 14249 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-3
註冊天數 6522
來自 H.K
狀態 離線
希 望 你 能 夠 做 到 n a ' ' = ] ] ] + 油 . . .

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...