加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ╭ °*█重遇?!°×﹏__?! [轉貼,,]
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6720
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
╭ °*█重遇?!°×﹏__?! [轉貼,,]

女主角----------

小柔-----(我)一個好善良GE女仔...好有錢.....爆靚女....好可愛...雖然好有錢....都唔想成日依賴牙BA牙MA...所以一個人住....(F.2)

牙寧-----小柔GE好朋友...好打得....靚女....(F.2)

牙婷-----都係小柔GE好朋友....靚女.....打得(F.2)

男主角----------

牙風-----爆靚仔.....從來都未試過鐘意一個人.....超鐘意小柔.....(F.2)

牙恆-----靚仔一個.....專一....(F.2)

牙天-----都係靚仔.....花心....有米(F.2)

配角--------------

牙詩-----個樣7到爆.....姣婆一個

牙健-----小柔GE契哥....靚仔.....有米

牙文------小柔個EX```靚仔....

NO.1

今日又係新學年GE開始喇....我唸我要努力D LA....

牙寧同牙婷話今日要早D番學WO....冇陪到我....真係唔夠朋友......

我落左樓就去搭車...見到個男仔訓到成隻死豬咁.....睇真D...佢係我地學校GA BO.....

到左站...我見佢仞臙N拍下佢.....點知比佢鬧...真係好慘丫

小柔*喂!喂!醒下喇....到站喇....(拍下佢...溫柔)

男仔*喂咩牙喂?我夠知落......(落左車)

小柔*咩喔?!叫醒你仲大大聲鬧人

番到班房見到一大班女圍住個男仔......我冇理到.....走左去搵牙寧同牙婷.....

小柔*喂!你地做咩今朝唔等我牙?

牙寧*有靚仔睇牙嘛.....

牙婷*咪係....你睇下個個男仔.....佢叫牙風呀....好靚仔呀

小柔*仲好講...仲之你地就重色輕友喇.......

牙寧*咪咁喇....小柔你睇下佢個樣就知有幾靚仔GA LA.....

跟住牙寧同牙婷就推左我去個個男仔度.......

想睇就記住十卜下我喇Wo~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
NO.2

牙風*E...今日朝早個個女仔WO....

小柔*哦....原來係你

牙風*SORRY牙!今日咁大聲鬧你...(溫柔)

小柔*算喇....冇野我走先喇....

牙風*你叫咩名?(拉住我)

小柔*XX柔....

牙風*咁LUNCH一齊食喇....

小柔*咁好喇....(走左)

牙婷*哇哇哇!溝仔牙?

小柔*喂!係咪玩野牙?我對佢冇FEEL GA....

牙婷*個個都唔錯丫!(指住個男仔)

牙寧*哦...個個好似叫做牙天WO.....

小柔*總之個個靚仔都係花心....

牙寧*唉....你咁講都有道理....

小柔*乜你唔係鐘意牙風GA咩?

牙寧*傻喇...我唔鐘意佢

小柔再冇講過野

打左鐘......

MISS入左黎......

MISS*今日有3個新同學黎我地班...佢地叫牙風、牙恆同牙天......

跟住佢地就搵位坐......牙風坐左我隔黎,牙恆同牙寧坐,牙天就同牙婷坐...........

牙恆同牙天都冇理到牙寧同牙婷.........而我..........

想知就十卜我喇```

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
NO.3

牙風*哇!乜咁岩牙?

小柔*係咩?好似你自己坐埋黎GA BO......

牙風*咪咁喇.....小柔....(笑...簡直係殺死人喇.....不過呢招都小柔冇用)

小柔*喂!喂!我同你唔係好熟GA喳啵.....咪咁叫我

牙風*係咪仲嬲緊我朝早個件事牙?(溫柔....望實小柔)

小柔*唔係牙....(擰轉面)

牙風*咁點解唔望住我?(托住小柔塊面)

小柔*..............(面紅)

牙風*(笑)

MISS*XX柔、XX風!唔好再傾喇.....

而呢一句就引起左好多人望住牙風同小柔...............

女GE怒啤小柔...男GE就梗係啤住牙風牙

小息*

牙寧*喂!小柔!同先同牙風傾得開唔開心牙?(奸笑)

小柔*喂!咩牙?我幾時同佢傾牙?

牙婷*哎喲!我地GE小柔妹都識怕醜wo......

小柔*好喇Wo.....

牙寧*好喇!唔玩喇......

小柔*咁你地呢?

牙婷*我隔離個個好似啞左咁....乜都唔講GA...

牙寧*我隔離個個咪又係咁!!

小柔*...................(無奈)

跟住就係上堂、上堂再上堂......

LUNCH TIME......

點解冇人SUP GE??

頂部
Athena`
吹水學徒
...............

會員編號 88717
精華 1
積分 3389
帖子 1293
威望 1 點
I-See幣 16158 錢
GAME幣 347 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-19
註冊天數 6724
狀態 離線
  只顯示 Athena` 的帖子
冇人sup你...我sup你啦!

由尼一個post開始,,往後的文章請根據 開post教學 post 文章..
         遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
否則警告,,,達3次警告後,,再犯者扣分,,,,,
即日生效``

p.s有''警告''的寛限期為2星期...2月1 日後再冇警告,,直接扣分!

by athena`

頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6827
狀態 離線
不錯,,
十卜唷,,,
post多d la

頂部
婷丁
初生嬰兒

會員編號 263137
精華 0
積分 292
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11063 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-18
註冊天數 6329
狀態 離線
  只顯示 婷丁 的帖子
好睇.....快d  post

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
NO.4

LUNCH TIME......

牙寧*小柔、牙婷去食LUNCH丫!

牙婷*好牙....

小柔*嗯...(其實仲記得牙風咁朝約佢去食LUNCH,,,,不過唔係好想去)

牙風*HALO......小柔.....

小柔*哇!你幾時彈出黎GA??(嚇到面都青埋)

牙婷*喂!佢同我地去食LUNCH GA...你想點牙??(想拖小柔走)

但係牙風一手攬住小柔條腰....

小柔*喂!快D放手....(掙紮緊...不過邊夠牙風大力)

牙風*想走?冇咁容易....(殺死人GE笑容)

小柔*你想點?(望住牙風)

牙風*你知架....(再攬實小柔)

牙寧*喂!XX風你好放手喇喔....

牙風冇理到牙寧.....

牙風*我想你同我去食LUNCH....

小柔*放開我先....

牙風放開左小柔.....

牙婷*小柔!我地走....

小柔*唔得丫!我要陪佢食LUNCH牙....

牙婷*咁點得GA??

小柔*一次咁多喇....

牙寧*咁你小心D喇....88

小柔*嗯...88

想知牙風同小柔會點牙?HAHA就十卜我喇

頂部
Wety
初生嬰兒

會員編號 252022
精華 0
積分 432
帖子 38
威望 0 點
I-See幣 11149 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-24
註冊天數 6354
來自 媽媽的肚肚
狀態 離線
  只顯示 Wety 的帖子
好睇牙!!
快d post!!
十卜十卜 XD

頂部
傻婆兒
初級會員

會員編號 190180
精華 0
積分 802
帖子 111
威望 0 點
I-See幣 12605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-17
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 傻婆兒 的帖子
post呀~~~~~十卜>~<

白痴,可愛妹一名.XD
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6720
狀態 離線
NO.5

牙風*點牙?

小柔*行....行喇.....

講番牙寧佢地先.....

牙婷*唉!

牙寧*唉∼

牙天*喂!你地做咩唉唉聲牙?

牙婷*唔好提....

牙天*唔講!唔講!同唔同我去食LUNCH牙?

牙婷*是但....(望住牙寧)

牙寧*得架喇我.....

牙婷*嗯..88

牙寧*88....

牙恆*淨番我地牙?

牙寧*一齊丫!

牙恆*哦∼

小柔點呢?.....................

小柔*食咩牙?

牙風*我想食你牙....(奸笑)

小柔*痴線!!(走左去)

牙風*喂!唔好嬲喇....(追上去拖住小柔隻手)

小柔*唔好咁....(好溫柔咁整開牙風隻)

牙風*去食野喇...(好DOWN)

小柔*嗯∼[[我係咪整嬲左佢呢?]]

跟住佢地去左食野...半個鐘左右就食飽.....

小柔*我頭先......

牙風*冇事喔....(小柔未講完就插嘴)

小柔聽到呢句就覺得好唔開心.....唔同小柔真係鐘意左牙風?

想知小柔點??請看下回分解```:Q

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...