加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`  (單選) [參與投票的會員]
勁勁勁憎囉`   33 (53.23%)
勁 勁 憎 囉 `   8 (12.90%)
勁 憎 囉`   5 (8.06%)
憎 喇`   3 (4.84%)
一 般`   9 (14.52%)
少 少 憎`   2 (3.23%)
吾 憎`   2 (3.23%)

標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-20 02:58 AM 發表

系喎,,,,講到自己有幾勁甘喎,,,,
如果吾系禾地吾出聲,,廢事串返佢,,,,
佢有得甘講咩,,,,,
又成日擺個勁乞人憎既樣出黎,,又吾知幾難頂喎
自己又吾識打波,,,((不過禾刀系,,,)))
佢差吾多球球刀失既,,,,收水 ...

咪 系 !!
佢 仲 話 係 |2 號 澤 人 名 -口-
賤 賤 呢***
只 想 有 日 有 可 能 等 到 佢 很 改 過****
如 未 悔 過...."
至 少 吾 好 再 搞 亂 我 地 班-vvvvv-"
我 真 係 好 想 我 地 成 班 開 開 心 心 咁 玩-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-20 08:00 PM 發表

咪 系 !!
佢 仲 話 係 |2 號 澤 人 名 -口-
賤 賤 呢***
只 想 有 日 有 可 能 等 到 佢 很 改 過****
如 未 悔 過...."
至 少 吾 好 再 搞 亂 我 地 班-vvvvv-"
我 真 係 好 想 我 地 成 班 ...

禾諗刀幾難,,,佢1日系班長,,1日刀會亂,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-20 09:20 PM 發表

禾諗刀幾難,,,佢1日系班長,,1日刀會亂,,,,

勞sir話bo
班長擇名
就算係咩原因
都要留低
一定擇吾到佢la
佢又錯都冇事
佢公報私仇

正一仆街!!!

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-13 12:41 PM  代幣  -4   
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-20 09:53 PM 發表

勞sir話bo
班長擇名
就算係咩原因
都要留低
一定擇吾到佢la
佢又錯都冇事
佢公報私仇

正一仆街!!!

米系,,,佢憎個D就算冇錯,,,佢刀會擇既,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-21 07:22 PM 發表
唉....人地扮可憐未又得佢扮囉
下學期仲會裨佢做女班長咩@@"

最衰佢系D牙SIR  MISS面前扮先衰尼,,,甘又系,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【WHITE】駒 的帖子
你咁無聊既,,
有冇人鍾意人地跟風呀...
呢d野都要問真係勁!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

人地巧奇冇計咖喎,,,,,尼個不是1個問題,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-22 06:02 PM 發表
人地巧奇冇計咖喎,,,,,尼個不是1個問題,,,,

好 聽 就 好 奇 囉 ""+
吾 好 聽 咪 8 卦 囉-口-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 【WHITE】駒 於 2007-1-21 09:40 PM 發表
你咁無聊既,,
有冇人鍾意人地跟風呀...
呢d野都要問真係勁!!

妖 !!
你 真 係 食 屎 大!!
憎 都 有 一 個 程 度 嫁 麻!!`
死 蠢 -口-
仲 要 細 gE 黎 教 你-333333333-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 LIN豬` 於 2007-1-20 05:38 PM 發表

哦哦 `  知na `

(佢   `)丫嘛`

你地吾系同佢好fd 架咩  -口-"

無lala攪成錦既?!

之 前 以 為 姐-口-"
總 之 憎 憎 憎 死 佢><"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...