加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ""***︹我愛的是誰?!![[為什麼我這樣花心...]]}
載入中 ...
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 11190 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
  只顯示 珊珊=] 的帖子
而家開始全部都係作的...""

{[[ch.8]]}

第2日返到學...

bi*---hi~ka,,yee!!

ka+yee---hi!~

BI---喂~你地話我揀冰個好呀...??我又好似2個都中意..唉!!我覺得自己好花心呀..><"

KA---你點都要揀一個架啦...你睇下冰個同你夾D,,咪揀冰個囉..~

YEE---但係你又唔知傑係咪中意你..但係鋒話左係中意佢啦喎,,揀鋒咻唔洗煩囉...""

BI---唉!!我自己其實好似中意傑多D,,但係佢又未必會中意我..鋒就話中意[掛]喎..."*

KA+YEE---你自己諗啦...<---咁齊既...(好衰呀..唔理佢..)

BI---哼..!!你地2個衰人!!算啦..我都知你地幫唔到我GA啦~~

KA---你知就好啦,,YEE我地去TOILET囉...

YEE---好呀!!~BI,,你自己諗清楚啦~~

________TOILET________**

KA---YEE呀...其實呢..我覺得我好似有D中意鋒呀.."

YEE---下!!唔係呀...但係...

KA---SH!!你唔好話比BI知呀...我知我唔應該中意我個FD中意既人..

KA---但係我都唔想GA..我都唔知幾時開始..慢慢咁中意左佢GA...""

YEE---唉...愛情就係咁GA啦...你都唔知佢幾時黎幾時走GA..!~~

KA---唉...我真係好痛苦呀...你唔好話比任何人知呀!!

YEE---放心啦...我唔會既,,走啦..~~

KA---嗯...<---E一刻佢既心情好低落..."

~~~~~~~~~~~~~~~又到放學LU~~~~~~~~~~~~~~~

KA+YEE+BI佢地都一齊行..

佢地3個都有唔同既野煩..

今日佢地無人出過聲...去到地鐵站,,佢地互相揮左揮手就各自走人...

即使分手不要太悲哀""

[[**2個人就算相愛也不一定要在一起.,..""
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
戀愛天堂
初生嬰兒

會員編號 324444
精華 0
積分 205
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10984 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-26
註冊天數 6181
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 戀愛天堂 的帖子
好好睇
SUP你
快D post

最愛依晨
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 戀愛天堂 於 2007-5-27 04:57 PM 發表
好好睇
SUP你
快D post

真的嗎??!
thx!>3<"

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
{{(ch.9))}
其實我諗YEE係最慘果個.."

因為佢見到BI同KA都因為愛情搞到自己咁唔開心..

佢自己就要擔心哂2個人.."

佢應該興幸自己仲未有中意既人,.,,*

而家BI係到煩緊應該點..揀邊個..其實諗黎都無用啦.."

就算佢揀邊個都好,,都只會令自己受傷.."

KA就仲慘過BI,,佢中意左好朋友中意既人..

咁樣既戀情都唔會有結果..就算鋒中意佢//

佢地2個係好朋友,,KA都唔會同佢一齊.."

唉..真係一段可悲既4角戀.."

第2日返學..佢地3個人都帶住黑眼圈..

傻下傻下咁..""

到左中文堂..因為個阿SIR勁惡,,

佢地因為呢件事..都訓唔到.."

上阿SIR堂果時./.始終都係頂唔順..勁眼訓..

--------------------------------上中文中------------------------------

呂SIR---XX雪,,XX凝,,XX儀你地3個企去後面..小息帶埋本手冊黎搵我!!

佢地3個就死死下咁去左後面企...""

+============小息===========+

BI+KA+YEE就一齊去搵阿SIR..."

搵到啦~~~~~~~~

呂SIR---你地3個今日咩事呀..我見你地最近已經愈來愈心散而家仲合眼訓!!!

唔得!!~我一定要話比你地屋企人聽...!!

BI最驚..因為佢屋企人好嚴..!!佢而家唔知點好...

KA同YEE都知..所以都好擔心/.//

佢地比左本手冊阿SIR寫//阿SIR叫佢地聽日簽返返黎...

寫完佢地3個就返課室啦~~

BI---今次死緊啦..比我阿知我上堂心散//我..我..死啦!!!!!!!!!!!!!!!!

KA---唉...咁點好呀...你識唔識簽你阿爸個簽名呀??!!

YEE---唔係呀...冒簽好大罪架!!!

BI---咪係!!同埋我都唔識簽...

KA---咁點好呀...

BI---唉,,,,,,,,(佢自己本來就煩架啦..而家仲搞成咁..)

++++++++++++++++放學+++++++++++++++++

今日佢地3個又多左一件事煩啦!!!

唉...真係好慘,,而家睇下佢地返去點比屋企人簽名,,,

_________________KA家..____________________

KA---唉,,死就死啦!!(比左阿媽..)

KA---阿媽我琴日唔夠訓..上堂合眼訓,,比阿SIR寫手冊呀,,,>W<''""""

KA媽..----下,,唔夠訓??!你個死女包..又玩電腦玩到好夜啦!!
我成日都叫你讀好D書..又唔聽.................(下山1000字...)

KA一句聲唔出..只係係咁UP頭..

佢阿媽鬧夠就幫佢簽左名啦~~

佢阿媽一簽左名..KA就拎返本手冊..

係到話---得啦得啦...跟住就即刻去玩電腦!//

_________________YEE家_________________
其實YEE屋企人都OK嚴架...佢都好驚...""

YEE----阿..阿媽......(比左本手冊佢阿媽..)

YEE媽..----咩呀..(拎左本手冊)做咩呀??

YEE---我..今日上堂合眼訓..因為琴晚訓唔著..唔夠訓...........

YEE媽..---你又訓唔著..之前已經成日話訓唔著架啦..咁而家點算你話..
影響埋學業..!!

YEE---我...我都唔想架..咁真係訓唔著呀MA...

YEE媽---唉..你訓之前飲杯牛奶,,,,(一路簽..一路講講講...)

YEE---哦..知道啦!!(拎返本手冊開開心心咁走人..~)

而家最驚就係BI啦,,到底佢簽唔簽到,..就要睇下集先知啦!!

即使分手不要太悲哀""

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6349
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
BI佢屋企人咁嚴點簽到a?????!!!!!

頂部
-1卷廁紙;]
吹水學徒
吾乃低能白痴` !

會員編號 328810
精華 0
積分 1742
帖子 1736
威望 0 點
I-See幣 22717 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-6-4
註冊天數 6172
來自 t0ilet,`
狀態 離線
  只顯示 -1卷廁紙;] 的帖子
supp0rt 作得好好哩<3`

QUOTE:
xd`我系廁紙=)`

爺;
x;herher``
公;
婆; kira
爸;牙DEE'
媽;透
兄;啊古,ivy
弟;ky
姊;YinG
妹;小玲,w0ngbiar
仔仔;膠風
囡囡;miko
bb;呀詩=3=
表妹;"s!u珩,吳絲絲
表弟;
大粒愛人;{ 灰子 }`
細粒愛人;小零,呢糕`
朋友; 吳絲絲,Ada敏

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-6-4 07:43 PM 發表
BI佢屋企人咁嚴點簽到a?????!!!!!

呵~唔知呢,,

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-9-20 06:08 PM  代幣  -2   字數不足

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MISSSS廁紙?! 於 2007-6-8 04:16 PM 發表
supp0rt 作得好好哩<3`

thx!!本來見到無咩人sup我..想唔作啦..
而家終於有人睇啦..^^!

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
[{{ch.10]}}

===================BI家====================

佢阿爸真係好嚴架..佢都係唔敢比佢簽...""唉..

!!!!!不過!!佢仲有個阿媽架MA..呵呵!!!!~~

佢打比佢阿媽..

______________________PHONE BI媽________________________

BI媽---喂??!

BI---喂??阿媽呀..

BI媽---咩事呀??我做緊野呀.,.有野快D講啦...

BI---ER.//係咁既............我琴晚睇書睇夜左..唔夠訓,,上堂比阿SIR話我唔尊心呀..佢寫左我手冊..我唔敢比阿爸簽呀,.,,你可唔可以幫我簽呀..??!(佢一口氣講哂)

BI媽---得啦得啦..我做野先啦~~88

BI---THX媽咪!!!88!!

________通話完畢_______________________-+

BI---YEAH!!!!!!!!!!!!(勁大聲)

BI爸---喂//.你YEAH咩呀..傻左呀..??

BI---無野..無野呀,..,(細聲)

BI爸---唉..點解生左個咁既女架..(講完就行開左)

BI---YES..!!(細聲)^^

到左夜晚..佢打比YEE同KA..
___________________________PHONE KA+YEE(3LINE)________________________________

BI---喂喂!??KA,,YEE..我阿媽話幫我簽呀..你地點呀??

YEE---呵呵~~更係得左啦..

KA---嘻~!我都係呀,.,不過比我阿媽話我話左成個中呀.,.,隻耳仔而家仲有少少痛呀..陰功!!!!!

YEE同BI---哈哈 .. 哈哈!!!!(笑到肚痛)

KA---哼!!你地2個衰人黎GA!!!聽日你就死..

YEE+BI---阿!!(大叫)唔好呀..KA姐./.你大人有大量..放過我地啦..!!!

KA---哼!!!KEKE(奸笑)

YEE+BI--->WWWWWWWWWW<..................(好驚呀,,,)

________________________跟住就收左線啦~~______________________>>

佢地3個終於放低左一塊大石..擔心少一件事啦..!!

唉~~不過仲有一件仲煩仲惡頂既...

等緊佢地./................................

即使分手不要太悲哀""

頂部
卡文~~
初生嬰兒

會員編號 342013
精華 0
積分 207
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-4
註冊天數 6142
狀態 離線
  只顯示 卡文~~ 的帖子
十卜十卜~~加油~~

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-9-17 07:57 PM  代幣  -2   馬虎回覆
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...