加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原]]*﹏藍眼睛的我令人害怕◎ ̄唯獨你不怕ˍ/
載入中 ...
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
I-See幣 11226 錢
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6379
來自 - 媽媽的肚子唷`"*_
狀態 離線
[[原]]*﹏藍眼睛的我令人害怕◎ ̄唯獨你不怕ˍ/

傳說中有藍眼睛既人會帶黎災禍
而哩個故事係講一個擁有藍眼睛既女仔
會有咩事情發生係佢身上

人物介紹
女主角
葉希愛[唔知點解諗到哩個名] 係一個天生既靚女 但係因為擁有一對既藍眼睛 而令到好多人驚佢 佢發起嬲上黎個陣 會好得人驚 爆粗超勁 超串咀 超型 勁有$$$ 打交好叻 係柔道黑帶[通常用黎防禦] 同情 恩 曉勁勁勁fd 冇鐘意既人 係校花 超cool 但係對住d fd就好熱情 唔發嬲就好溫柔但係一發嬲就粗暴到爆

梁紫情 都係一個靚女 有時溫柔 有時粗暴 爆粗麻麻 串咀 幾型 好有$$ 打交幾勁 都係柔道黑帶[用黎防禦]
佢發嬲個陣冇呀愛咁得人驚 但係就會狂爆粗 都係校花 好熱情 同愛 恩 曉好fd 鐘意海

陳美恩 個樣幾靚 好溫柔 唔會講粗口 少少串咀 好型 有$$ 不過就成日喊 雖然個樣幾靚 但係擁有鐘意幫人既心 係好多男仔心目中既女神 同愛 情 曉超fd 鐘意風

趙文曉 個樣麻麻 粗魯 串咀 型 小康之家 同愛 情 恩勁fd 鐘意洛
以上4位都唔鐘意姣婆

男主角
蔡至城 勁勁勁靚仔 係好多女仔心目中既王子 好串 好型 好有$$$$ 鐘意爆粗 老豆係校長 鐘意愛

胡俊風 靚仔一名 好串 超型 超有$ 爆粗幾勁 鐘意恩

吳家洛 麻麻靚仔 麻麻串 小康之家 鐘意爆粗 好"就"女仔 鐘意曉

歐浚海 靚仔 超串 少少型 好有$$ 唔鐘意爆粗 不過係發嬲個陣先爆 鐘意情
以上4位都係好憎姣婆

小角色
miko 好樣衰 成日姣仔 扮晒串 唔夠人串就com 好憎愛  鐘意城
yoyo miko既跟班 好靚女 不過唔知點解做左miko既"靚"冇鐘意既人 佢好想幫愛 好想同佢做fd 但係miko唔俾

我作到哩到先,遲d再作,希望你地會鐘意

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6402
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
我想睇a

po   la
po   la
po   la

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
冰冰小丸子
中級會員

會員編號 247506
精華 0
積分 889
帖子 334
威望 0 點
I-See幣 13697 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-15
註冊天數 6396
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 冰冰小丸子 的帖子
十卜!!

十卜!!

post!!!!

post!!!!

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6379
狀態 離線
第1集
朝早7點3個字
[多麼感激永遠都想我好 你對我笑著用心分擔我苦惱...........]愛個電話既鈴聲
愛:(mm先起身)妖,邊撚個呀,晨早留留打黎
情:頂你呀,我呀,依家7點3啦,仲唔起身
愛:下.....唔係掛,10分鐘後係m記等啦]
情:拿,你話架,遲到點先
愛:遲到先講啦,唔傾啦,bibi
情:bibi
於是愛就用佢最極速既速度去刷牙洗面換衫衫啦
落到m記.....
情:哇,好準時喎,真係10分鐘喎
愛:仲洗講,我出名跑步快架嘛(愛佢跑步係全班NO.1)
情:唔好講啦,快d食野啦,食完就番學啦
愛:洗你講,我夠知啦,食咪食囉
跟住佢地又食食食,食完就跑番去啦
到左學校呢..........
恩n曉:愛 情,乜咁遲呀
愛:哩d唔係叫遲,係叫快.....
恩,曉n情:下........乜原來哩d叫快,我依家先知炸
愛:唔好講咁多,睇下咩班先
恩:唔洗睇啦,我地睇左,你地同我地一班呀,仲要係4A呀
愛:咁好,最壞個班喎
情:你就好呀,如果俾媽媽知道仲唔死
愛:唔講咪得囉............
愛未講完就俾個好靚仔既男仔撞親,跌左落地
愛:仆街,邊條粉腸撞跌我呀
?:sor,sor,冇心架
愛:屌,你冇心姐,但係有意喎
?:算,好男唔同女鬥,你叫咩名呀
愛:葉希愛,你呢
?:蔡至城
愛:哦.....唔傾啦
城:哦
愛:靚女們,番班啦
突然城問:點解呀愛你對眼係藍色既??
呀愛冇出聲,跟住就番左班啦
                                                                              續
=====================================================================
唔知有冇人會十卜我呢??

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6402
狀態 離線
我都好想知點解佢有藍色的眼的???

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6379
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-2-22 04:21 PM 發表
我想睇a

po   la
po   la
po   la

我po左啦,等我諗到再po

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6402
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙柔 於 2007-2-24 10:50 AM 發表

我po左啦,等我諗到再po

好a

我等你po  a

幾時在po  a

我好想睇a

快d  po  la

頂部
鴻仔~
初生嬰兒

會員編號 119636
精華 0
積分 425
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11092 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-12
註冊天數 6702
狀態 離線
  只顯示 鴻仔~ 的帖子
SUPIII...*

頂部
小楠`
吹水新手

會員編號 94932
精華 0
積分 4745
帖子 2957
威望 0 點
I-See幣 29038 錢
GAME幣 659 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-31
註冊天數 6745
狀態 離線
  只顯示 小楠` 的帖子
好似睇過咁-,-
可能相似掛.SUP.

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6379
狀態 離線
第2集
番到班房之後,d男仔就係度討論,而女仔就.....
女a:哇.......好驚驚呀,點解會有個藍色眼睛既女仔入左黎架??
女b:係囉,人地話呀有藍色眼睛既人係會帶黎災禍架,都唔知會唔會tim架......
情:恩恩,曉曉,都唔知點解呢,d人咁鬼八掛呢,我諗個d應該係叫8婆呀可
恩n曉:係囉係囉,哩d人真係唔知醜字點寫呀可.....
女a:你地............
情,恩n曉:我地咩呀??係咪好靚呢??
女b:你地靚......想嘔囉
情:我地靚,你就想嘔,如果你話你靚,我地咪跳樓??
恩n曉:哈哈哈哈
跟住女a就com呀情一把
係哩個時候........
愛(超級超級嬲):我屌你呀,com我d fd,係咪未死過呀,未死過就等我俾你試下
女a(驚驚地):係.....係未死過呀,咁.......咁又關你撚事.....
愛:對唔住喎,我冇撚所以唔關我事
女b:超,你估你好叻咩,係因為你既藍眼睛先令人驚姐
愛即時冇出到聲,而俾人com既情就com女a三把
情:我依家警告你呀,如果你再搞我d fd,我實call齊班友,一個一個com你呀
女a同b:.......我知啦
情:仲唔走
恩:愛,你冇事嘛??
愛冇出聲,但係佢得低個頭係到喊
情:愛愛呀,如果你想喊就喊啦
愛就喊左出黎,而係另一邊,呀城見到呀愛喊緊,佢就諗住係放學之後去搵個兩個女仔啦
跟住老師黎左,Miss Kam(MK){作者:我求其作架炸}
MK:好啦,唔好嘈啦,我係你地既老師,叫MK
城:鬼唔知咩,全校最樣7既Miss丫嘛
MK:你.........算,依家開始掉位
全班:哦
於是就掉位啦,愛同城,情同海,恩同風,曉同洛.......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~續~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
點解好似冇乜人十卜我咁既............

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...