加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖  多選 [參與投票的會員]
吾睇就會死咖喇]]*   31 (30.69%)
好睇牙   57 (56.44%)
悶死喇//   13 (12.87%)

標題: 原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖
載入中 ...
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6656
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
原創 *→×吃過像蜜*,糖般甜,,“的糖果很難忍受×,藥水*→,的苦”● 仲想吾想睇咖

[原創]* →×吃﹍過像蜜*,,糖般甜,,/“的糖果/很難忍受×, 藥水*→,的苦”●┘

[﹛人物介紹﹜]

女主角:卓曉南(我) F﹒3                                     最高五粒
靚女指數:★★★★★                   富有指數:★★★★★
串嘴指數:★★★★                     潮流指數:★★★★★   
Ps﹒開朗樂觀,, 如無必要吾會寸人,, 旦只要系佢吾据既人,, 佢差吾多句句刀會寸,, 好多人刀好錫佢,, 當佢有野要人幫既時候,,班FD會幫佢//

男主角:謝承希(希) F﹒4
型仔指數:★★★★★                   富有指數:★★★★★   
串嘴指數:★★★★★                   好打指數:★★★★★
pS﹒好花心(當未遇吾到xxx時),, 無喇喇串人,, 好善變,, 1時對人好好,, 1時就爆粗鬧人,, 有黑社會背景

配角:
女︰
宋穎熙(穎) F.3                                          
靚女指數:★★★★                     富有指數:★★★★
串嘴指數:★★★★★                   潮流指數:★★★★★
系牙南既FD,, 好勇,, 超串,, 成日刀串人,, 旦1定吾會寸牙南AnD+瑤,, 牙爸系黑社會,, sO有d黑社會背景//

藍家瑤(瑤) F﹒3   
靚女指數:★★★                       富有指數:★★★
串嘴指數:★★                           潮流指數:★★      
善良到爆﹐﹐屋企開文具鋪, 旦得1間鋪頭,, 牙南佢地吾想教壞瑤,, So牙南同瑤D fd刀盡量吾系瑤面前爆粗,, 費事教壞佢//
       莫凱恩(恩) F﹒3
靚女指數:★★★                       富有指數:★★★★
串嘴指數:★★★★                     潮流指數:★★★★  
超奸,, 成日溝仔,, 牙爸系督察,, 好憎牙南等人,, 成日想害佢地,,

男:
張恆風(風):F﹒4
型仔指數:★★★★★                   富有指數:★★★★★   
串嘴指數:★★★★★                   好打指數:★★★★
同牙希、xx系Fd,, 由細識到大,, 有黑社會背景,, 刀幾打得,, 差吾多嘜拳刀識,,
除左詠春,, 成日串牙南,, 其實好錫佢,, 系牙南個契哥//

余俊賢(賢):F﹒4
型仔指數:★★★                       富有指數:★★★★     
串嘴指數:★                           好打指數:★
同家瑤一樣系乖乖仔,, 旦刀幾有錢,, 屋企開茶樓既,, 刀幾多分店///

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-2-12 09:02 PM  代幣  +4   原創內容...sup

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6656
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
第1章
括號=P ﹒s備注
我、穎既屋企(我地兩個一齊住)
穎:喂,,起身牙//你又話去買書既//
我:我尋日3點先訓牙]]* 你比我訓多陣喇//
穎:你再吾起身我將你D所有名牌3、袋比晒6婆咖(6婆系收垃圾既)
我:你使吾使下下刀用呢招牙,, 穎熙姐姐 (即刻彈起身)
穎:HahA
{ 早知不應試愛 未放開 便節哀 有情人 日日夜夜同分開感慨}我手機
通話中……
我:邊x咁早Call我牙,,
x:……….
我:sor囉,, 點估到系你牙,,
x:………..
我:OK//我地買完書過黎搵你
x:…..
我:88

穎:哇//曉南姐竟然同人講sOr喎        
我:下.. 嘜我好少同人講sOr咖咩
穎:你話呢
我:咁我以後講多D囉//sOr喎
穎:我超無奈囉
我:咁你慢慢吾左你
穎:………..
我:吾玩喇//換3去買書,, 買定書之後帶你去見我個好朋友,,佢今年轉黎我地校讀朱牙
穎:O………男定女牙??
我:唉.. 有人發仔姣牙//
穎:我去換3
一陣之後….
我:靚女得未牙
穎:得喇
我地就去左買書,, 之後去左一間星Bar飲野
x:喂,, 靚女,, 咁耐無見認吾認得我先
我:H!緊系認得喇//穎熙呢個系我既小學FD家瑤
瑤:嗨,, 我叫藍家瑤你系吾系曉南成日講果個宋穎熙牙??
穎:55
X:嗨
我:你系吾系嗨我牙
X:55
我:我刀吾識你,,你嗨咩喎
瑤:無見一排,, 串左喎,, =我介紹,, 我系個Fd既P度識既,, 謝承希
希:嗨
(佢使出招排笑容,, 諗住電牙南,, 點知牙南刀吾弱,, 電番佢)
穎:你好,, 我叫宋穎熙,, 你可以叫我穎,, 佢系我FD兼同屋主卓曉南(佢指住我)
瑤:坐低先傾喇,
{下刪1000字}
希:喂,, 吾知咩南你比你個手提我,,
我:我叫卓曉南,, 英文名Katherine,, 吾識讀就吾好讀,, 影衰晒我個名,,
希:你使鬼講英文名咩,, 不如講起3圍,, 好吾好??
我:哼
點知牙南竟然走左出去,, 除左瑤同穎知發生咩事之外,, 牙希就吾知發生咩事,,

(究竟牙南做嘜事,, 咁牙希又會點做呢?? 下回分解)
作者話:無3個人十卜我,, 我吾會作咖

808個字

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6656
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
心淡囉
無人十卜我

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
ezsgniw
初生嬰兒

會員編號 277595
精華 0
積分 321
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11018 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-19
註冊天數 6278
狀態 離線
  只顯示 ezsgniw 的帖子
好睇牙~加油牙^^
    我十卜你
         繼續post多d喇 >.<

頂部
☆呀韻☆
初生嬰兒

會員編號 270289
精華 0
積分 322
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-2
註冊天數 6295
狀態 離線
  只顯示 ☆呀韻☆ 的帖子
好好睇呀,
其實佢點解會走左去呀??

頂部
Carpi.
吹水哨兵
為你而生。

會員編號 21991
精華 1
積分 14954
帖子 11917
威望 1 點
I-See幣 55222 錢
GAME幣 710 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-7-26
註冊天數 6851
來自 Carpi'z Planet.
狀態 離線
  只顯示 Carpi. 的帖子
sup下先=)
不過有d地方少少唔明

頂部
黑色魔天輪
中級會員
白夜黑犬

會員編號 274032
精華 0
積分 1122
帖子 358
威望 0 點
I-See幣 12572 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-10
註冊天數 6287
狀態 離線
So good woo +oil la~

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
我想睇a

pola
pola
pola

本帖最近評分記錄
tsz-魁.   2007-12-13 05:06 PM  代幣  -3   惡意灌水
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6656
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ezsgniw 於 2007-3-2 05:17 PM 發表
好睇牙~加油牙^^
    我十卜你
         繼續post多d喇 >.<

我會咖喇,,thx
多多支持喇

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6656
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆呀韻☆ 於 2007-3-2 06:25 PM 發表
好好睇呀,
其實佢點解會走左去呀??

你繼續睇落去就知咖喇

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...