加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6945
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
{完}-原創】★_,,這1刻[▌你說你愛我一生一世◢︴下1秒﹊↓你卻說愛另1個×﹢

小女第1次寫文喳!!多多支持呀>v<

未睇故事之前,,,ofcouse要知有邊個啦!
{女}
呀瑩【葉韻瑩】((Ying姐、Wendy))┌我┐:::16歲•令女,,型女,,索女,,超串嘴>3<因daddy同呀哥((呀偉))係黑社會大佬,,(老豆係鏗鏘國際物流公司主席、又係佢學校ge校董+校監),,冇人敢蝦佢,更加冇人敢郁佢。好有米[[★★★★★]]  勤條女

呀欣【董嘉欣】((Yan姐、Suki:::16歲•令女,,索女兼型女,串。老豆係band 3 學校校董,都係黑會大佬,,仲係理河集團主席。有1個好好ge呀哥。同呀哥好打得,冇人郁呀欣。好有米[[★★★★★]] 瑩ge best fd 。宏條女

呀澄【麥綺澄、澄澄】:::16歲•令女、ok型''串。有米[[★★★★]]Daddy係理河集團副主席。都係欣daddy手下。澄daddy好錫澄,,澄要乜有乜。同瑩、欣best fd。  傑條女。

{男}
勤【葉子勤】:::16歲•令仔、好串、型。黑社會大佬。超有米[[★★★★★]]
宏【張德宏】:::16歲•令仔、串、ok型。勤手下,,,+同勤出生入死。 欣條仔
傑【陳文傑】:::16歲•ok令仔、型、串!勤、宏手下,,,都係best fd。澄條仔

{others}
偉【葉文偉】18歲,瑩大佬。
朗【董嘉朗】18,欣大佬。
玟【何慧玟】16,,勤以前條女,,曾經欺騙過勤ge感情,,,所以勤同勤mammy都好憎佢         p.s.佢係姣婆1名~

!!![[開•始•啦]]!!!
開學前8日,,呀瑩超忙,,,點解?!bcz佢要去Catalog掃書包,,有Puma啦、le coq sportif啦等等等等。
突然間,,"能迴避嗎 我怕了當那電燈膽..."[勤專用鈴聲]]

瑩:點呀勤少?!搵我有咩貴幹呀?!不過而家我掃緊街bo!你係咪泥比錢呀?!係又5區呀~
勤:係呀係呀,泥比錢喳wa..得啦!本身想問你z邊,,帶你掃街,,點知你自己掃緊lu=3=
瑩:你鶱銣r?!我而家鶻w福Catalog,快D泥比錢啦!聽日比你威盡仍,,帶條索女出街!
勤:thx喎!

另1邊))
宏:欣牙~而家鶱銣r?!
欣:天台呀~預備跳樓。
宏:喂~5好呀!你落返泥先啦!你叫我做乜都得架!
欣:玩你喳,,我有咁蠢咩?!事實上,,我而家鬺A屋企門口。
宏:真架?!
欣:假ga?!
宏:5知呀~
[[就係咁真架假架,,,好悶架嘛!so,,我地去左呀澄嘔踃]

澄:傑~我想去旺中呀!
傑:去旺中做乜呀?!比人溝左點算?!你咁索!
澄:你一輪嘴咁,,,,我想買衫喳!
傑:哦~咁我陪你去呀!
澄:好呀!
傑:2家泥你屋企接你丫~            澄::55..^^

-第2日-開學日-
[[瑩家]]
工人a:小姐,,,起身la!
瑩:5起呀!5要做paNdA!
工人b"勤少鶻茪Uwaiting for u!
瑩:I won't get up! I don't want to be a panda!
工人c:~小姐,,再5起身...曉飛都冇用...遲到架啦!
咯咯咯(敲門聲)....
瑩:wHo aR?!擾人清夢~妖!
勤:我呀!等到5奈煩la....仲5起身.....真係冇357個工人都叫你5醒ga wor!
瑩:起lor~=3=哼!

之後就到左學校,,,
呀欣:返泥la瑩瑩?!
瑩:你係咪5想我返先?!宏呢?!冇等你咩?!
欣:哈~佢有咁好死?!世界變.....
學校門口,,,
宏:e....頭先我「打克痴」bo..係咪有人講我?!實係話我令仔啦~
欣+瑩:我想嘔呀~~
勤:瑩...你5好嘔住...帶你去醫療室先!
欣:係呀~我lor~
宏:你咒我咩?!
欣:咒你死呀!
──────────────就係咁,,,hehe哈哈又打鐘lu~    上堂!

---------續.....

回黻掟比D意見我丫^^

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-9-22 02:52 PM  代幣  +5   原創無爛尾故事.加油=)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
annietseonon
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-24
註冊天數 6329
來自 h.k.
狀態 離線
  只顯示 annietseonon 的帖子
幾好喎!十卜你!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6329
來自 h.k.
狀態 離線
快dpost埋落去啦!

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
OK~
thx u呀安....
記住多D sup. me呀~

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
...->第2章<-...

落堂之後•.....
瑩:又係lunch time啦∼
勤:係lor係lor....我ge老婆大人,,今日想去邊度食呢?
瑩:我幾時變左你老婆?!雜住你呀!邊個做你老婆呀?!
勤:今日你變左我老婆...今生今世,,,下生下世都係•你咪係我老婆lor>v<
澄:兩個咪咁in-un啦~我同呀傑想嘔呀.....
傑:咪就係!家陣係咪重色輕友先?!
欣(5知邊度行出泥):唉~算啦呀澄,,,我地自己食啦!咪阻住人地撐枱腳la...
瑩:你講咩呀?!
傑:講咩5好呀!
欣:5好嘈啦~再嘈5洗食la!夠鐘呀!

((麥當勞))
勤:瑩你食乜呀?!
瑩:是但啦..你幫我揀啦!

...於是男Ge去晒買野食...

食完之後--─
瑩:又要返去上D粉腸堂...>3<5制呀!
澄:你估我地想上咩>^<
欣:唉~怨都冇用.....都係要上...你睇我幾乖...要上就上•••••
瑩+澄:知啦~一等一ge乖學生!

上堂....又邊有人咁乖上丫~
於是...佢地就sms啦...(sms中))
瑩:好悶呀...中史...不如訓lor!
澄:好呀~但係你5驚比miss Ho鬧牙?!
瑩:是但啦~佢夠膽搵我daddy咩?!
澄:咁又係............

就係sms咁...又落堂啦!(叮噹叮噹..叮噹叮噹...)

學校門口,,,
勤:今日見家長呀!
瑩:你有同我講過咩?!-o-
勤:冇呀...頭先上上吓堂...我老母sms泥搵我...叫我帶你返去見家長喎....
瑩:今日咩日子呀....點解要今日>^<丫~係喎...我知今日咩日子啦!

--─---─---─---─---─---─續─---─---─---─---─---─---
大家估吓係咩日子?!
回吓比意見丫!

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6329
來自 h.k.
狀態 離線
佢a媽生日?or???

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
比D TIPs你地啦~
係生日泥ge...
5只一個tim!

頂部
童真§來自※童
初級會員

會員編號 230278
精華 0
積分 557
帖子 103
威望 0 點
I-See幣 11183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-13
註冊天數 6432
來自 chocolate planet
狀態 離線
巧c ar
到底係邊果生日?
快d po la!!!

頂部
一杯花茶
中級會員
不起眼的小角色

會員編號 40709
精華 0
積分 231
帖子 354
威望 0 點
I-See幣 8471 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 tommyp_lau1994
閱讀權限 40
註冊 2005-9-13
註冊天數 6858
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 一杯花茶 的帖子
點解唔加D奸角落去

頂部
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6329
來自 h.k.
狀態 離線
係咪兩個一齊生日呀?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...