加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 收 :]—-{._.lOvE"_______-W-`
載入中 ...
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-15
註冊天數 6988
來自 黃 大 仙 *U*
狀態 離線
  只顯示 小ying`. 的帖子
收 :]—-{._.lOvE"_______-W-`

好 耐 冇 收 過 東 東 -V-`
好 似 已 經 冇 人 記 得 瑩 瑩 了 *V*
所 以 有 都 少 左 D 上 黎 -口-`
但 係 都 搵 人 幫 我 整 下 野 啦.__.`
呢 排 個 心 有 D 亂 .3. 送 左 D 野 比 自 己 鐘 意 既 人 -___-`
估 唔 到 既 係 .  收 到 後 佢 同 我 個 F D 講 佢 好 開 心 :]
佢 開 心 , 我 便 快 樂 >.<`   所 以 一 齊 開 心 啦 ^.^
講 左 好 多 廢 話 XDDDD`   但 係 佢 仲 係 未 同 我 講 /3333\''

收 的 是 .      I C O N , H D , B A N
所 有 也 是 以 字 為 主 -______-`
而 所 有 字 也 是 以 { 愛 } 為 題 目 -V-`
例 ; I C O N .  { 愛 }      下 面 可 以 加 D 細 字 , { 我 愛 你 }    ..   就 係 咁 .__."
       B A N .     { 愛 你 從 沒 改 , 只 是 愛 的 方 式 不 同 }      ..     就 係 咁 .__."
       H D .        { 掛 住 你 }                                                   ..            就 係 咁 .__.''
D 句 字 可 以 自 己 作 ,   也 可 以 用 我 果 D .   我 果 D 都 係 自 己 作 既 -口-`

價 錢 方 面 ;     I C O N .  $ 5 0 - $ 2 0 0   { 想 大 家 整 多 D 呢 個 }
                          B A N    .  $ 1 0 0 - $ 2 5 0
                          H D       .  $ 9 0 - $ 2 5 0
簡 單 的 要 求 ;   ( 1 ) 有 少 少 F E E L .   底 要 是 B G -口-`  B G 最 好 是 有 兩 種 顏 色 以 上 >V<`

唔 該 哂 大 家 !   ^_^

句 子 .  d 符 號 可 不 要 .  

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
I-See幣 35358 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6753
狀態 離線
  只顯示 ying._. 的帖子
wd ban 1 個 ` `
望 收 …

code blue >v<

pat's forever ^_^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6988
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `ah{瑩}:] 於 2007-3-31 07:41 PM 發表
wd ban 1 個 ` `
望 收 …

你 也 是 叫 瑩 呢 -口-`
$ 1 1 0 吧 ^_^

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6753
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 [愛X]yingg`. 於 2007-3-31 07:46 PM 發表

你 也 是 叫 瑩 呢 -口-`
$ 1 1 0 吧 ^_^

是 喔 -              -"
0k 啦 =)
岩 岩 整 多 左 個 -*

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6988
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `ah{瑩}:] 於 2007-3-31 08:09 PM 發表

是 喔 -              -"
0k 啦 =)
岩 岩 整 多 左 個 -*

兩 個 $ 2 1 0 吧 *v*
我 係 銀 行 轉 錢 比 你 ^_^

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6753
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 [愛X]yingg`. 於 2007-3-31 08:47 PM 發表

兩 個 $ 2 1 0 吧 *v*
我 係 銀 行 轉 錢 比 你 ^_^

好 啦 =)
唔 該 ` `

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6988
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `ah{瑩}:] 於 2007-3-31 08:52 PM 發表

好 啦 =)
唔 該 ` `

轉 左 了 xdd`=]
唔 該 哂 你 呢 .___.`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...