加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ; - `. 分開假如難為誰. 一起一 樣是負累;>
載入中 ...
=}`tsz;`.
高級會員
,*♥[l;明白我常犯錯 .

會員編號 186981
精華 0
積分 325
帖子 557
威望 0 點
I-See幣 10956 錢
GAME幣 101 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-8
註冊天數 6560
來自 .`,=]tAk'成。
狀態 離線
  只顯示 =}`tsz;`. 的帖子
; - `. 分開假如難為誰. 一起一 樣是負累;>

第1次作    `  俾下面10卜我啦=)

翹`          女仔1個=]         佢5算令女`   旦系佢系1個好有性格既女仔=)
岱`          系咖令女`    翹好友`   後尾佢地之間發生佐d野`
斌`          男仔1個`      系1個好專1既男仔*
瓊`          令仔*   超級花心男`
華`          校草-_______-!    旦系系勁曳`

暫時得咁多人物介紹啦`    太多既話你地就會估到之後發生咩咖喇`   :)

第1集`-   

鈴鈴鈴鈴鈴`  {上堂鐘}`
翹`{心諗}*                 第1日入泥呢間學校`  咩人刀5識`  5知有無令仔呢*   Keeee`
岱`{跑, 撞到翹}`       ahh! 對5住ahh!    撞親你有無事ahh?   無心咖5好意思ahh!
翹`                              傻啦`   撞1下就撞得死我仲洗出街既? 嘻嘻`
岱`                              0h.     真系好對5住ahh!  好啦我要入課室喇`  拜拜喇`
翹`                              好啦`  拜..  {仲未講完, 岱就跑走佐嚕`}

點知佢地1入到去`    哇-0-!   有緣`   同班!?.

翹`                              喂!  嗨ahhh!   仲認5認得我ahhh!?
岱`                              0h.      我實認得你啦`   岩先真系5好意思ahhhh!
翹`                              Heyyy`  再講我就真系嬲死你!
岱`                              好啦`   應承你5再講啦`   系呢`  你叫咩名ahh?   我叫ah岱ahh!
翹`                              嘻`    我叫翹`

Misss入泥喇`   Up佐輪廢話就調位喇`
最後岱同翹調佐前後位啦`    真系有緣`

岱`                               w0w`    好開心ahh!  坐得咁近`
斌`{坐岱隔離`插咀} 系囉`  哈哈!.  我刀好開心啵`
岱`{無奈`}                 -_______-!  坐好啦`

翹根本無機會講野-_______________-!

翹`{ta1k wif neighbour}喂嗨ahh!   做咩咁c00l ahh!?
瓊`                                 咁我怕醜ahh ma!-_____-!
翹`                                 車車車`  -0-!   系怕醜就5會話自己怕醜啦!
瓊`                                 咁自我介紹囉-0-!   我叫家瓊`
翹`                                 噢`    好好聽,   仲好女仔xP` 我叫ahh翹`
瓊`                                 w0w`  夠哂男人味ahh你個名!
翹`{拍佐佢1下}           我淑女泥咖\333/!.

佢地4條油`       傾下傾下就放Lunch喇`    佢地去佐食野`

瓊`{心諗}`                    aiii`  點算好呢-33-! 岱又令女翹又可愛!
斌`                                  5洗諗啵`   你溝翹啦`  岱系我咖喇.V.`
瓊`{嚇死}`                    你點知我諗咩咖-0-!
斌`{爛Gag}                    因為我刀諗緊揀邊個囉-____-!

我服-__________-!
佢地買完野食番番去坐之後`   無端端有班好高既男仔行埋泥同岱講野w0r!

華`{挑釁性-0-!}             令女,     同校w0r!      我幾有興趣識下你`  你叫咩名ahh?
岱`                                  痴線`   我又5識你!
華`                                  好`  今次你5講我知`    我聽日再泥搵你,   1D班=]  記住你也,  等我啵`

大家睇到O哂咀`-___________-!   跟住華就走佐喇`

斌`{終於開聲-___-}      蝦我個岱岱`    哼!    走遲半步腳刀打殘你-0-!

大家系用緊絕對鄙視既眼光望住佢-____-!   即系咁  ->   =_____________=`

QUOTE:
我、愛* 張. 敬' 軒`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
I-See幣 10408 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-26
註冊天數 6389
狀態 離線
  只顯示 em.fling` 的帖子
baby *0*=] 看完再編輯 -[  ]-`! 做左第1先 xd;*

華人物介紹無講b0r!=] 令仔來的嘛?, -_______-!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
=}`tsz;`.
高級會員

會員編號 186981
精華 0
積分 325
帖子 557
威望 0 點
GAME幣 101 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-8
註冊天數 6560
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mr.{K} 於 2007-4-18 08:35 PM 發表
baby *0*=] 看完再編輯 --`! 做左第1先 xd;*

奇拿`  我D Post 做到第1有乜咁稀奇xP`

QUOTE:

頂部
=}`tsz;`.
高級會員

會員編號 186981
精華 0
積分 325
帖子 557
威望 0 點
GAME幣 101 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-8
註冊天數 6560
狀態 離線
第2集`

話咁快又過佐3個月喇`   理所當然`   瓊同翹依然系成日鬧交鬥氣啦`  岱同斌就1日比1日好`
旦5知點解,   呢排翹變佐好多啵`    又5多講野`   上堂又無尼精神,   Miss話佢佢刀5會串番佢啵`

瓊`                              \3333/!  柒頭`    去5去打機ahh放佐學`
翹`                              5去喇..    我掛住屋企`
瓊`                              做咩你呢排咁咖`   放學我再同你傾`  宜家訓陣先`
翹`                              恩`

放學`

翹同瓊去佐1個無人既公園`   坐系千秋上面就傾計喇`

瓊`                               可5可以講我知發生咩事ahh?!
翹`                               我無事`        5好咁多心吧`
瓊`{好大聲!}              你知5知你攪到宜家自己咁!   個個刀好擔心你咖!  成日粒聲5出`
翹`{仲大聲d!}            系ahh!   我宜家話你知我失戀ahh!  佢5要我ahh! 佢有第個ahh! 佢呃我ahh!

講完之後`    翹Dup低頭`   掩面痛哭`
瓊`{行佐去`攬住佢} 傻妹`  失戀姐,   你仲有我.   5好喊啦`
翹`{喊到收5到聲`}   根本就5同.. 你又5系中意我!  點可以比w0r!
瓊`{好細聲`}             我中意你.. .
翹`{望住瓊}`             咩話..?
瓊`{突然鍚翹1啖}     我中意你`   我陳家瓊中意你.梅芷翹! 我5會好似你EX咁` 我會好鍚你`
                                    我5會呃你`   求你`  俾個機會我..保護你.  陪住你`
翹`{望實佢}`             真既??
瓊`{好肯定地}`         系!

佢地攬埋1齊`   但系佢地5知道原來全部對話刀俾1個人聽到哂`
第2日番學`   1齊拖住手咁番學喇`  個個刀望實佢地`    超驚訝`
翹宜家走到邊`   隔離總會有個家瓊`   大家刀好羡慕佢地`
旦系,      點會就咁簡簡單就可以過1世呢`!?

-              凱 <-`   翹前度男友`    =)
翹手機響`   {我確信能被愛`  於無名的海`  蕩漾著永不改` 給誰人抱在那雙臂內}*
翹`                         喂`!?
[無名氏]`              嗨..  好耐無聽你把聲`  知我系邊個嗎?.
翹`{極冷淡}         我知道..  凱ahh麻`   你搵我咩野事ahh.
凱`                         系.   無ah`  我想話你知` 我聽日就轉去你學校讀喇`
翹`{面上變色}`   ..你? 轉泥?..  點解!
凱`                        系`        點解?!        為你=]
翹`{冷靜}             哦`   聽日見*

收佐線後`    凱苦笑`    曾經有1段美好既愛情系佢面前,   佢無好好珍惜到` 如果宜家後悔` 遲嗎!?

QUOTE:

頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6389
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -  簡欣:) 於 2007-4-18 21:11 發表
第2集`

話咁快又過佐3個月喇`   理所當然`   瓊同翹依然系成日鬧交鬥氣啦`  岱同斌就1日比1日好`
旦5知點解,   呢排翹變佐好多啵`    又5多講野`   上堂又無尼精神,   Miss話佢佢刀5會串番佢啵`

瓊`       ...

{海} (= 不懂打你打個個 -0-! 又甘岩聽到; 唉` 我又作先 -_______-` 抄襲!?

頂部
=}`tsz;`.
高級會員

會員編號 186981
精華 0
積分 325
帖子 557
威望 0 點
GAME幣 101 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-8
註冊天數 6560
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mr.{K} 於 2007-4-18 09:18 PM 發表

{海} (= 不懂打你打個個 -0-! 又甘岩聽到; 唉` 我又作先 -_______-` 抄襲!?

下-0-??抄襲?!`   我沒有..   我無睇你文啵-0-....

山弓=凱`

QUOTE:

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6945
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
+油aR!*
我做第2個SUP你嗰個>VVV<

頂部
=}`tsz;`.
高級會員

會員編號 186981
精華 0
積分 325
帖子 557
威望 0 點
GAME幣 101 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-8
註冊天數 6560
狀態 離線
多謝你ahhhh`   系米作得5好.   所以咁少人呢,

QUOTE:

頂部
nesta
吹水學徒

會員編號 181545
精華 1
積分 3997
帖子 1891
威望 0 點
I-See幣 24532 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-26
註冊天數 6572
來自 ...
狀態 離線
  只顯示 nesta 的帖子
其 實 作 得 幾 好 . .
起 碼 我 好 期 待 下 一 集 xdd

頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6389
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -  簡欣:) 於 2007-4-18 21:31 發表

下-0-??抄襲?!`   我沒有..   我無睇你文啵-0-....

山弓=凱`

係我抄襲您ahh!=] 您令誤會 -0-! s0rry;

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...