加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ` 無論多堅強的人; 也會有懦弱的1天 ! ,) 新增第4集ahh`!
載入中 ...
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
I-See幣 10408 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-26
註冊天數 6352
狀態 離線
  只顯示 em.fling` 的帖子
` 無論多堅強的人; 也會有懦弱的1天 ! ,) 新增第4集ahh`!

第1次 -0-! +卜下 .xp

QUOTE:
人物介紹 ;)
渝, 女仔1名; 哨牙` h0多人囍佢' 囍扮野 -0-!
希, 欺負人的衰男孩* 後來玩強暴了 {某某}
怡, 女仔1名` 醜女; 很多1年班的小朋友囍跟她玩* 女主角!
盈, 靚女又斯文; 成日比同1個人飛* 仍然死心搭地 -,-
瓊, 渝的好朋友; 又系媾仔既人 =)
傑, 男主角, 花心*
蚊, 女仔1名-0-! 怡的最h0朋友; 好人至極` 全班女仔個個刀中意同蚊玩 0v0!
喬, 特別d` 中六既, 其他全部中五

QUOTE:
第1集 ;)
- 9月1日開學, 現在說9月1日前1晚 -_-!
怡 {電話}, 喬ah! 聽曰返學; 黎我屋企等我ahh`
喬 {電話t00}, 好ah! 7點半` [收線]
- 9月1日
怡 {電話}, 您仲未黎ga!=]
喬 {電話t00}, 就到門口喇 -0-! 等埋 0k`
怡 {開緊門}, 靚女` 次次都遲到 -,-
喬, 呵呵 -0-! 等下刀好 xd
- 學校 ..
蚊, 怡 -0-! 是也 =]
喬, 喂` 我去返六年班個邊先.. bii8
怡 {同喬點頭}, 蚊我黎佐la!=] 不過.. 盈又哭 -0-?.
瓊 {搭咀}, 系ahh! 1返黎就喊, 又系失戀多嫁la ;)
蚊 {嬲}, 講左超多次; 米鬼再理城嫁la! 唉..
- 鐘聲響xd 渝行過傑位子` 放電!
渝 {放電中}, 傑.. 早ahh -33-
傑 {暈浪中}, 早早早ahh! 瓊呢 -0-?.
渝 {嬲 + 停止放電}, 自己問喇!  
- 另外1邊
怡, 娟ahh! h0彩你又系坐我佐邊 =]
{ 特別介紹, 怡最好朋友之1 }
娟, 甘米h0囉 -0-! 橫店你中2我坐你佐邊 xd
- 洛堂ahh!! + 食 Lunch
怡, 喂` M記搞店0k .3.?
蚊;娟, 0kay`
- 大家樂
傑, 惡雞黎佐b0r!=]
培, 邊個?.
{ 特別介紹, 傑最好最好朋友 }
傑, 米個個 kawaii 囉!!
{ kawaii = 怡 }
培, 噓! 你明知ga w0r @@"
傑 {大聲}, 玩下ja!=] 你喑戀個位ma -_-!
培, 細聲d喇 -,-
- 上完堂放學
傑, 渝ah! 唱k睇戲食飯行街宜洛 xd
渝 {細聲}, b00k 埋房 [ 渝不嬲刀系用美色-3- 1年刀吾知幾多次 MAKE LOVE ]
傑, 0kay`
蚊, 唉.. 又發姣!
瓊, 雖然系我fd 旦系成日個甘賤真系,,
蚊;瓊, 唉ahh!
怡 {無奈}, 激死佐la xd
- 渝 + 傑既時間;
渝, 11 點la! 系時候..
傑, 你吹佐5次la!
渝, 傑少. 甘你走l0r!
傑, 好ah! 橫店欣等緊我 ..
{ 特別介紹, 欣系專用陪傑 MAKE LOVE 既 }
渝, 玩下ja!=] 米嬲la
傑, 又好`

QUOTE:
第2集 ;)
- 第2日返學 *
渝 {大聲}, 唉.. 琴日同傑搞完; 無心機溫書ah!
培, 妖! 姣婆, 米扮哂野la!
渝 {嬲 + 扮喊}, 傑 ahh! 你老友嬲我ah! =[
傑, 喂` 家陣罵下你使死ah -_-? 我老友ma! 我大把女肯你搞仲嘈?
渝 {跑}, 我以後吾理你! [ 去廁所介手 ]
怡, 唉.. 佢隻手就黎m0得介, 爛la! -0-
蚊, 我隻手刀系 0v0! 不過系貪玩.xp
怡, 米再介ah! 嬲您 -,-
- 上堂
娟, 渝去左廁所甘耐m0返過黎w0r!
怡, 介手ma! 不過好擔心ahh;
蚊, 噓! 1日m0事ga` 成日ga喇.
瓊, 不嬲刀系 @@"
MISS, 洛堂ah!=]
- Lunch`
怡看見瓊和傑在說話;
瓊, 點解你要對渝甘衰?. 佢介緊手ahh!
傑 {當然系假話}, 我永遠刀只會愛你1個; 其他不能比 0v0
瓊 {真心}, 真系?.
傑, 當然ah!
1齊拖手走.. 渝剛看見;
怡 {心諗}, 點解.. 點解我會心痛!? 雖然明知傑對瓊講假話
培 {拍1拍怡}, 喂` 1齊食飯?.
怡, 好ah!
傑, 惡雞米引我老友h0 w0r! 
怡 {嬲}, 喂` 您老友約我去食飯ja w0r! 走路 ..
培 {打傑}, 我差d約到佢ga la! 噓
傑, s0rry *3*
- 放學
瓊, 渝ah! 你終於出黎la -0-?
渝 {喊緊}, 你有m0出賣我 -_-?
瓊正想講既時候 ..
傑, 瓊我地行ah!
渝, 果然真既! 您成條頸刀系咀印 .. 嗚!
瓊, 渝.. 對不起 *0*
傑, 吾使理佢ah! 走
蚊見到.. 走去傑前面` 送巴掌佢ah!
傑, 你.. 你做咩ah?,
蚊, 打你l0r` 本身以為你衰ga喇! 點知仲呃人感情;
   瓊你又系賤格ga喇
瓊又有1巴;

QUOTE:
第3集 :)
魚, 家陣盈你不囍城了嘛 -0-?
{ 特別介紹, 魚系改篇加入既 -_-! 靚女 xd 同盈超 fd }
盈, 我仲愛城, 不過.. 我同希拍緊拖`
希 {細聲}, 盈` 偷偷地吾返學 ah!
盈, h0! [ 已經學壞 ]
魚, 我怕盈有事ah!
瓊, 沒事 ;]
魚, 您m0資格同我講, 您刀系搶渝既男友ja!
瓊 {遮住面喊}, 再見ah!

- 放學;
瓊, 希ah! 您同盈玩完la?.
{ 人物介紹; 希, 欺負人的衰男孩* 後來玩強暴了 [某] }
希 {拉住瓊}, 跟我去1個地方.
{ 相信聰明人知道1些事了` }
傑看見跟住佢地; 瓊仲未知咩事 -0-!
瓊, 希` 做乜事ah? 玩系床到玩 *3* 傑約左我去拍拖ga!=]
希, 乜您仲吾知乜事!?
瓊 {想1想}, 您,, ?!
傑系門口聽到; 想救佢` ,旦系細膽 ..
所以最終刀系.. 唉!

- 後來盈知道佐` 誤會系瓊引希
盈, 瓊您好賤` 我已經失戀; 希肯理我! 您仲引佢? 您有傑喇!
瓊, 明明系希佢.. 您仲屈我? 傑家陣同我分手` 安樂喇? 我刀勸你吾同佢1齊`
盈, 您引佢仲要勸我同佢分手? { 1巴 }
魚, 今次我幫盈l0r` 引人 { 又1巴 }
瓊, 個個都m0人幫我 { 走左.. 同渝1齊介手 }

- 魚 + 怡單獨對話`
怡, 我講d野比您知; 吾準嬲 + 1定系真.. 0k?
魚, 0kay...
怡, 其實盈誤會左瓊` 真系希衰人!
魚, 真系!?
怡, 堅ahh* 本身目標系你黎既; 不過見我同你講緊野米 ..
魚, 0h!! 甘瓊點算?

QUOTE:
第4集;) 上集講到盈誤會了瓊;
怡, 我諗渝 + 瓊1齊介緊手` 等我地搵盈同佢講清楚ah!
魚, 盈點會聽ahh!
怡, 到我問返您點 -,-
魚, 搵瑤la..
怡, 瑤!?` 誰ah..
魚, 瑤就專做和事老既; 真系得得地ga!=]
怡, 佢電話系!?`
魚, 6x7x2x5x (= 其實呢個系作者電話號碼 -,- 只不過 x 吾講出黎.xp
怡, 我們 n0kia 5300 借左比朋友ah!
魚, 您借左比我ah! 傻女 -0-! 拿返打la.xp
怡, 6x7x2x5x.. 吾通ah >3<`
魚, 唉.. 甘m0望 -,-

- 返學.
怡, 點算ah!?` 瓊同渝7日m0返la! 渝甘緊張自己學業..
{ 鈴鈴鈴; 鐘聲響 -0-! }
MISS, 戴x瓊 + 陳x渝轉學校..
蚊, 下!?` 真嫁.. 真系h0 la!
怡, 您吾知喇! 瓊比盈.. 渝比傑..
蚊, 0h=] 點解我吾知嫁!?`
怡, 您 0ut -,-
蚊, 米理佢地住; 今日唱K!?`
怡 {真系吾理佢地住}, 0k`

- CEO
怡, 我h0似見到瓊 w0r!=]
蚊, 唱埋隻 { 不速之約 } 先ahh!
怡, 0k` { 仲系睇下睇下 }
{ 唱哂 }
蚊, 娟ah! 入黎唱k`
娟, 我見到瓊和渝介手w0r! 快來吧 .3.`
蚊, 我吾去ah! 比我唱埋隻 { 你好嗎 } 先.xp
怡, 甘我去喇.. 0kay!?`
娟, 快d喇! 就走嫁la!
{ 蚊想講米走都吾得 -,- }
- 廁所
瓊, 您地咪埋黎ah! 我同渝鬥介得多;
渝, 我吾夠位介la! 同埋手既上面先 -,-
{ 瓊 - 717 條 , 渝 797 條 }
怡 {細聲}, 叫傑黎` 橫店呢個男女公用既 -,-
娟. 叫緊`
傑黎到. 見到成地血` 就拖住怡講 =]
怡, 您痴線ah!?` 無拉拉拖住我 -[  ]-`!
傑, 家陣我愛既系kawaii` (- kawaii = 怡
{ 1 抱抱住怡 ; }
培剛剛系出面睇到` 怡面紅 -0-
怡, 點解培會系到!?` 娟您!?`
娟, 我打比傑吾小心打比埋培 -口-`!
{ 培1打打洛傑到; 雖然明知傑系為左佢地米介手先把ah怡刀打 }
培. 我.. 我心h0痛 (- 暈左`

{ 其實怡系鍾意傑既.. 不過因為某d事; 等我講哂成件事出黎la! }

以前中1個時怡青春期.. 開始去學愛人`
好衰吾衰愛上傑 -[  ]-`! 本身m0人知道*
但系怡講左比佢ah哥知, 佢ah哥講哂出黎;
搞到怡m0面見怡' 後來就m0再愛佢..
點知到中3個時傑開始同怡拍拖` 點解!?`
因為有1次傑同怡打交.. 打打下傑5小心摸到怡既重要部位`
咸濕既傑竟然就甘樣玩玩下愛上怡 -0-! 怡就都系..
但系後來傑轉校就m0再來往 ,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
女亭babiii`-} (ˇ煲jai.)
吹水神手
KaI小冰``愛♥jolin

會員編號 148614
精華 0
積分 10008
帖子 7778
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 欣.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-6
註冊天數 6616
狀態 離線
  只顯示 女亭babiii`-} 的帖子
婆婆,,
我支持你,,,
十卜十卜
原來我係第1>v<!
1111111111111111111111````

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6352
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ``IcE_冰!=) 於 2007-4-19 19:39 發表
婆婆,,
我支持你,,,
十卜十卜
原來我係第1>v<!
1111111111111111111111````

我既p0st第1超易拿 -0-!

頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
I-See幣 11691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-30
註冊天數 6531
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子
SUP 你 呀 >V< 不 錯 的 說 * 加 油 呀 !!!

頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6352
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 愛麗奈 於 2007-4-19 22:01 發表
SUP 你 呀 >V< 不 錯 的 說 * 加 油 呀 !!!

多謝您 supp0rt !x) 不是不錯; 是很差 *3*

頂部
Szewing=)
吹水新手
我系雅`; 吾鋸牙x)?

會員編號 55642
精華 0
積分 11937
帖子 3129
威望 0 點
I-See幣 16277 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6788
來自 關您春事-_-
狀態 離線
  只顯示 Szewing=) 的帖子
h0h0睇尼`
十卜;]

頂部
KOSAbaby.
吹水天王
-♥ 0104 ;

會員編號 199704
精華 0
積分 34538
帖子 20644
威望 0 點
I-See幣 16134 錢
GAME幣 151 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 膠;?
閱讀權限 120
註冊 2006-8-11
註冊天數 6489
狀態 離線
  只顯示 KOSAbaby. 的帖子
-我m0左第1拉x);
-吾制ah!!
-
-
-如果故事果隻蚊系我您話幾好呢`xddd

頂部
yUK!__hO=)
認證會員

會員編號 288683
精華 0
積分 1369
帖子 998
威望 0 點
I-See幣 14837 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-3-13
註冊天數 6275
狀態 離線
  只顯示 yUK!__hO=) 的帖子
好睇呢=)...
繼續努力牙>V<''!!
SUP先@@

頂部
傻婆蔚-____v`
吹水學徒
平凡的我`-]

會員編號 210756
精華 0
積分 3330
帖子 1740
威望 0 點
I-See幣 9946 錢
GAME幣 89 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-12
註冊天數 6457
狀態 離線
之後呢=[

快D POST 多D啦=]

頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6849
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
- 終 於 刀 泥 SuP 您 了 - [ ] -

- 沒 法 子 :'

- 我 太 懶 xdddd ; *

- 岩 岩 先 睇 哇 -0-

- 錫 哂 您 xddddd ; =]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...