加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉載]((幾好睇嫁))我既戀愛``就系由1句你好樣衰```死豬扒開始``
載入中 ...
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6245
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
[轉載]((幾好睇嫁))我既戀愛``就系由1句你好樣衰```死豬扒開始``

果日系上年既情人節``同班fd[全陪刀單身我刀系]去左海洋公園玩``

FD: 喂!! 牙yan 望下果邊有1班靚仔woo`

我: 系咩``我吾及仔嫁`` 你地吾好次次出街刀咁la``

fd: 你無Q扮晒野啦`` 你睇下果班人裡有個好似jay bor``岩你`

我;[本人極愛jay]  超` 似鬼似馬咩`影衰晒``[ 事實真系幾似]

fd: 我地成日人過去嗨佢地woo`` 你有無興趣?

我:算但啦``!!

過左去hi 之後``班仔刀有同我地玩``不過... 吾開心既野發生``健=我鍾意果個``

我: hi woo`` 你好 似jay oo``

健: 死開啦``豬x``同你有親咩``

我: 講下姐``

健; x`情人節諗住識番d靚女```  見到你刀無心機啦``

果時我系長頭髮`` 著住對vans .. 1條裙`` 佢話我樣衰``因為我班fd化晒妝又 著到爆sexy `` 嘔// 之後我地就同班仔1齊行`` 不過我d fd 無理我`` 去到答X車`` 可過只可以座6個人`多左我出黎``

fd: 你自已同其他人答啦``

我: 預左嫁啦``

班仔: 死豬x小心無人同你答牙``haha

我果時爆hurt`過左好久先有X車`答woo`` 答到過去對面山``我無去搵佢地``我就系站左系X車站道等佢``等左2個鍾之後``佢地打黎

fd: 喂!yan 我地今日有耐刀吾走``1陣仲去尖咀``不過班仔吾想叫你去`

我: 我明嫁啦`我走囉`[ 收左線`我喊到收吾到聲``]

過左1個星期``我果班豬朋狗友`等我放學``

fd: 我地去染髮你去吾去牙?

我; 無帶錢woo`

fd: 借住比你先啦`` 你地吾想1世比人話系7x嫁嘛``

我去到salaon``見到果班ocean park 果班仔其中1個`叫做牙誠`

誠:妖.. 豬x邊x個叫你黎嫁``

我: 自已黎吾得咩``

誠: 你想點牙`?7x`

我: [果時好嬲``我心諗我好醜咩`><" ] 幫我電個極曲既頭髮`[1時之氣囉``仲爆過牙sa果個頭`

FD:你洗吾洗咁激牙``不過幾型bor``

我:..... [ 當時我好自豪囉]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6245
狀態 離線

10月31號..系hello win! 我就同我d best Fd 去Ocena park.. 點知我見到牙健喎~
我發覺我開始鍾意佢啦><
健: [主動同我講野]山雞變鳳王喎~靚左好多波^^
我;我一直到咁靚嫁啦..haha
健:我要走啦~你留低你個icq比我呀~
我: [估到佢系d鍾意靚女既人. 但系我又犯賤鍾意佢]..29XXXXXXX
健: ok la!靚女我走先~
當時我好sweet .. 好haip.. 我果晚專登吾玩咁夜~12點幾就番家等佢add我~不過我一路等
就諗番起佢系情人節鬧我果d野><我又吾haip.. 等牙等呀~等11月中~佢到系仍然無add我
我好後悔點解吾問佢囉icq囉><
突然...
突然我個icq收到一個人叫 "邱比特"我心諗個名咁鬼土既~個人刀應該好7啦!
邱比特:hihihihi* 靚女~
我: 你邊個位牙?我刀吾Q靚--
邱比特: 我咪牙健囉~洗吾洗咁快Forget 我牙><" Hurt囉!
我: 你個icq名咁鬼正!我點Q知你系牙健咩?-0-
健[邱比特]: ......得。得。得。我去改下...
我: 吾洗...你鍾意啦^^
健:吾得靚女叫到....吾改刀吾得啦^^
我:... [無奈~不過爆爆haip 囉]
健: 係喎!添日放假去邊牙?
我: 無人date 留起家~
健: 我date 你得吾得先?去赤柱玩啦~
我: 咁牙?好啦!
到左tmr.. 我見到十幾個男仔!得我1個女仔~我呆晒....
健:做咩牙?怕羞牙?
我: 系牙!見到牙jay好鬼緊張>0<
健: 系咪先?
我: 系牙系牙-- 嘔....
我地一直去~健無理我,,,,我自已一個人系道呆行!終於嬲啦。
我: Fxxk*好無聊牙><我走啦88
健班fd: bye~ 吾送~小心迷路(奸笑中)
健境然無同我講byebye 囉~我刀吾知佢想點><
番到家....果班豬朋狗友打比我[叫kiki]
kiki: 小yanyan...好9耐無見啦喎!
我: 系牙~
kiki:我同左個果好似牙jay果個人拍拖牙^^
我: 系咪上年情人節其中一個男仔叫牙健嫁?
kiki: 你咁記得佢既莫非你愛上佢^^你咪"x"同我爭牙~我打x你嫁(有點火火地既Feeling)
我: 得x閒同你爭牙[ 好unhappy,.. 你又為何一次一次教我喜歡再失望]
kiki: 我同左佢上床~佢好勁嫁(好狀下嫁把聲)
我: 你同佢既事我吾想知~吾該你吾好講~(好冷淡呀d語氣)
kiki:算啦~當你fd先講你知~係咁啦!bye 囉`*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6245
狀態 離線

到左後日~我同左我地學校既一個boy 拍 拖..
不過..
不過連佢[don]刀呃我囉~話會對我好~令我做世上最幸福既伯爺婆~不過我地一齊左1個星期吾夠~
don:我發覺我鍾意左你個fd..kiki~
我:"x"你地做乜成日玩我牙?
don: 你次次話吾得閒果時~我就同佢傾電電~佢成日安慰我..佢又靚女!身材又正!咁好條件系仔刀鍾意啦~何況系我><我有女友等於無.....你從來刀吾關心我既~
我: ok la ~你講道佢咁正你咪溝佢囉!><
don: 其實...我鍾意佢系因為佢好open^^
我...[[好無奈同好嬲囉]]
過左一個月就快聖誕果時~kiki突然icq我~
kiki: yan豬~ 我兒家好煩牙><笨健對我好關心!傻豬豬don 又好鬼錫我~我刀吾知要邊個好><
我:緊系要don la.. [ 因為我鍾意牙健!緊系叫佢要don la]
kiki: 不過健健又好靚仔喎..don 吾夠靚~
我: 八x~你又問我要邊個~答左你`~您又嚴3嚴4~ 2個刀無要 ok?
kiki: 2個刀吾要~咪比你乘虛而入?我知你鍾意健健嫁 !
我:你點知!
kiki:有次同健落d~佢飲酒就系道講話""kiki你要對我好d呀~吾系我吾要你~我要牙yan嫁啦~哈!知道無牙?老婆""
我: 系牙!我認呀...咁你耐我咩何呢?
kiki..姣x如果你同牙健拍拖既~我實打你嫁~
我:得鬼閒同你爭><
互鬧左好耐!突然牙健icq我~
健: 你同kiki講過d 咩黎牙?
我:無牙!佢鬧我先既~
健:好心你就同我收x啦~ 你估你真系好鬼靚咩? 如果你攪到我同kiki散我實打x你..女仔刀無面比~
我;.. ..ok囉`
當時我好灰~2個刀會打9我~我吾mind 囉!不過健講左d野攪到我好想死~ 我食左5,6粒安眠藥~ 過左好耐.....我老豆放工見到我咁樣~ 即刻送我e院~差d無命囉! 洗胃痛到死囉!我入左院一個星期到~無1個fd黎探我~可想而之我個友誼關係有幾咁差嫁啦!
系我絕望之際~境然......... kiki果班賤x黎探我~d對話好"x"串囉!
kiki:洗吾洗咁扮野牙你~ 你估你咁樣牙健就會可憐你咩
我:我無諗過佢會黎搵我..我只系1時諗吾開~想離開呢道吾想見到你地?u>完?
kiki:你系我手下敗將咋!吾明牙聽下牙jade d 歌啦!cheap x~
我:我一定聽~吾該你走囉![果時我好嬲..我將個花瓶撞去佢果道。佢刻走]
到左12月25日聖誕節~~同我d fd 去囉``叫[popo]
popo:a yan 果個kiki問我去吾去BBQ 喎!
我: 你咪去囉!玩得haip d~

頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6812
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
勁好睇呃~~
SUP"
PO多 D呃!!!

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6245
狀態 離線

突然我個icq收到一個人叫 "邱比特"我心諗個名咁鬼土既~個人刀應該好7啦!

邱比特:hihihihi* 靚女~

我: 你邊個位牙?我刀吾Q靚--

邱比特: 我咪牙健囉~洗吾洗咁快Forget 我牙><" Hurt囉!

我: 你個icq名咁鬼正!我點Q知你系牙健咩?-0-

健[邱比特]: ......得。得。得。我去改下...

我: 吾洗...你鍾意啦^^

健:吾得靚女叫到....吾改刀吾得啦^^

我:... [無奈~不過爆爆haip 囉]

健: 係喎!添日放假去邊牙?

我: 無人date 留起家~

健: 我date 你得吾得先?去赤柱玩啦~

我: 咁牙?好啦!

到左tmr.. 我見到十幾個男仔!得我1個女仔~我呆晒....

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6245
狀態 離線

點解好似冇咩人SUP咁GE!?**

好HURT丫**

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6309
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
^^*
雖然我睇過...
但是都十卜你~

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6245
狀態 離線

第四章:

健:做咩牙?怕羞牙?

我: 系牙!見到牙jay好鬼緊張>0<

健: 系咪先?

我: 系牙系牙-- 嘔....

我地一直去~健無理我,,,,我自已一個人系道呆行!終於嬲啦。

我: Fuxk*好無聊牙><我走啦88

健班fd: bye~ 吾送~小心迷路(*笑中)

健境然無同我講byebye 囉~我刀吾知佢想點><

番到家....果班豬朋狗友打比我[叫kiki]

kiki: 小yanyan...好9耐無見啦喎!

我: 系牙~

kiki:我同左個果好似牙jay果個人拍拖牙^^

我: 系咪上年情人節其中一個男仔叫牙健嫁?

kiki: 你咁記得佢既莫非你愛上佢^^你咪"能"同我爭牙~我打柒你嫁(有點火火地既Feeling)

我: 得9閒同你爭牙[ 好unhappy,.. 你又為何一次一次教我喜歡再失望]

kiki: 我同左佢上床~佢好勁嫁(好狀下嫁把聲)

我: 你同佢既事我吾想知~吾該你吾好講~(好冷淡呀d語氣)

kiki:算啦~當你fd先講你知~係咁啦!bye 囉`*

到左後日~我同左我地學校既一個boy 拍 拖..

不過..

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
好好SEE呀
快D POST呀
十卜 十卜><"

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6488
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
巧巧睇唷-
1O卜廿-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...