加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [100%原創][口語]*為何偏偏戀上我﹏``(小女子處女作-V-)
載入中 ...
Tea
嬰兒上路

會員編號 160015
精華 0
積分 490
帖子 51
威望 0 點
I-See幣 10963 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6628
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Tea 的帖子
[100%原創][口語]*為何偏偏戀上我﹏``(小女子處女作-V-)

角色:歐可南 女 15歲 平凡又帶點可愛…只是一個平平無奇的普通女生…但卻是個千金小姐*爸媽忙於工作``由呀哥照顧..

孫楚楹 女 15歲 跟小南好FD…甜美型令女一個…受人歡迎[中日MIX] p.s PAPA係中國人… 小楹好易比令仔霖到暈*
       (姐係花心- -)

許洛楓 男 16歲 全級第一名的高材生…樣子俊朗…品格良好*不過成日溝女(壞習慣- -)好似好識溝女咁``不過其實佢…..

嘨一 男 17歲 呀楓最好ge FD…佢地細細個就識…是酷酷的帥哥…打交出名…為人Cool到爆…黑道大佬(家族傳下)
       p.s秘密(得呀楓知道)…

歐可東 男 18-19歲 小南帥帥又花心ge呀哥…最疼小南…年輕有為自己開機鋪(爸媽都有少少資助)…開左間鋪2年到…
       都好多人去玩...包括....

“人物隨故事內容增加”

我邊作邊PO架>口<
而家都唔係作左好多-V-
請各位多多支持[處女作-V-]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Tea
嬰兒上路

會員編號 160015
精華 0
積分 490
帖子 51
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6628
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Tea 的帖子
序*                            “火星與地球”

叮噹’’’’’’’’叮噹’’’’’’’’(落堂鐘聲)
XX:呵欠~喂”起身啦~爛訓婆…落去食野喇…
南:嗯=_=?放學拿…?
楹:放你個頭呀\口/訓矇你也!岩岩上完頭兩堂咋!
南:車-3-咁你咁早叫我起身做咩姐-口-等我訓多兩堂嘛/3\
楹:陪我落去食野啦~訓飽你咩真係…
南:唔落也~唔落也!我要夏眠=v=[[[[[作者:訓訓訓- -做豬啦你-3-]]]]]
小楹無奈地唯有搵第個陪佢…p.s小楹好受歡迎*

格離班房+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
女同學A:呀楓~我唔識做呢題呀…教我也~     [姣=_=]
p.s呀楓溫緊書  楓:呢題係﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏~~~
女同學A:哦~明啦~呀!咁呢度…..個到﹏﹏[[[[[作者:乜你咁煩GA*死姣婆- -]]]]]
突然女同學A Feel到有d CooL到爆死光(寒氣)望住佢…   [寒﹏]
    原來係呀一…佢用d冷到殺死人ge眼光望住女同學A…女同學A比[[[呀
死光]]]嚇到走左*
楓:呀一…咪咁啦…你嚇走左人地LA…再係咁…你幾令仔都冇女朋友LA=_=+
[[[[[作者的話:就係d女鍾意夠CooL嘛=口=]]]]]
    呀一乜都冇講就行開左…..  p.s真係有夠cool…直情係cold tim啦- -

♥一個平凡懶散的女生×一個俊朗乖巧的高材生♥
兩個本不相干’’’又相距那麼多的人’’’就像火星與地球”_//
一旦相撞…到底會擦出什麼火花呢…?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[[南:擦咩火花姐- -因住著火呀-3-]]
[[[[[作者:咪嘈啦``擦出愛情火花也-口-]]]]]

待續*

請支持我吧>3<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6653
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
我叫東wo
歐可

頂部
Tea
嬰兒上路

會員編號 160015
精華 0
積分 490
帖子 51
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6628
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Tea 的帖子
哈哈~乜咁岩ge=)
請支持我吧>3<

頂部
Tea
嬰兒上路

會員編號 160015
精華 0
積分 490
帖子 51
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6628
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Tea 的帖子
Ch1*                           “相遇”

喂~放學啦=_=起身呀…D人走哂啦-3-
南:放學拿”?(一野彈起身)走囉走囉….(拉住小楹步向門口)
楹:喂也…無啦啦彈起身…又行得咁快”去邊呀?唔好同我講又去幫你呀哥看鋪-3-
南:正是-v-死喇…5點LA…行快d啦…又唔早d叫我起身喎-口-“
楹:哈﹏唔知邊個訓到佑死豬咁呢可~?
南:呀哈哈….-_-唔知呢-3-哎也!行快d啦你…乜你唔想快d見到我呀哥ga咩?A_A
楹:做咩無啦啦咁講呀…無奈囉=_=”
南:哈~扮野也…你上次唔係話我呀哥開機鋪咁勁…又令仔…好霖佢GA咩XD?
楹:我…我...(面紅)>///<我係有咁講過…不過我都冇話好鍾意佢-3-加上佢又咁多女…幾時輪到我也…
南:哦~咁咋下化…得啦~以你ge令樣加埋我ge幫手…呵呵呵A_A[[[[[作者:加埋你幫手又點- -愈幫愈死-口-?]]]]]

機鋪門口+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
佢地傾計傾得好開心…小南直情傾到忘哂形…連路都唔睇…[[[[[作者: 姐係行路唔帶眼=_=”]]]]]
哎也!好痛呀>口< (小南撞到d野)   0_0(小楹又呆埋)  小南抬頭一睇!!!
令仔高材生許洛楓”
仲有冷酷帥哥嘨一!!!(小南同小楹同叫嗌左出黎)
南+楹:超負碌呀XD咁都比我地遇到學校兩大名人>v<  p.s楓同一都好出名(令仔呀嘛)
楓:咦...你地咪好似係格離班GE小南同孫楚楹...    [呀一係咁望住小楹@o@]
      小楹 feel到呀一好似望住佢...但佢望番呀一ge時候...呀一即刻拎轉面...小楹以為只係自己ge錯覺...
喂~令仔哥哥~唔好叫小南叫得咁親密好喎!  [突然有人由後面攬住小南...好似代表住小南係屬於ge咁*]     (係呢個時候呢個人又電左幾電小楹=口=)
楹:我想暈也…(霖到暈)     一野唔小心挨左落呀一度@口@!!![[[[[作者:挨左落去咁又點姐- -“]]]]]

♥到底呢幾個年輕人ge相遇…
                     是命運的作弄…還是*注定的緣份呢_//♥
       突然出現*又能夠令小楹霖到暈…仲攬住小南GE令仔…到底係邊個呢…?

-------------------------------------------------------
[[[[[作者:佢地GE相遇係我安排GE-V-“]]]]]
[[南:妖…又咩命運作弄`又注定緣份- -想點也你-口-]]

待續*

如果冇人回就唔再po了.....心淡...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-26
註冊天數 6361
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
幾好睇喎
唔好唔poz啦,,,我sup你!!!

頂部
﹢°..呀思..]]
嬰兒上路

會員編號 334097
精華 0
積分 385
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11150 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-17
註冊天數 6219
狀態 離線
幾好哇..SUP*

頂部
Tea
嬰兒上路

會員編號 160015
精華 0
積分 490
帖子 51
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6628
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Tea 的帖子
多謝你地GE支持呀=)
咁我PO埋第CH2啦>3<

頂部
Tea
嬰兒上路

會員編號 160015
精華 0
積分 490
帖子 51
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6628
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 Tea 的帖子
Ch2*                            “重逢”

估下我係邊個A_A~         [Um住小南對眼]
南:你…你…唔通你…呀辰哥哥!?
辰:Bingo~Hee…好耐冇見啦小南>3<冇見幾年~大個女左XD
楹:小南~小南…呢個令仔係邊個黎ga?佢岩岩電我呀>口<   (細聲講)
南:等我黎介紹啦~呢個就係我呀哥由細到大GE FD呀辰哥哥~我細細個就識佢GA啦…佢好好人GA=)
   [[[[[作者:係呀…唔止好人”仲好淫TIM呀A_A”]]]]]係呢~呀辰哥哥…你幾時番黎架?你5年前去左法國讀
   書…番黎都唔同我地講聲*等我同呀哥去接你機呀嘛~-V-
辰:NICE TO MEET YOU呀~呢位可愛GE小姐>3<(鍚小楹隻手!法國禮儀)小南…我唔想麻煩你同呀東呀嘛
    ~加上又可以比個”十派士”你地XD…你地應該係小南個同學呀可…呢位岩岩叫小南叫得咁親熱GE令
    仔…如果你想追小南…問過我先啦~哈哈[[[[[作者:咪咁KAI啦你- -“成日發UP瘋-口-]]]]]
楓:我…我只係唔知小南佢全名叫咩咋…加上D人成日咁叫佢…p.s 因為小楹出名所以知佢全名=)
一:呀楓…行啦… (第一次講野就只係得4個字- -)
       呀楓就咁跟左呀一入去機鋪…得番小南佢地幾個仲企係門口- -
南:我地都入去LOR~  喂喂*你究竟點架…比呀辰哥哥電幾電就霖死咁- -佢同我呀哥都係由細到大好花心
    架!!(細聲同小楹講)
楹:唔同呢個世界上GE令仔都係花心GE…?連個個高材生同冷冰冰都係一樣..?
南:冷冰冰…?哦~UM…唔知呢…不過我相信我地終有一日都可以搵到我地GE真愛=]   呀哥~
東:衰妹*咁遲架-口-咦…小楹你都黎幫手呀?=)得閒多D黎啦~可以吸引多D客呀嘛XD<<<<奸=_=”
楹:好也~<<<<佢都不知幾想長期係到=_=”
南:呀哥~你睇下邊個黎左…咦0_0人呢-口-?
東:下…咩呀?邊個黎左=_=?
       喂~估下我係邊個A_A?  (又係由後面UM住呀東對眼=_=)
東:你…把聲..呀..辰?(見到個樣之後)好兄弟>V<你番左黎XD好耐冇見~高大左=V=
辰:哈~5年冇見啦XD你都係咁令仔>3<(佢地2個都有18X=_=又2個都咁令仔…2個加埋就好似係一幅畫
    咁- -)
東:唔知你D TAST有冇變到~仲係唔係鍾意香港個D甜美型女仔XD?
辰:當然~雖然法國個D又索又性感…不過都係HK個D怕怕醜醜妹妹最正>3<
東:咁就唔洗講咁多~行動啦XD呀妹~你地睇鋪啦啦~BYE*
     小南同小楹勁無奈+O哂咀=O=

♥呀辰的出現*對小南曖昧的態度’’’’’’’
                     到底是出於哥哥對妹妹的感情﹏還是意味著什麼呢﹏? ♥

------------------------------------------------------------------------
[[女讀者A:呀辰同呀東GE關係都好曖昧喎~佢地係咪BL GA>V<?]]
[[[[[作者:呢個問題…我都唔係好清楚-.,-請自行發揮想像A_A]]]]]

待續*

都係個句...冇人回就唔再PO了...

頂部
索女喪屍機關槍
吹水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 149287
精華 0
積分 10683
帖子 11122
威望 2 點
I-See幣 9176 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-4-7
註冊天數 6655
狀態 離線
都幾好睇牙;
5好5PO啦;
快D PO牙;

msn/fb: liwingsze_lws@hotmail
屯門友;p
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...