加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 可唔可以救救我??(我就快頂佢唔順)
載入中 ...
YO_BELLA
初級會員

會員編號 345197
精華 0
積分 423
帖子 105
威望 0 點
I-See幣 10896 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-11
註冊天數 6194
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 YO_BELLA 的帖子
可唔可以救救我??(我就快頂佢唔順)

係咁GE
我暑假參加左一個活動
係今個星期一岩岩開始GE
星期一  我岩岩同呢一個女仔一齊遲到
就係個刻 同佢比同其他人特別熟D
但其實 我開頭唔算係好識佢
覺得佢都OKK啦 不算好煩個D人

但係 到琴日 又再返GE時候
開始覺得呢個女仔好X
成日都好中意痴住我
我想靜DD 佢就偏偏超中意講野
上堂又講 又中意搶我一D野
小息又問我去唔去廁所
我真係想同佢講話
我唔細嫁啦 要廁所我自己就會去 唔洗你問都得

有時又做埋d行為攪到我好尷尬
我好想撇開佢 但佢係都要跟住我
我去邊 佢又話 不如一齊啦
仲有 佢有一個行為係我超頂唔順
係佢成個頭挨埋過黎(我膊頭上)
呢d咁親密ge行為 我都係同我d好熟ge朋友先比佢地挨下一陣
何況 同佢又唔熟 得識佢兩日左喎...

仲有d行為我都唔係好中意
但係 好直接咁講佢
又擔心佢會唔開心 會嬲
我可能係一個慢熱ge人 所以唔係好接受佢ge行為
仲有 我仲想識其他同學嫁嘛
唔係得識佢一個...
但係 我一行埋佢其他同學個度
佢都會跟住我 攪到想同人傾下計
又會比佢搭嗲

有時佢又想我聽晒佢ge話
有時我唔想聽 但佢又話實岩實岩
救命呀
我而家最想ge就係撇開佢
唔好令佢有咩錯覺
但係又唔知點同佢講喎
太直接我一定唔會做...
請各位好人士幫幫忙""
就係 如何撇開佢
同令佢唔好成日做個d行為(如跟住晒)
我諗我寧願中意獨來獨往都好過咁

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小小雪糕車
初生嬰兒

會員編號 341992
精華 0
積分 231
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-4
註冊天數 6201
狀態 離線
  只顯示 小小雪糕車 的帖子
哈哈
你有個咁熱情 ge朋友咪好囉 [卡卡]
-----------------------------------------------
不過如果你想撇甩呢 d人呢就最好唔釆佢
如果你唔想咁樣 ge話就可以對佢冷淡 d囉
姐係比如 你同第二個人傾計佢又+把口 你就唔好理佢
佢係再煩 d呢 你就話 咪煩啦
我諗佢就唔會成日跟住你
不過我驚咁樣會有後遺症囉
你要睇下佢係 D咩人先啦!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ah-jade`
認證會員
T-P-G-S-S`

會員編號 305020
精華 0
積分 2250
帖子 925
威望 0 點
I-See幣 20743 錢
GAME幣 260 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-14
註冊天數 6282
來自 TAI PO *
狀態 離線
  只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 小小雪糕車 於 2007-7-19 07:52 PM 發表
哈哈
你有個咁熱情 ge朋友咪好囉
-----------------------------------------------
不過如果你想撇甩呢 d人呢就最好唔釆佢
如果你唔想咁樣 ge話就可以對佢冷淡 d囉
姐係比如 你同第二個人傾計佢又+把口 你 ...

煩左D吾系幾好囉``
                             有時太煩會令人討厭``

私はあなたを愛します {我愛你。}

愛です必然的にの  愛是天注定的`
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...