加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}謝cm聽歌睇結局*我要【變身】可愛!界手只令我更加醜陋!{完}請留意#49
載入中 ...
  所需閱讀權限 1  
欣. (` fAnjaii;])
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
I-See幣 19589 錢
GAME幣 2861 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 女亭babiii`-}
閱讀權限 100
註冊 2006-4-10
註冊天數 6650
來自 MY LOVER xDD
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
{轉}謝cm聽歌睇結局*我要【變身】可愛!界手只令我更加醜陋!{完}請留意#49

脈搏流下了血,,但你也不理,,我在你心中地位有幾多?"手上的巴痕一條條增加係因為你,,,我不知我做錯了咩,,,,我真的這樣黑人憎ma??

第一集"我的過去

第二集"介手再介手

第三集"我忘不了

第4集 快瘋了 有人痛愛我ma??

第5集 你會知道我手上的巴痕是為你而介的ma??

第6集 不用再作出任何挽留因為佢已經不再愛我

第7集 曾給某君拋棄 學會悔恨不應記

第8集  用盡力量 用盡力氣 {要愛要爭氣}

第9集  別要阻止我..記得你弄傷過我

第10集 忘記你為什麼會這麼難*哭得太多太多了

第十一集   願意為你癲"*為你傻||°"]

第十二集  或許 這樣更好! *V*

第十三集  請你對我冷淡些*不要讓我有希望

第十四集  就讓我徹底地傷..再徹底地醒過來

第15集 像個傻瓜般痴痴地愛著你

第16集 當 你 哭 時 我 陪 你 哭 你 笑 時 我 笑 得 比 你 傻

第17集  只愛上你3個月但好像已過很久很久。

第18集 一定要{竹門對竹門 木門對木門}嗎??”】

第19集  怎樣從 你女友 角色中 抽離

第二十集  有了你 變得瘋了*夢中都想笑

第21集 對你太在乎 " 置自身不顧 !}]

第22集  其實快樂退出__不是罪

第23集 這一秒突然之間想知道 *我在你心裡究竟多重要

第24集  -[講不"出]痛楚.`

第24集  相愛然後傷害

第25集  越想逞強去開朗  笑聲就越啞

第26集 也 許 我 很 傻 愛 上 了 你 這 個 人

第27集  【〝`曾經想過放棄`但腦內的卻全是你〞】

[大結局]第28集  -"這是最幸福的悲劇.

7.18我生日^_^快d同我講聲生日快樂先la^0^^
我真的累了..
msn;;LUV_FOR_YAN@hotmail.com
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第一集    我的過去

遲到啦!!!!!x10億

訓導主任"喂喂....你又遲到啦

[我]"唔係下化

訓導主任"手冊..唔該

[我]"比咪比囉..仲有你d  3好嘔心牙

訓導主任"傻婆詩.....洗唔洗咁串牙

[我]"點牙....第一日識我牙

訓導主任"妖...唔同你串啦..返上去啦

係啦!!!我就係咁啦....同咩人都可以好fd..不過個個都話我係傻婆

上到去...又見到我最憎既人.....

班主任""你遲到牙

詩"係牙..吹咩

班主任"罰企

我照入我個位....佢冇野好講...

係啦..佢就係我最憎既人...咩都煩住曬

xxx"又遲牙

[佢係我既 best fd 逸..係女仔黎]

我"你牙..做咩唔打比我牙

逸"我有嫁

我"係咩[傻笑一下]

逸"嘩!!!你最愛既人返左黎啦喎

我"咩牙[傻笑]

我暗戀左[天]好耐嫁啦

天"喂..牙婆..我唔記得左坐邊牙

班主任"你講邊個牙

天"仲有邊個牙...牙婆

班主任"你...你好野

天"吹咩

班主任"你坐去xx詩到啦

佢坐左我果邊,,就訓左起到啦

我"天..我有野想同你講

天"咩野

我"我好鍾意你[大叫]

全班望住我

天"傻婆..我係唔會鍾意你嫁

心徹徹底底地..碎了

我跑左去廁所

我攞住一把hello kitty 界刀

恨心界一下..二下...三下.....

待續***

我真的累了..
QOOZA: http://blog.qooza.hk/xxxBABYxxx

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第二集"介手再介手

第二集"介手再介手

當我界左十幾下後....冇啦啦有一個男仔衝入黎...

個男仔"嘩!!!你變態嫁

我"你仲變態牙...入女廁

個男仔"唔好意思!!!我叫杰牙

我"我叫詩牙

杰"你做咩界手牙

我"嗚嗚..我付出左好多..但係佢小小愛都唔分比我..我做錯咩牙

杰"你再界我打你嫁...唔好再係咁啦[唔知點安慰人]

我"我唔想嫁..但係界手可以令我忘記傷痛....

杰"傻妹..唔好再為唔值得既野去傷害自己啦

我"我...忘記唔到佢牙

杰"好啦...遲d你就會忘記到啦..仲唔快d返去聽書

我"嗯..你咩班嫁??

杰"我3e嫁.你呢

我"我3d嫁...

杰"嗯...lunch一齊食牙

我"可唔可以叫埋我個fd?

杰"可以..我都叫埋我個fd...我返課室啦

我"好牙

杰走左後..我界左一下..我決定依一下係我為佢界既最後一下

但我眼淚沒有停止.......因為我心還在痛緊

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第三集 我忘不了

第三集 我忘不了

我界完就出番去啦..返到去...我見到天同我哋班既姣婆咀緊
忍忍忍....我唔可以流眼淚嫁!!!
我坐左起自己個位到...
逸"你冇事牙嫲
我"冇牙[傻笑一下]
逸"係就好啦
我冇眼再睇洛去啦..我就訓左啦
我比人推一推...依經係lunch啦

逸"傻婆起身啦
我"lunch啦??
逸"係牙....
我"係喎...逸牙..我有人要介紹比你識
逸"令唔令仔先
我"嗯*
逸"咁好啦
我就同逸去左3e班啦
但係一入去..好多金毛起到

有一男仔"喂..2位令女搵邊個牙...係咪搵我....
佢未講完...杰就打佢啦
我"停手呀!!!!![大叫]
杰"sorry呀..鬼叫佢溝你咩
果個男仔"杰哥..我唔知條女係你嫁喎
杰"佢唔係我條女
我"去食野啦
逸"真係好令仔呀

我"喂..你咁姣嫁
逸"係咁嫁啦
杰就大叫一個名
杰"曦
曦"係
杰"佢就係詩啦..依位小姐係??
逸"我叫逸呀
杰"哦**你好!!我叫杰..佢叫曦牙

我"去食野啦
我哋就一齊去左kfc食野啦
我去到就同佢哋講要去廁所
入到廁所..我就再控制唔到自己
係咁界.........

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第4集 快瘋了 有人痛愛我ma??

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

我真的累了..

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6651
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
我要睇牙..比我睇><
sup*你^^

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第5集 你會知道我手上的巴痕是為你而介的ma?

THZ,,,,,,,,,,,,,,
-------------------------------
第5集  你會知道我手上的巴痕是為你而介的ma?
我望左果把cutter..我好想去攞起把cutter....

點知

[緣和份碰著了 又匆匆失了 紅樓夢過後應該醒了]

我"咩事

逸"詩呀..你換好3未呀..要返學啦....你有冇事..一係唔好返學啦

我"冇事呀..係老地方等啦

逸"ok..bibi

佢cut左線後..我又企圖攞起把cutter

點知..又有一把"星"..我認得係果個不明人

不明人"你仲係咁....你係咪一定要為仔死為仔亡呀

我"關你咩事呀..你係邊個??

不明人"我係....你呀嫲呀

我"嫲..你唔係死左嫁咩

嫲"係...但死都死唔安樂啦

我"嗚嗚...嫲..我洛黎陪你呀

嫲"你真係咁想死咩...但你知唔知我死左之後...我見

到果d人佢哋個個都唔想死..鬼1:話我仲有個老婆嫁..

我唔可以死.....仲有個仔呀得3碎嫁炸

鬼2:我唔可以死嫁..我全家都指要我嫁...佢哋冇左

我..咁點生活呀!!!!

嫲”佢哋個個都唔想死..偏偏你就想死….一係你哋交

換囉

詩”嗚嗚嗚…呀嫲…我好辛苦呀….我唔死仲可以點呀

嫲”你呀…為左個唔鍾意你既男人怡死….你係咪真係

傻婆黎嫁….你呀…要活得開心不過佢..唔好輸比佢

睇!!!

詩”但係…..

嫲”唔洗但係啦….

詩”嗯

嫲”我走先啦

果個話自己係詩果牙嫲既人心諗……果個傻婆真係信

我係佢呀嫲喎

同時詩心諗呀嫲都死左好耐啦…佢係邊個呀..起到扮

我呀嫲??
-----------------------------------

不明人做咩要講大話??
呀詩又會唔會再界手定係聽不明人講要活得開心過呀天??

我真的累了..

頂部
吹水老手

會員編號 150568
精華 0
積分 10126
帖子 5642
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 100
註冊天數 6650
狀態 離線
  只顯示 欣. 的帖子
第6集 不用再作出任何挽留因為佢已經不再愛我

第6集  不用再作出任何挽留因為佢已經不再愛我

我冇再估佢係邊個啦...因為我知佢想話比我知..我唔可以放棄自己..我連自己放棄仲

有邊個愛我呀!!!!!

我"我唔會再愛你!!!![大叫]

xxx"妖..咪嘈啦..唔洗訓呀...xxxxxxxxxxxxxx{下刪一百字}

我"係喎..要返學嫁啦

去到老地方

逸"比你隻手我睇

我"哦哦

逸"有20條...金日真係冇界到喎

我"係呀...

逸"我哋返學啦

詩返到去見到天同個姣婆抱埋一齊

雖然係有d心痛..但係佢要扮冇事

杰"詩

我"你做咩過左黎既

杰"過黎搵老婆囉

我"邊個係你老婆

杰"你囉..我xx杰好愛xx詩[大叫]

係人都知杰係想比天知道詩都係有人愛嫁...不過佢岩岩講d野都係真心..佢係鍾意詩

我"杰呀

杰"做咩呀老婆??....放心喎!!你係我老婆冇人會話你嫁......

我"傻佬!!!!

杰"老婆我咁抵錫買左野食比你食..你係唔係要有d表示呀

我"你想要咩表示??

杰"咀咀

我就咀左佢一下啦

杰就拉左詩過去佢果班啦

杰"詩..我真係好鍾意你嫁

我"我知呀....唔係我做咩咀你呀

杰"你做我老婆好唔好呀??

我"傻佬..咁係好啦.....

杰met左我一下

我返左去上堂...但係天仲係坐我果到

天"杰係你邊個

我"邊個都唔關你事

天"你唔係鍾意我嫁咩

我"係你...令到我玩自殘...係你..令到我想死嫁....咩都係你

天"你...你玩自殘

我"嗚嗚...你唔信呀

我拉高3就...比佢睇

我"你見到啦...你安樂啦

天"你做咩要咁做

我"我傻囉...你鍾都唔鍾意過我...我就要為你生為你死.....

天"sorry

我"唔洗啦....我怡家同你冇咩關係

天就冇星出

跟住....杰就sd sms比我

to"傻婆

你呀..唔好再界啦..知唔知呀..我係老公..你咩都要話我知...我唔會比你死嫁...lunch一齊食啦.....5201314**
by"杰

我睇先超sweet**

------------------------------------
杰就係愛詩1314???
詩真係忘記到天??
天又做咩問咁多野??

我真的累了..

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6651
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好睇牙..^^
SUP*你

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
I-See幣 13989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6185
來自 香港
狀態 離線
唔介意我問你個問題呀??

其實你係咪真係界過手嫁...

我都覺得你果故仔好好睇哇!∼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...