加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我忍唔住我個班啦
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-27 05:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我正係可以講比你知我唔出名,
無係班做壞事的人=.=
個班好多偷野的人,我地今個月有2次唔見錢and書
我有d想喊,之後d日子都唔知點過

55 雖然我有朋友係你果班 不過我都好難估你係咩人 =__=..."

唉~你仲有1年半要過呀-.-....兄弟+油吧

都唔知做咩你地d人咁鐘2偷野.....

不過我直覺話比我知係咩人偷

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b69e32 的帖子

QUOTE:
原帖由 乂賢乂 於 2007-10-27 06:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

55 雖然我有朋友係你果班 不過我都好難估你係咩人 =__=..."

唉~你仲有1年半要過呀-.-....兄弟+油吧

都唔知做咩你地d人咁鐘2偷野.....

不過我直覺話比我知係咩人偷

我知你個fd係邊個啦,溫文輝係唔係呀=.=?
有一組人偷架,都可以話有3-4個最小我地班
好多人都已經知係邊個做=.=
唔好正係話我個班呀,4d班都有人偷圖書係書展
好似記左個大過,我個班都有扮做應該
我真係好難面對我自己個班

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-27 09:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我知你個fd係邊個啦,溫文輝係唔係呀=.=?
有一組人偷架,都可以話有3-4個最小我地班
好多人都已經知係邊個做=.=
唔好正係話我個班呀,4d班都有人偷圖書係書展
好似記左個大過,我個班都有扮做應該
我真係好難 ...

哦@__@果個呀~佢偷書展果本哈利波特 最新果本野"""

係記大過.....不過佢好像寫左退學信 (都好ge)

唉-.-都唔知佢點偷野的....明知人地一定有set防盜鏡ge la

....仲要好像光明正大咁偷

佢真係正宗 xx仔

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ☆依魯加☆ 於 2007-10-27 10:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哦@__@果個呀~佢偷書展果本哈利波特 最新果本野"""

係記大過.....不過佢好像寫左退學信 (都好ge)

唉-.-都唔知佢點偷野的....明知人地一定有set防盜鏡ge la

....仲要好像光明正 ...

寫左退學信=.=?
如果係就好啦,小左一個衰人學校
多佢一個唔多小佢一個唔小

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-28 08:28 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

寫左退學信=.=?
如果係就好啦,小左一個衰人學校
多佢一個唔夠小佢一個唔小

講得好

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~~輝~~ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-25 05:12 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
4A,D最有問題,
我係4A班,我都覺得自己個班有問題
我班d老師好唔客氣咁話哂比校長個d知
忍唔到啦我,我第一次有咁架班呀,我班有好多衰學生><
我班主任仲想喊=.=

你係邊個牙
4a班既同志
有咩衰學生牙,講黎聽下
我都覺得我地班(4a)好多壞學生
我未試過入咁既班><

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 gn01742758 的帖子
你而家f4咪好囉~我而家先f2~但係我都忍唔住我果班~我係2a班

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ~~輝~~ 於 2007-10-30 07:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

你係邊個牙
4a班既同志
有咩衰學生牙,講黎聽下
我都覺得我地班(4a)好多壞學生
我未試過入咁既班>

老師都開會講哂-.-,我地班個班主任都唔想教我地啦
佢仲好想喊,不過唔做比我地知姐
仲知呢班好多不好架事啦
班有小偷可能,一係4b班做,一係自己班做
真係唔想有呢d咁架事
唉.....邊個會忍到呀,班主任都比我地玩到死死下啦
你係4a班架,你都好清楚架

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 gn01742758 於 2007-10-30 07:51 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你而家f4咪好囉~我而家先f2~但係我都忍唔住我果班~我係2a班

算啦,好架一日,唔好架一日,
你比心機讀書啦今年,下年唔洗入差班

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~~輝~~ 的帖子

QUOTE:
原帖由 b69e32 於 2007-10-30 08:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

老師都開會講哂-.-,我地班個班主任都唔想教我地啦
佢仲好想喊,不過唔做比我地知姐
仲知呢班好多不好架事啦
班有小偷可能,一係4b班做,一係自己班做
真係唔想有呢d咁架事
唉.....邊個會忍到呀,班 ...

55汪汪好慘牙,鳴鳴
好彩我上堂都好乖
冇咩激嬲老師同串老師
希望日子過快一點兒吧

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...