加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉]++...**[[..**Sweety**(五男對一女)..]]**..++ [加左]6/12
載入中 ...
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
I-See幣 18961 錢
GAME幣 4381 個
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-10-1
註冊天數 6468
來自 葵涌
狀態 離線
  只顯示 TOFUv3v 的帖子
轉]++...**[[..**Sweety**(五男對一女)..]]**..++ [加左]6/12

得寵女主角
*心*
冇$$,ok令,成日比人睇死,又比人玩,但系自從有五個男仔黎左之後................

型爆五大男主角

銀:有$$,令仔到爆,性格:冷酷無情,全校第一

風:有$$,令你到爆,性格:幽默風趣,全校第二

夜:有$$,令仔到爆,性格:神秘到爆,全校第三

影:有$$,令仔到爆,性格:可愛到爆,全校第四

灰:有$$,令仔到爆,性格:忽冷忽熱,全校第五

其他
兒:心ge超級好fd,好打得,成日幫心

敏:好衰格,成日持住自己有錢系度扮曬野

絲絲:同敏系同一類人

再其他人物一個個+

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6468
來自 葵涌
狀態 離線
第一章

xx:聽講佢地就快黎la~

xox:真架?咁我地e+就要..........

[[有兩個人好似系度計劃緊d野........]]

-----------------------------------------------------------
**學校天台**

敏:你好賤格~做埋d咁ge野//[[扯住左心ge頭髮>_<]]

心:ah~我...我..冇..冇.....做過[[忍住5喊]]

敏*手下(麗):八婆,5洗扮曬野[[刮左心兩下]]

敏:除曬佢d衫,睇下佢認5認~

麗同其他人準備除心d衫XD

突然有一把聲........

兒:停手!你地做咩[[推開曬佢地,攬住心]]

麗:哼!又系你,你5好以為我地驚你,今次我地咁多人.....ah~

兒一拳打左埋去

麗:你...你...打我....ah~好痛

敏:你敢打我ge人,好ar....你地一齊上!

噼噼噼噼!

唔洗一分鐘,兒已經將佢地打底曬

成班人:大..大俠...5...5好打la,我地...我地..[[|被兒打到口腫鼻腫]]

敏:今日算...算你好采,我地走!

兒:唉~你有冇事,d人真系好衰[[扶心起身]]

心:兒,真系唔該曬你.....今日你又幫左我一次....

兒:你又系ge~每次都5還手

鈴鈴鈴鈴***

心:慘la,上堂la~

兒:閃[[捉住心一齊沖返課室]]

(待續)
----------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6067
來自 `hi
狀態 離線
好...好..睇..睇...牙 十卜Y,PoSt啦!轉好快姐*_*

你都要+油^^

好野^^有第1^_^

頂部
凶靈
初生嬰兒

會員編號 372661
精華 0
積分 208
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-22
註冊天數 6111
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 凶靈 的帖子
好...好..睇....

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6125
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
嘩..好好睇呀!!
不過作得太少喇!!
作多d啦!!
快d post呀!!>0<

頂部
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6468
來自 葵涌
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ×°酷愛♀欣 於 2007-12-5 07:48 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘩..好好睇呀!!
不過作得太少喇!!
作多d啦!!
快d post呀!!>0

我要明天先post得牙=]
off啦 ~掰... ...

頂部
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6468
來自 葵涌
狀態 離線
第二章

心&兒:呼~呼,好采趕上ja~

敏突然望住佢地奸笑

心&兒ge心同時系度唸:e~發姣!

miss:咳咳!今日有..........

同學1:系5系佢地?

成班哄動:哇~真ge?

xx:我個妝點?

xx1:我令5令?[[擺左個pos~]]

心:發生左咩事?[[問兒]]

兒:我都想知~[[反白眼]]

miss:5~大家好似都知呢件事lo bor~

全班女仔:系ar,miss...咁佢地幾時黎?[[個樣好期待]]

miss:好似系下個星期.....

全班女仔:哇啊啊~

敏突然企左起身

敏:miss,我發現左一件大事[[奸笑]]

miss:咩事?

敏:我.....發現左我地班上...有人援交.....~[[笑到碌左落地]]

(待續)

頂部
TOFUv3v
吹水高手

榮譽勳章

會員編號 215947
精華 0
積分 6228
帖子 5228
威望 0 點
MSN宣傳 49 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6468
來自 葵涌
狀態 離線
第三章

神秘人:準備好曬未?

僕人:準備好!

神秘人:5.........
--------------------------------------------------------------------------------------
**課室**

miss:吓....唔系ar~

敏:真架~雖然我冇証據..........

miss:車..咁你又講,好la好la,各位開始上堂la

敏繼續奸笑ing

**小息.操場**
兒:敏個條粉腸都痴痴地ge

心:5~>_<佢好恐怖!

兒:算..5好理佢,系喇,你真系5知發左咩事?

心:55~

路過ge同學:佢地好似就快黎la,好興奮ar~

兒節住左佢

兒:喂!你地講個個"佢地"究竟"系邊個?

路過ge同學:哇哇~我要去厠所ar,88

兒:究竟系邊個黎?

(待續)
--------------------------------------------------------------------------------------

頂部
臭愛▽臭夏娜
嬰兒上路

會員編號 325948
精華 0
積分 276
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 9992 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-29
註冊天數 6227
來自 地獄
狀態 離線
加油牙!!好好睇>v<

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...