加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口]`}♥我要做成你們的第3者`我無能力再愛你
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6057
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{轉}{口語+粗口]`}♥我要做成你們的第3者`我無能力再愛你

`}♥我要做成你們的第3者`我無能力再愛你
人物介紹`

女主角*

李曉倩`{小倩}:真係好倩,,好令女,,好可愛..比成班人哈都唔出聲,,1個好乖的女仔"得1個好朋友..佢正係得1個想法對人好..14碎"

楊小柔`{小柔}:串`幾令女..校花..係小倩的好朋友"好有2氣,,對小倩好好`14碎"

文雪儀{牙儀}:牙希女朋友`係美國到讀書..好令女..但係好憎小倩..因為小倩令到佢同呀希.......

何泳欣`{牙欣}:比牙儀教壞..令女尼.但係至後比小倩感動到!因始佢同小倩.小柔做左超好朋友...`勁LIKE牙軒!"

男主角`

藍奕希`{牙希}:超令仔,,好有型,,好串..1個自大的人xDDD"校草..同呀峰+牙軒FD"14碎

李俊峰`{牙峰}:令仔,,,專1"=}校草..鍾意小柔的..>v<*..串到..冇人有"14碎
希+軒係好朋友`

關雨軒`{牙軒}:令仔`鍾意溝女`好型-}鍾意左....!!14碎.同希+峰係好朋友`

劉海祈`{牙祈}:令仔 -3-''係小倩幼稚園細個的老公仔`自從1次相見............專1 *3*但因為某樣野誤會左倩

能迴避嘛 我怕了當那電燈膽
黏著你們 來來回 委曲中受難
一個我被撇低 卻又很不慣
他日你們完場時 入替也不難
妄想一天你們會散 會選我嗎 *

倩`我可以點做.v.!我好辛苦!

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6057
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.1  我Y要比錢你..{喊}

{小倩就如常咁番學`}

牙晴:8婆倩`比錢我牙..{係咁搵}

小倩:我點解要比錢你?"

牙晴:洗問架`唔比嘛..介到你比..牙如牙琪介佢快面..!

牙如+牙琪:死8婆倩`我睇你有冇人要!!"

小倩:嗚{喊}`!

牙希:江子晴..你地冇病牙..3條女哈1條女?"

牙晴:希哥..對唔住!!仲唔走!!

{跑番去課室,,}

小倩:嗚,,{喊}

牙希:唔好喊啦,,我幫你教訓左佢地啦..

小倩:多..多謝你..{喊}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6057
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.2  `>333<,,1見鍾情

小倩:多..多謝你..{喊}

小倩:點解黑哂的d畫面..??{暈左}

牙希:喂,,你點牙你..!!

{e聊室}"

小倩:e到邊到尼架,,??

小柔:e聊室牙>v<姐姐仔"你失億牙?{佢真係咩都唔記得}

小倩:-,-做咩咁講野牙?我真係唔明wo!

小柔:你頭先暈左,,係校草抱你番尼的xddd"

小倩:- -頭先果個完來係校草..."{面紅}

小柔:-3-你1見鍾情牙xddd"

小倩:冇wo,,邊有.."

{課室}

牙峰:牙希聽講你救左個女仔wo,,對人有意思牙xd?

牙希:-,-"我對d小妹妹1d興趣都冇,,比人哈1粒聲都唔出.."1d咁懦弱的小妹妹我會對佢有意思?{你講野唔好咁過份}

{番到上樓梯果邊,,比成班姣婆嘈囉}

牙晴:8婆倩`姣牙希,,牙如,,牙琪做野{1爸COMP埋去}

小倩:我冇.."{想喊}

牙峰:{竹住牙晴對手}-,-你仲打??"

牙晴:對唔住,,峰!!

牙希:{1野打落去牙晴到}你係咪din架你`無神神打人都有..din唔該你入青山啦!!{{好火滾..}

牙晴:希,,我錯..我抵死..{自己COMP自己}

牙軒:講咁多野做咩,,仲唔走!!

牙晴:係的..

牙峰:{行過去小柔到}你點牙,,痛唔痛??

小柔:我冇野"..{面都紅哂}

牙峰:面都紅哂,,仲話冇野??

牙希:唔好意思`搞到你比江子晴打"

小倩:唔緊要^^都唔關你事的..{1個唔好意思..比江子晴COMP多幾爸都咁開心XD}

{入番課室}

miss王:-口-e+要幫你地重新掉位..!

成班:唔好啦掛!!!"

男1:我唔要同你坐牙,,死肥婆!

肥婆:你估我好想同你坐,,死瘦佬!!

miss王:冇得話唔好,,{惡}E+開始"掉位

李曉倩.藍奕希    `  楊小柔.李俊峰`

關雨軒 .梁雪如` {其他無聊人唔講xd}

牙希:-,-以,,咩係你

小倩:嗯,,我叫小倩,,你叫咩名牙?

牙希:我叫牙希`-,-"個名真係幾岩你"你真係好倩= ="

小倩:倩D係好架嘛`惡死琳燈咁對人,,人地1定會好唔開心架嘛-3-..{天真的笑}

牙峰:你叫梁小柔牙??

小柔:-_-"你咪玩啦XD"我叫楊小柔"

牙峰:-,-梁小柔姐姐你真係令過上鏡牙xd"{佢講緊法正先峰果土野}

小柔:-3-"頂你"{拍佢個頭}林曉峰"

牙峰:哈哈`

{話咁快放學=番到屋K"不停咁諗住牙希..點解會咁架?識左唔係好耐}

{話咁快就聽日,,"}

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6057
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到先啦,
你地覺得好睇就回下啦,
唔好睇都要回嫁!

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6914
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
幾好睇b0=]
快D p0啦`
不過如果小倩吾好成日比人蝦就好啦.
好慘-3333-"

頂部
×戀愛玻璃瓶__}
高級會員

會員編號 400162
精華 0
積分 1104
帖子 544
威望 0 點
I-See幣 14079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-12
註冊天數 5976
狀態 離線
☆小婷★快D p0sT喇:]
suP`

頂部
×笨僾°||〞
初生嬰兒

會員編號 384714
精華 0
積分 258
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11126 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6040
狀態 離線
  只顯示 ×笨僾°||〞 的帖子
好睇哇-33-
小倩好慘呢!!

我的愛給你玩弄×
你現在開心嗎╮〞||
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6400
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
支持十卜你呀~~~

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 6005
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
好好睇ar
快D pO la
sUp*

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6024
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
佢真系好好人b0..
supp"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...