加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]~*◆°﹏校草對校花,冤家變親家 ... *||▉∼
載入中 ...
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
I-See幣 9968 錢
GAME幣 2591 個
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-14
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
  只顯示 bgg24682002 的帖子
[轉]~*◆°﹏校草對校花,冤家變親家 ... *||▉∼

~*◆°﹏校草對校花,冤家變親家 ... *||

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼人物簡介∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

女主角:
             琳~可愛美人兒,係學校校花,迷到不少狂風浪蝶。對跳舞充熱誠,所以係學校參加左舞蹈班。(聖保羅男女中學f.4a)

欣~同琳一樣都好靚女,樣子嬌滴滴,受男同學愛戴。(聖保羅男女中學f.4a)

怡~算得上係靚女,但冇琳&欣咁受歡迎,係學校排球女將,下下可以打中人。(聖保羅男女中學f.4a)

p.s 佢地3個係好姊妹,讀書好叻,家庭環境好好,係好有錢嘅有錢女。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
男主角:
             希~全校最靚仔,好多女仔追,但冇一個睇得上眼,唯獨淨係鍾意呀琳,所以成日借d而調氣呀琳黎親近佢。(聖保羅男女中學f.4a)

鋒~都幾靚仔嫁,不過花心左d,無計啦學校咁多靚女。(聖保羅男女中學f.4a)

濠∼論靚仔呀...全校排第3啦,不過對女仔好體貼,好溫柔...所以都幾受女仔歡迎。(聖保羅男女中學f.4a)

p.s 佢地3個係好兄弟,係讀書嘅好材料,亦係籃球隊嘅支柱,冇佢地根本成唔到事,呀媽呀爸更係學校嘅董事,所以3個都好有米。

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼人物簡介∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

好悶]~想識下朋友仔傾下計有意=]
add>bgg24682002@hotmail.com<~
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.1

今日係呀琳升f.2嘅大日子,但係佢竟然唔記得左要番學,到左8:10先醒起,之後就急急腳攞住番三文治番學,點解行行

下後面有3個男仔係後面跑緊去佢個方向,原來係呀希,但係佢停唔到一個唔小心就撞左落呀琳,

呀琳好嬲咁心諗”點解我今日會咁黑仔嫁,算啦...就遲到啦,都係走快d啦。”

番到學校佢先知原來係同呀欣&怡一班,之後就好開心咁上課室,番到上課室佢求奇咁搵左個位坐,當佢想去傾計嘅時候就打鐘啦,

只好坐番埋位啦。 班主任做緊班務嘅同時突然間有人開門入黎,原來又係呀希,呀鋒,呀濠佢地。

班主任missLam:點解你地咁遲嫁,8:45分先番黎???

希:o既...我地岩番黎...塞車呀ma,所以咪遲到lo...

濠:係呀,係呀...miss我真係遲到呀!

missLam:咁算啦...你(希)全係第二行第四個啦,你(鋒)就全係第四行第三個啦,你(濠)呢...就坐係lee個位啦!

All:哦...

之後呀希就行去佢個位啦,佢全係呀琳隔離,呀琳細細聲講:唔係嗎?佢咪係今日撞我個個男仔,不過睇真d原來都幾靚仔喎。

希:你講咩話?

琳:冇野呀,我冇講野呀...

希:你咪係今日比我撞個個靚女,不如我錫番你當同你道歉呀!

琳:你痴線嫁,你唔好亂黎呀!(”>o<!)

希:做咩姐老婆,唔好咁惡啦,最多我呵番啦!

琳:你唔好亂講呀,我唔係你d咩老婆,何況你又唔知我叫咩名,我點會係你老婆呀,唔好傻啦!!!

希:我點會唔知呀,你叫xx琳呀ma,係咪呀,老婆豬...

琳:你點知嫁...仲有唔好越叫越肉麻呀!!!

希:成大本手冊係到,我梗係知啦,老婆豬...

琳:你...(想一巴”琴”落去)

但比呀希捉住左隻手仲比佢錫左佢一啖tim,雖然呀琳個樣好似好唔願意,係實不知幾咁興奮呀...

作者:係啦...扮晒野呀人地...

琳:咩呀,唔比呀,你唔抵得我有靚仔鍚咋ma...

作者:你講咩話,你信唔信我del你個character呀...

琳:(無奈地冇野講)
回到現實...

突然間打鐘,原來係放lunch time!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.2

之後呀琳就搵埋呀欣&怡去M記去食lunch啦,點知去到冇晒位喎,諗住走嫁啦,無啦啦後面有男仔拍一拍呀琳背脊,

搞到呀琳成個跳起再撻落地,之後呀琳望一望原來係死人xx希,呀希即刻扶起佢。

希:老婆豬仔,你就算咁想見到我,都唔好咁大反應呀ma。

琳:你估我想嫁,係你嚇親我咋ma。

希:咁算啦...老婆豬仔。

琳:反彈”集”住無回頭,我講左好次我唔係你老婆仔。

希:唔好咁啦老婆仔,係呀...你地唔係黎食野嫁ma。

欣:第1我係真係想黎食野,可惜冇位。

怡:第2你地係度打情罵悄咪唔阻住你地lo。

琳係呀怡耳邊講:你玩我呀...放學你就知味道。

怡:我唔怕,你放學要同你個老公豬仔拍拖,邊得閒搵我同呀欣先得嫁。

琳:我都話唔係咯。

希:老婆豬仔,我地有位坐喎,同我地一齊坐呀。

琳:唔洗啦,我地...(比呀欣掩住左把嘴)

欣:嘩...咩唔洗呀,梗掂有位坐,不過我諗你同埋你(希)d朋友(鋒&濠)唔會介意嫁可...

希:唔介意,一齊坐啦...

之後佢地就行左埋去坐啦。

鋒同呀濠講:做咩有左幾個靚女黎嫁。

濠:我點知姐,你想知咪問呀希lo。

鋒:o既...lee個咪坐係我隔離個個xx欣,個個女仔咪係坐係你隔離個個人,佢叫咩名呀?

濠:你好煩呀,佢咪叫呀怡lo,想知又唔問人,煩到死。

作者:男仔係咁煩嫁啦...

鋒&濠:你講咩話???(好惡咁?樣)

作者:?...冇野呀,你地耳有問題姐,得閒睇下醫生啦!!!

回番現實...

希:你地食咩呀???

欣:我要食雞腿包...

琳&怡:一樣呀唔該。

之後呀希就去左買野食啦,淨番佢地幾個係到傾計,講講下呀希就買完野食番黎,佢地食完野之後就一齊番學啦!!!

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.3

番到學校,佢地就上番課室,無啦啦有一個叫呀玲嘅人同埋佢班手下拉左呀琳去天台,上到去佢竟然一拍琴落呀琳到。

玲:賤人你做咩勾引我個小希希呀,你知唔知你好樣呀,好心你就搵盤水照下你塊面啦,唔知醜。

琳:我冇,我真係冇勾引佢呀,你唔好誤會呀...(”喊”-口-)

玲:咁你姐係話係呀希勾引你啦,係咪呀...

下...人黎同我打佢!!!(好惡咁樣>v<”)

手下:係...知道啦,玲姐...

作者:sorry呀,為左要有野寫,就要你受d苦啦,最多遲d寫得你好d啦!!!

琳:你話嫁..嗚...如果唔係我唔放過你!!!(>"."<)

跟住呀琳就好慘咁比佢地打,因為太多人,佢根本反抗唔到。後尾打左鐘,呀琳先可以甩身。之後佢就番番課室,呀希見到佢去塊面腫左,

就問發生咩事,但係呀琳冇答到,過左冇幾耐就放學啦。呀琳就左去女廁到喊,喊喊下聽到一把男仔聲,好似係呀濠喎,之後就見到呀濠衝左入黎,呀琳諗唔諗就攬住左佢。

濠:你做咩呀,冇事呀ma,做咩喊成咁呀,你再喊就唔靚女嫁啦!!!(好好好溫柔咁講野)

琳:我..我...都係無野啦...”推開左呀濠,之後就走左啦。”

到左夜晚呀琳online icq,呀怡即刻add佢,問佢今日究竟發生咩事,做咩夜學唔見左人。

icq.傾計中∼

`*.. 可愛怡bb..×●° (08:10 PM) : (怡)

你今日發生咩事呀,神神化化咁,仲有呀...放學又掉低左我同呀欣,你知唔知我地四圍咁搵緊你呀!!!

`°★愛上你.小琳°﹢﹏ (08:10 PM) : (琳)

係咁o既......”講晒比呀怡知”

`*.. 可愛怡bb..×●° (08:11 PM) :

有冇搞錯呀,個八婆竟然咁對你,佢梗係唔知我係你個friend啦...仲有個個死人希竟然攞左你初吻,佢地真係唔識死呀!!!

`°★愛上你.小琳°﹢﹏ (08:12 PM) :

算啦,件事過左啦...

`*.. 可愛怡bb..×●° (08:12 PM) :

梗係冇得算啦,個個八婆對你咁厚禮呀,我一定要十倍還番比佢呀!!!

`°★愛上你.小琳°﹢﹏ (08:14 PM) :

吓...咁你想點對佢呀???”好驚”

`*.. 可愛怡bb..×●° (08:15 PM) :

冇...我聽日排球對要練波呀ma,咪請佢食波餅啦!!!

`°★愛上你.小琳°﹢﹏ (08:17 PM) :

吓...唔好啦”@~

`*.. 可愛怡bb..×●° (08:17 PM) :

嘩...咩唔好呀,佢咁對你,你仲幫佢...佢lee d人唔小懲大誡唔得嫁!!!”嬲緊”

`°★愛上你.小琳°﹢﹏ (08:18 PM) :

嗯...

`*.. 可愛怡bb..×●° (08:18 PM) :

一於咁話啦,唔傾啦...我去洗白白啦!!!

bye∼bye啦!!!

`°★愛上你.小琳°﹢﹏ (08:19 PM) :

886∼

無幾耐呀怡就off左,之後個d無聊野就唔講啦...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.4

第二日早上7:45

第二日呀怡一早就番學,去操場練波,咁岩呀玲係佢面前行緊,之後呀怡一下剎波,就打親呀玲啦。(作者:好心涼呢!!!)

玲:邊條八婆打親我,我要你道歉!!!”超超超嬲+惡”

怡:啊...真係唔好意思啦,打親你,你冇事呀ma。”偷笑”

玲:原來係你,同呀琳好friend個條死姣西呀ma!!!”呵呵”

怡:咩死姣西,我有名你叫嫁,仲有呀...唔該你同我死開呀,唔好阻住我練波,如果唔係,打親你唔好怪我啦!!!

玲:你..你...”好火”

怡:我咩呀我,講野一舊舊,好似痴脷筋咁。

玲:你..係好野!!!”講完就好火咁走左”

怡:我梗係好野嫁...”呵呵(奸笑)”

唔講lee邊住,講番呀琳先。

呀琳今日冇唔知醒,所以一早就起身沖涼洗頭換校服,跟住就出左門口啦,一出門口就見到一個佢好唔想見到嘅人...咪就

係呀希lo。原本呀琳都想扮睇佢唔到嘅,但係...佢行到埋呀希面前,想扮都扮唔到啦。

琳:嘩...乜咁岩呀,唔講住,我趕住番學校。”諗住借d以走人”

點知呀希捉住左呀琳,仲攬住佢攬得好實tim...

希:我地唔係咁岩嫁,我係突登搵你嫁...”表面上好似好溫柔,其實係呀琳背後偷笑”

琳:你突登黎搵我做咩呀???”好驚咁”

希:你係我老婆黎嫁ma,我緊係要接你番學啦...

琳:我求下你啦,唔好再咁叫我啦,你知唔知因為你咁做,搞到我琴日比呀玲打呀,你放過我啦...

希:個仆x竟然夠膽打你,我同你番去搵佢報仇...

琳:唔洗啦...我淨係想你唔好再煩我咋...”之後佢推開左呀希,喊住咁走”

講到lee到呀希開似有d心痛,佢恨佢自己識左呀琳一日就搞到佢比人打...佢沈默左一陣,之後就坐佢架房車番學...

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.5

呀希番到學校就即刻上課室,經過女廁無意中聽到呀玲鬧呀琳...之後佢就躲埋左偷聽佢地講野。

玲:你個死八婆,你竟然叫你個friend用排球打我,頂你個肺呀,前世未死過呀...”一邊扯住呀琳d頭髮,一邊鬧呀琳”

玲:人黎同我打佢!!!

All:係...

作者:賤格...又打人。

玲:咩呀,唔得呀,打埋你都得呀!!!”好惡”

作者:你試下,我告到你甩褲啦...

玲:睇下點...”因為佢真係唔夠膽打,所以求奇講句說話甩身”

後尾呀希走左入女廁,呀玲見到佢就急急咁走左啦。

呀希:呀琳...你冇野呀ma,唔好嚇我呀,其實..其實我真係好鍾意你嫁,你知唔知呀,醒啦...我好驚呀,我好驚我會

失去你呀!!!

琳:你咁嘈...死左都比你嘈番生la!!!

希:吓...咁你聽唔聽到我頭先講咩呀???”好緊張咁捉住呀琳隻手講”

琳:o既...你頭先講咩呀,我聽唔到喎...”突登玩野”

希:你聽唔到呀...咁算啦!!!”好失望咁”

希:係呀...你傷左,我抱你去保健室啦!!!

琳:嗯...”心諗:死蠢呀,我扮野咋ma,你唔係咁都唔知呀???(好嬲)”

去到保健室...

misswong:xx琳點解你成身傷晒嫁???

希:好心你咪x煩啦,佢整親關你乜x野事呀!!!

misswong:......

之後miss wong就幫呀琳包紮傷口,跟住呀希就抱住呀琳上課室啦...佢地一路行一路講野...

希:你真係好重呀,好心你減下肥啦...

琳:咩喎......不過真係好多謝你頭先救左我呀,如果唔係我都知點算呀...

希:o既...你想多謝我就...

琳:就咩呀???”好緊張+驚咁問”

之後呀希就放低左呀琳仲迫左佢埋左佢埋牆...

希:如果你想報答我,就錫我呀啖啦...

呀琳諗左一諗就錫左落去,之後呀希攬住呀琳,攬得好實實實,輕輕一吻就變左深情一吻啦...

作者:好sweetsweet呢???

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.6

跟住打後個一個月呀琳同呀希都好好朋友,成日一齊講笑,一齊玩,一齊食飯...直到有一日,係呀琳好唔想過嘅一日。

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

有一日放學,呀琳一出門口就見到一個好似呀希咁嘅物體,呀琳正想行埋去就見到d好唔想見嘅野,佢竟然見到一個好靚嘅女仔錫呀希,之後呀琳理都唔理就喊住咁掉

頭走,佢好傷心好傷心,番到屋企後足足喊左1個鐘,(作者:真係為佢感到可憐呀。)跟住佢就打比呀欣&呀怡,諗住搵佢地出黎傾,出到黎之後佢地去一間cafe飲

野...呀琳就開始話晒d野比佢地聽。

琳:呀希佢......我......”講講下佢就喊左出黎”

怡:原來你鍾意左佢,你竟然唔話比我聽...

欣:係啦...我仲以為你轉左死性呀,同佢咁好,點知原來鍾意左佢。

琳:我都唔想嫁,但係我而家真係唔知點面對佢呀,我個心真係好痛呀...

你地話我而家可以做d咩呀???

怡&欣:唔好理佢,扮唔識佢...

琳:真係要咁???

怡:係!!!”好肯定咁”

欣:係啦...要令佢覺得自己後悔...

琳:咁點令佢後悔呀!!!

怡:um...一於執一執個look啦...

欣:我贊成呀!!!

琳:吓...咁好啦...

怡:而家一於去salon啦,我一直都覺得你個頭真係唔係好掂...一於去個到剪一剪d頭髮,之後電左佢啦...

琳:......

欣:咁而家去啦...

之後佢地就去左一間好top嘅salon到set頭啦,跟住佢地仲幫呀琳換過晒d衫,全部都好sexy嫁...買完衫之後佢地就番左呀琳屋企...

(因為呀琳個呀媽呀爸成日要去美國等地傾生意,屋企得番呀琳同一班工人,所以呀怡佢地可以係呀琳屋企自出自入...)

欣:為左要睇下你換look之後嘅成果,我地落d啦...

怡:good ieda...

琳:吓...會唔會唔係幾好呀???

怡&欣:梗係唔會啦,你咁索...”好齊呀”

琳:咁好啦...我而家去換衫先!!!

呀琳換左一件露背嘅吊帶衫,仲著左一條miniskirt,好惹火嫁!!!之後呀怡就幫佢化埋個靚妝,無幾耐佢地著埋鞋就走人啦...跟住就去左老蘭

一間disco。

怡:不如去跳舞呀???

琳:唔好啦,我唔想跳呀,我坐係到睇你地啦...

欣:咁好啦...

過左一陣有個靚仔(唔差得過呀希)走晒黎,想識呀琳bor...

x:hi呀”靚女,我叫呀俊呀...

琳:hi呀...

俊:乜得一個人咁悶呀,不如陪我跳舞呀???

琳:嗯...又好。”之後就跟左呀俊出去跳舞”

出到去d人係咁嘩...點解,咪就係因為呀琳太靚同太sexy lo!!!

俊:你跳舞幾好喎...

琳:梗係啦...我學左7年舞啦喎...

俊:係呀,你介唔介意我攬住你條腰呀???

琳:......

俊:唔出聲姐係可以啦...”之後呀俊就攬住呀琳咁跳舞,跳跳下仲係咁摸呀琳tim...突然間一野kiss埋去。”

跟住呀琳一野琴落去,之後仲想走tim...點知比呀俊捉住左...

俊:你個死八婆,吊起黎賣,最初諗住你幾靚女,陪你玩下...你而家竟然敬酒唔飲,飲罰酒...”好嬲”

係lee個時候呀濠出現,仲打走左呀俊,帶呀琳走tim。

濠:點解你會係lee d地方嫁,好彩你呀哥我係到姐...

琳:吓...你係我呀哥,你係咪搞錯左d野呀???

濠:我不”嬲”都當你係我呀妹嫁啦,你唔知咩???

琳:我而家知啦!!!

濠:嗯...我送你番屋企啦...

琳:嗯嗯...

到左之後呀濠就走左啦,呀琳番到屋企第一時間就撻係張床訓覺啦......咁就過左一日啦,真係快呀!!!

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.7

第二朝一早要番學,所以呀琳7:30就起身啦,好似平時咁沖涼洗頭刷牙,之後食埋個早餐就番學啦...番到學校呀琳

急急腳上課室,呀琳一入到課室,成班人就係咁嘩,連平時唔多講野嘅人都讚佢靚呀...跟住呀琳就番埋位坐啦...

希:hi”早晨呀...

琳:hi...”唔多想應佢”

希:你今日好靚呀!!!

琳:乜...係咩,不過點靚都唔不及你d女咁靚啦...”好唔据咁”

希:你講咩呀...咩女呀???”好唔開心”

琳:你自己心知肚明啦...

之後呀琳同呀希都冇再講過野,到左lunch time,呀希先主動約呀琳食飯...

希:老婆豬...不如我地一齊食lunch呀???”捉住呀琳隻手”

琳:放手呀,我唔係你d咩老婆呀,你要食就同你d女食啦,我怕我對住你會食唔落飯呀,係咁啦...”fing

開左呀希隻手,好快咁跑走左”

希:喂..喂...

跟住呀琳就搵呀怡佢地去食飯,食完之後就番課室上堂...時間過得非常十分之快,話咁快就放學啦...叮噹∼叮噹...

希:老婆豬...不如我地一齊放學呀???

琳:我講過十萬次我唔係你老婆豬咯,要叫就對住你d女叫啦!!!”好嬲+衝左出去”

之後呀希都追埋出去...

希:呀琳呀...咩女姐,我真係唔知講咩呀???”捉住左呀琳”

琳:吓...唔知,你諗左下你琴日做過d咩,仲有你以後d野都唔關我事,我又唔係你邊個...

希:咩唔係我邊個姐,我一早就認定左你係我女朋友黎啦...

琳:乜係咩...我唔知喎,就算係又點呀,我係唔會同你一齊嫁...

希:呀琳呀...唔好咁啦!!!

琳:唔好咁,我叫你唔咁就真呀,厄完一個又一個,都唔知有幾多個無知少女衰係你手上呀...

希:XX琳...你講咩呀...我根本就冇厄過你,我對係認真嫁!!!”好Q嬲”

琳:吓...係咩???

係...你琴日就唔會錫第二個女啦!!!我連初吻都比左你,你竟然錫第二個女仔,我對你真係好失望呀...”喊緊想走”

希:唔係想像中咁嫁,你信我啦...

琳:我唔信呀,我唔聽呀,你唔好再捉住我呀,我要走呀...”好激動”

希:你聽我解釋啦...係實係咁嫁,琴日個個女仔係我前度女友,佢話佢今日要去英國讀書,所以先比個

goodbye kiss我咋...

琳:goodbye kiss...咁姐係你認你有錫過第二個女仔啦,不過呢,其實你d野呢就唔關我事嘅,所以唔洗向我

交代,係咁再見...”好冷靜但一轉身就係咁喊”

希:......

就係咁佢地就開始開戰啦...

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.8

佢地嗌交第二日...”番學中”

女同學a:呀希呀,你真係好靚仔呀...我好鍾意你呀!!!”作者:死姣西!!!>.<”

希:乜係咩,多謝喎,我都好鍾意你呀...”突登激呀琳”

女同學b:希希...你鍾意佢,咁我呢,你鍾唔鍾意我呀???”作者:唔知醜,死八婆”

希:你咁靚我都好鍾意你呀...”同佢地扮親熱”

琳心諗:死人希,我真係估唔到原來你咁cheap嫁,你有人追我冇咩???”好嬲咁走左出去”

希:你兩個八婆死開啦,你唔係以為我真係鍾意你兩個呀,死開啦...姣西。

女a&女b:......”作者:抵你死,發姣呀o拿,人地唔show你呀...呵呵。”

其實岩岩呀琳走出去係想搵呀濠同佢做埸戲...

琳:你黎得岩呀...

濠:你搵我呀,做咩呀???

琳:你咪當我係你呀妹嘅,咁呀妹有野想呀哥幫,咁你做呀哥嘅一定會幫我嫁可???

濠:做咩先,唔係想...o拿你千祈諗都唔好諗呀...

琳:你痴線嫁,係都唔搵你啦!!!

濠:>.<”

琳:唉...講番正題先,其實係咁咁咁咁咁嘅...

濠:哦...得啦,冇問題呀!!!

琳:咁我地番課室啦...

濠:okok∼

頂部
bgg24682002
認證會員

會員編號 230442
精華 0
積分 1353
帖子 969
威望 0 點
MSN宣傳 30 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6389
來自 yoyo~xD
狀態 離線
Ch.9

佢地番到上課室...

琳:濠濠...今日你接我放學呀,難得我地第..”加大聲量”一日拍拖...

濠:好呀...你話點就點啦,咁我地去邊好呀???

琳:就去MK啦....

希心諗:有冇搞錯呀,竟然搵呀濠黎激我,唔得.....

之後呀希走左埋去呀琳到,仲拉左佢去後樓梯tim...

琳:做咩呀你,好痛呀,放開我啦...”呀希失驚無神攬住呀琳”

希:我唔放呀,我唔會比你走嫁!!!

琳:做咩呀你...我而家同呀濠拍緊拖,我唔想令佢誤會,唔該你自重d...”推開左呀希”

希:你講大話,你講大話,你根本就唔鍾意佢,你只不過係想搵佢黎激我咋ma,

我係唔會信嫁,所以你唔洗同佢一齊做戲嫁...

琳:好...你唔信呀ma!!!”拉左呀希入番課室”

之後呀琳走左埋呀濠身前,仲鍚左佢一啖tim...

琳:你而家信啦...

希:好...我信,我唔會再死纏住你嫁啦..放心。”好快咁衝左出去”

從此之後呀希冇再番學,仲日日去老蘭借酒消愁tim...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...