加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: -★你是我醉愛的人嗎!?;'(♥♥♥ {ch.3}
載入中 ...
[CHRISTY`]!
高級會員

會員編號 378277
精華 0
積分 1819
帖子 780
威望 0 點
I-See幣 15572 錢
GAME幣 554 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-10
註冊天數 6090
來自 火星*3*;
狀態 離線
  只顯示 [CHRISTY`]! 的帖子
-★你是我醉愛的人嗎!?;'(♥♥♥ {ch.3}

Ch.1`遇上了
大家好!我叫程佩詩,今年from3,校花一名,自細老母同老豆就係外國做野1年先返1次;我有個fd,叫林曉琪[a曉]都係校花一名*v*!
[請你不要阻我囍歡您....]我的聆聲
我:喂'乜水
a曉:大小姐,起身啦
我:刀味夠鐘
a曉:你對眼係時候要check下佢-.-
我:下...咿.....7:30-0-"
a曉:hee hee'10分鐘m記等
我:0kay
--------M記---------
a曉:行啦(:
我:嗯
-------返到學校----------
同學a:2位令女,金年又同班na*v*
我:嗯-____-
同學b:e......a詩令女左w0
a曉:喂...a詩不嬲都甘令咖啦
同學b:甘又係
我:算啦..行啦
[有3位型男入左黎,好似黑社會既人]-0-"
同學c:令仔早晨[冇人理佢]
鈴x100000  ms chan入左黎
ms chan :gd moroning class
all:gd morning==
ms chan:好啦!而+調位

希 |程
                 曉|傑
     |婷       詩|風

ms chan:好na,而+上堂
鈴x1000{小息了}
a曉同我去左t0ilet
我:死na'我地要同2位令仔坐
a曉:睇佢地個樣刀唔好得去邊啦
我:佢地勁似黑社會d人l0r-v-"
a曉:.......
鈴x100000
ms:好na,想同大家講下星期有個camp4日既
xxx:牙miss,甘我地d groud可唔可以自己分!?
ms:(驚)牙.....當然....得 啦
xxx:傑哥叫到,ms 邊會唔得呢xd
傑:heehee,a風醒
xxx:a風,不如我地3丁友同個3條女去呢
風:好主意,a希..但....我地刀唔識佢地-0-
希:溝味得囉
ms:好na好na,上堂na-____-
希:令女,點稱呼!?
xxx:我....叫a程
希:哦;hell0...程
程:hi-3-"
希:去camp不如同我1組啦
程:下....er.....是但啦/3\
希:0h yes
傑:令女hell0
曉:哈乜鬼佬呀==
傑:應有禮貌姐
曉:哦-,-
傑:你叫乜名
曉:a曉==
傑:hell0,a曉
曉:h..e..l...l..0=="
傑:去camp可唔可以同我地3丁令仔1ground呢?!
曉:下....令仔-0-
傑:係xd
曉:睇下a詩去唔去先肯定吧
風:喂-____-
我:喂乜喂呀-3-
風:喂你囉
我:冇禮貌
風:我不嬲都係咁咖啦
我:...........
風:去camp可唔可以同我地1 ground!?
我:下,a曉點呀
曉:是但啦3-
風:你個fd刀話得na,甘紅係得啦
曉+我:係掛==
鈴x10000 [放學]
我:曉,去邊
曉:返歸
我:0k.甘聽日見吧.88
曉:88

待續~

FREE:
ch.1`遇上了     { p.1 #1}
CH.2`我的初吻       {p.1 #2 }
ch.3`[免費早餐xd]  {p.1 #3 }

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[CHRISTY`]!
高級會員

會員編號 378277
精華 0
積分 1819
帖子 780
威望 0 點
GAME幣 554 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 火星*3*;
狀態 離線
CH.2{我的初吻}
風:早報a詩
我:早晨-____-" (因為我住係風屋企格里,所以成日都會見到面)
-------返到學校---------
傑:點解風會同a詩返咖-0-
風:佢住我格里咖
希:哦xd
我:a曉,早晨
曉:早晨;對唔住呀,頭先陪唔到你返
我:傻na
ms:好na,各位同學準備好哂既話,我地起程na
希:let'g0*v*
-----------camp------------------
ms:我地第1個game係玩曚住雙眼拉同組人,遊戲開始
大家刀係到嗌,,當風同我撞到,冇啦啦咀到我....我地當場打開左眼,面紅哂-v-"
ms:喂!呢2位同學x續
而曉同傑2個人搵到個陣,曉俾人推到,仆左洛地下-_____-不過好踩傑抱返佢上黎
之後我地大家刀搵到大家贏左-v-
------------NIGHT---------------
程:我地點訓-0-
希:係w0,里求得3張床
風:咁不如一男一女訓啦
我:下-0-我同你訓呀?!
風:益左你囉味
程:唉...是但啦...A詩張就下啦唯有==
a詩:嗯....
------沖涼-------
我第1個入左去沖涼,除哂3突然見到一隻老鼠.....大嗌...
風聽到,立即沖左入去....點知俾a風見到哂-0-
風立即另轉面叫我著返3先(面紅)
風:得味!?
我:嗯....
之後風張隻老鼠飛佢洛街-v-"
我:thank
風:唔洗
程:a詩頭先做乜大嗌
風:下...*0*(唸返起頭先見到a詩全棵-0-")er.....冇....佢話冇事之後叫返我出去-3-
希:係唔係真咖
風:[啤住希]......
希:0k0k
曉:喂...你訓唔訓到呀!?
傑:我訓唔著
曉:me2,因為我好驚,,
突然之間,廁所個燈著左*0*.....
程:呀(大嗌)
個個人都醒哂
希:唔係有鬼ma-0-
風:喂:)味玩啦,客親佢地咖
傑:不如出去睇下na
風:好吧-v-"見下鬼都好
完來係個電撃壞左...冇nana開左-0-
我:超-,-
希:heehee訓教na
------個個返去張床度----------

傑望住程訓
程覺得好似有人望住佢,打開左隻眼
程:哇!!做乜鬼望住我-0-
傑:你令女xd
程:妖!味玩啦
傑:真咖*v*你好令女xd
程:妖!我令女...甘全部女仔刀係啦-0-
傑:...............
程:訓啦(傑繼續望-0-")

FREE:
冇人留cm/333\

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[CHRISTY`]!
高級會員

會員編號 378277
精華 0
積分 1819
帖子 780
威望 0 點
GAME幣 554 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 火星*3*;
狀態 離線
ch.3`[免費早餐xd]
---話甘快右去完個CAMP啦--
-第2日`吾洗返學`(:-----
我訓到成隻豬甘`xb'
冇啦啦有人接門鍾
叮噹x1000000
我:屌`乜水ah`阻撚住灑我訓覺教
xxx:早晨`令女x)
我`楊梓風先生`有乜貴幹呢-_-;!?
風:做乜響我全朵.v.
我`吾中意可以吾聽的
而家係你阻住我訓教丫`-3-
風`洗吾洗甘丫
之後佢冇啦啦飛j0r入里我屋企`-0-
我:喂`你做乜入我屋企丫`
風`冇`參觀下姐
我`:冇人叫你入喎`而且你屋企同我屋企1樣咖丫ma`
風`.....你食j0r野未!?
我`:我都話岩岩先起身落
風`:甘行啦`
我`去邊丫`
風`去食野`
我`你會有甘好死`請我食野
風`甘你吾去丫`
我`去`!等等我(:

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...