加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ||×○° 只想和你在一起﹢°..〝〤︴我不想給其他人機會°〣×
載入中 ...
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
I-See幣 12403 錢
GAME幣 2608 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-1-20
註冊天數 5965
來自 i-see
狀態 離線
  只顯示 yin08 的帖子
||×○° 只想和你在一起﹢°..〝〤︴我不想給其他人機會°〣×

QUOTE:

冇話係咪轉or自作
                            by ~細月~

||×○° 只想和你在一起﹢°..〝〤︴我不想給其他人機會°〣×

呢個故事係發生係一間名校之中∼故事中既人物都係同一間中學,但未一定同班,大家非常之熟。

人物介紹:

中五既

方風-十六歲,別名呀風,有錢,超cool,型仔,係課堂上老師叫佢都唔會理既人,同呀森係好朋友,學校公認既校草,

學好多野其中有十樣係武術,同呀琳一班,中2呀琳

楊卓琳-十六歲,別名呀琳,十大富豪既女,活潑,靚女,係一個乖女來既,學校公認既校花~同呀千超熟,同呀風一班,中2呀風

林森-十六歲,別名呀森,孤兒,活潑類型,平平凡凡,但係超識照顧人,學校中既乖仔∼同呀風,呀琳一班,中2呀琳

葉千-十六歲,別名呀千,有錢人,但係baba mama好早去世,惹人安慰,cool,同上面d人唔同班,中2呀風

中六既

何峰-十7歲,別名呀峰,窮家既人,黑社會既一分子,超打得,一放學就去蒲個種人,惹起唔係一件好事,呀琳既前度男朋友,中2呀琳

方靜-十7歲,別名呀靜,錢就唔少∼但係父母唔中2佢,自我放棄,有自殺傾向,係呀風既家姐,同中五d人好熟,中2呀峰

多多支持小弟既post ar~比d意見la~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5965
來自 i-see
狀態 離線
第一集:

呀琳:我唔可以再忍受你既態度ar!呀峰,我成日都要心驚膽跳會唔會有人來打你,我地分手la!

呀峰:咩話!?分手?好呀!我都忍左你好耐,既然你想咪分lo!不過我唔會比人霸佔你!就算我唔要你都唔可以比人!(奸笑)

呀琳:你想點ar!!(恐懼)

呀峰:我想點?哈哈!最少都毀你容,睇下邊個中2你ar!哈哈!!!

呀琳:你!!!!

呀峰:我咩?唔夠膽講ar?咁我毀你容先la!哈哈!!

呀琳:救命ar!!!

x:咩事ar?邊個女仔喊呢?等我去睇下sin~

呀峰:你喊都無用嫁la!無人會來救你嫁la~哈哈!!(取出刀,準備打落去咁樣)

x:你!!!

呀峰:我咩?點解個個都中2咁講既?唔係你都想比我打呀嗎?我唔介意wo~兄弟!上!

(突然一大班人出左來~)

x:哈哈~我勸你地走吧la!你地個大佬唔夠膽自己打,要搵你地打,明害你地la!你地都係另起爐灶la!

(班人即刻走哂....)

呀峰:無義氣!好!我唔同你打住,我來係要...毀你容!哈哈哈哈!!!(離呀琳既臉只有幾尺距離)

x:停手!

呀峰:哈哈....

x:  (去到呀琳面前,一隻手攔住把刀,)我唔會比你咁做!

呀峰:哈!你夠我打咩?你夠膽就過來呀!

x:你當我學個十樣野無用嫁?以前懷才不遇,而家終於有用武之地la~

呀峰:咪拿哂d成語出來!信唔信我一把刀分開你個頭呀la

x:你做到既話我唔介意既~~

呀峰:好大既口氣wo~

x:唔係ar?有口氣咩?

呀峰:哈哈~我動手先la~(呀琳塊面比佢把刀界左一下...)

x:你!!!(一拳打去呀峰到)

呀峰:終於動手la?

請看下回分解=="

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yin08
中級會員

會員編號 401932
精華 0
積分 540
帖子 385
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5965
來自 i-see
狀態 離線
多d cm呀~唔係唔打嫁~ 哈哈~
比d意見la~
ps:好像好悶咁....

頂部
sinnkayin
初生嬰兒

會員編號 401523
精華 0
積分 209
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10999 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-18
註冊天數 5967
狀態 離線
  只顯示 sinnkayin 的帖子
十卜...

good i like this story **

goodgood ar~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...