加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ___說不出的愛-)
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6165
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
___說不出的愛-)

QUOTE:
警告!!!請+上原or轉
                                      by ~細月~

這個也不錯的喔
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

___說不出的愛-)

• 女生-)
  • 啊嘉:幾得意-)好鍾意笑-)14碎-)同啊琳啊b0好fD"!-)好易呷醋-)笨-)傻下傻下-)同牙永行緊-)
  • 啊b0:好令女-)15碎-)好有主見-)串-)好聰明-)同啊嘉+啊b0好fD-)
  • 啊琳:樣子0k-)15碎-)好鍾意玩-)聰明-)對fD好好-)同啊B0+啊嘉好fD-)
  • 男生-)
  • 串串:好得意-)好鍾意講野-)攪笑-)18碎-)同小生玩-)串-_打得-)
  • 小生:幾令仔-)磚一-)17碎*串-)好打-)同串串玩-)
  • 啊永-)同啊嘉行緊.__.好受女歡迎-)令仔-)型仔-)花心-)串-)好打-)

------------------------------------------------------------------------------------------

新人物遲D會家.\/.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~夢之天使~
中級會員

會員編號 359524
精華 0
積分 893
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-16
註冊天數 6113
來自 天使梗係泥自天堂啦!!!!!!
狀態 離線
  只顯示 ~夢之天使~ 的帖子
快d po第一篇啦^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6165
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子
早上7點半___''
{$%#%^%&$&*}啊嘉電話聆聲xD''
啊嘉:喂.__.邊個咁早打比我啊?!
啊b0:你仲未起身啊?!7點半喇w0*大佬!
啊嘉:下{彈左起身}咁我金日唔反{訓反係到}-_-
啊b0:咁我同啊琳反啦.__.
啊嘉:嗯.__.咁我起身再打比你丫-)
啊b0:咁好啦,,''掰掰-)
啊嘉:閉閉-)

訓到11點個陣電話右響.___.
{%$&^$#@&^%^$}
啊嘉:哎啊.__.邊個右咁早打泥啊.\/.
啊永:老p0*仲未起身?!
啊嘉:嗯-__-
啊永:我E家係你屋企樓下w0*出唔出泥啊!?
啊嘉:下-__-出,,''-)
啊永:咁你攪點打比我丫.___.
啊嘉:嗯,,''閉閉老弓-)

-------------------------------------------
啊嘉再打反比啊b0佢地-__-
啊嘉:喂.__.我起左身喇,,''我出去搵牙永-)
啊b0:喔喔,,''咁放學你泥唔泥搵我地啊?!
啊嘉:無所謂丫,,''-)到時你地打比我丫-)
啊b0:咁好啦-)bibi-)
-------------------------------------------
啊嘉攪點之後.__.打比啊永-)
啊嘉:我攪點喇.__.e家落泥丫-)
啊永:下._.我反左弓喇w0*
啊嘉:-__-咁我點啊?!
啊永:你自己攪點自己啦,,,收工再打比你丫(cUt線)
------------------------------------------
啊嘉:唉,,,右係咁-(咁我點!?搵啊細陪我啦-)
{啊細:好令女.__.串._.好打._.好錫啊嘉._.18碎}
啊嘉:細細豬>3<你係邊啊-)
啊細:係m記,,''-)做咩喔!?
啊嘉:牙永佢話右要反弓w0*-(
啊細:條仆街仔右係咁啊?!
啊嘉:嗯-_-仲要佢晨早流流沂我起身落去-3-
啊細:咁你e家落泥丫"!
啊嘉:有邊個?!-)
啊細:串串囉.__.
啊嘉:咁好啦*閉閉*
--------------------------------------
落到去m記*
串串:做咩咁既死樣既.__.
啊嘉:佢右要反弓.__.唉*
牙細:右係條仆街仔.v.
啊嘉無講野._.
串串:食野先丫,,,食完野買洒上天台飲._.唔好唔開心喔-)
啊嘉:嗯-)好丫*
-------------------------------------
食完之後:佢地就上左去喇.___.
途中:佢地見到牙永竟然拖主一個好令既女仔-(
牙永:點解你地係到既!?
牙細:你就緊係唔想我地係到啦-)
啊嘉:你個...女朋友幾令女丫{笑笑口}
串串:啊嘉牙"!{不服}
個女仔:佢地係邊個泥嫁!?
牙永:朋友之麻-)
啊嘉:嗯,,,好朋友{想喊,,,跑走}
啊細:早就話你個仆街仔唔好得去邊嫁啦*
串串:點解你會係d咁既人嫁!?
牙永:牙嘉太細個喇.__.唔岩牙-)
啊細:你再比我見到你同e條女一齊._.打到你地邊屎餅*
---------------------------------
佢地講完之後跑左上去搵啊嘉-)
啊嘉2經坐左係地下到喊-)
牙細:嘉*唔值得*
串串:唔好因為個衰人唔開心啦*
牙嘉:嗯{喊到講吾到野}
串串:飲酒吧-)
牙嘉無講詔野,,,正係係到飲*飲到醉左就訓左係地下*訓著左*
串串同牙細就睇主啊嘉:-(
----------------------------------------
串串電話響*
串串:喂..搵邊位???
牙琳:點解牙嘉唔聽電話既!?
串:佢醉左訓著左,,-(
牙琳:下,,做咩無啦啦飲到咁?!
串:佢同牙永散左*
牙琳:點解既!?下..咁你個邊有邊個牙家陣?!
串:牙細-)你地上先泥先講丫!"
------------------------------------------
                           待續

頂部
~夢之天使~
中級會員

會員編號 359524
精華 0
積分 893
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 9990 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-16
註冊天數 6113
來自 天使梗係泥自天堂啦!!!!!!
狀態 離線
  只顯示 ~夢之天使~ 的帖子
好睇=)
十卜~~~~

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5816
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
佢地有散到咩-v-
佢唔係反互咩-3-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...