加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原}`♥THE St0ry 0F L0vE. {sEcti0n6 is updated}!
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6903
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
{原}`♥THE St0ry 0F L0vE. {sEcti0n6 is updated}!

-♥序} 玩弄愛情` 純潔♥真正的愛` 應到那裡找{?}
                壹次又壹次受傷害` 誰來安慰我{?}
           您要我相信你` 但系您又有冇相信我{?}
                       愛情就如做戲.{?} 完成後就可拋棄{?}
                    愛情是遊戲{?} 我玩不起`
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
♥女角-
♥凌海沁{沁} 攻心超勁`做人就好似做戲甘`
                   0kay靚女.花心` 溝仔王`但對frd好好.
                   喊包.
                   3E班會 +
戲劇學會副主席`{14}

♥凌海澄{澄} 系{沁}既家姐` 很潮`0kay令. 但超霸道`
                   一向吾鋸{沁}` 成日想將佢dEl- {16}

♥閔   靜{靜} 吾算得上可愛` 吾算得上靚女`
                  吾算得上豬排` 吾算得上樣衰`
                  同{沁}好frd` 出生入死`

對愛情得過且過`
                  最吾鍾意麻煩* NICE
                  戲劇學會文書`{14}

♥關曉汶{汶} 見人講人話. 見鬼講鬼話'
                  全3E公敵` 信佢1成刀死!
                  出賣過{沁}` 但系{沁}刀原諒佢`{15}

♥曾可柔{柔} 逸前女友` 知道逸中2沁之後成日玩佢`
                  3E班會文書` 戲劇學會幹事`{14}

{女角可能會加` 2打6}
♣男角-
♣梁浚逸{逸} 超級靚仔`超級型`!
                  成績超好! 3E班會會長`
                  囍歡{沁}`吾溝女會死`
                  同{言}超frd`{14}

♣文迦言{言} 0kay靚仔-
                  囍歡{沁}`吾鍾意爭野`
                  NICE`. 很會遷就人`{14}

♣劉子浠{浠} 吾算靚仔吾算型`
                   吾算樣衰吾算柒` 那他是什麼ah{?}
                   他就是普普通通通的那些`
                   籃球超厲害的{!} 和{逸}{言}很frd`{15}`

{男角也可能會加`2打6}
廢話不多說` 開始{!}

{作者} 咳咳`在1個風和日麗的早上` 1對男女在麥記吵架..

柔} 你又溝女!
逸} 什麼呀` 這叫結識朋友!
柔} 溝女就是溝女啦` 又不願意認._."
逸} 我1個電話. 女朋友多的是啦!
柔} 你而家姐系想散啦!
逸} 好明顯` 不過吾該妳記清楚1樣野` 系我飛妳. 0kay?
柔} [想兜巴車埋去]
逸} 打我! 吾夠膽牙- 甘又系.我甘多女.1人1啖口水刀浸死妳呀!
      行路因住比女kick牙!
柔} 哼! 我曾曉柔吾洗你提呀!
逸} 我梁浚逸同妳講野. 妳執到啦!
柔} 車`

- - - - - - - - - - - The NExt day- - - - - - - - - -

[7月9]`[派成績表]
Miss h0{Mh}系班主任`

Mh} 今日系LASt dAy系2E啦`
逸} MiSs h0. LASt day又點先`
Mh} LAst day緊系派成績表啦!
沁} 甘MiSs妳又吾派{?!}
Mh} 你地1人1句. 我點派ah!
靜} MiSs妳拿拿琳. 快快趣啦!
      我約左人唱k呀!
Mh} 好` 順學號出尼拎!
某1} 嘩` x啦今次. 106名a_a"
某2} 我105.-_-
沁} y0h00{!} 我全級22`
逸} 喂` 妳食錯咩藥-0-" 我又食`
      點解你22名咖!
沁} 你吾比咩! 你又幾多名呀{?}
[拎逸張成績] 下`23名a_a?"
靜} 嘩` 你地甘勁咖.. 我26炸..
沁} 不如我地去唱k咯!
逸} 好呀!
靜} 甘行啦!
- - - - - - - - - - - - - -k房- - - - - - - - - - - - - - - -
靜} 逸牙. 不如你同ah沁合唱我的最愛=)
逸} 好ah =]
沁} 下` 我同佢牙.. 不如呀汶同佢啦.
逸} 甘我吾唱啦`
沁} 點解吾唱呀..
逸} 我飲酒`
靜} 哈哈哈` 你個大話好假呀xd 你刀未夠16點買返尼呀-
逸} 我自己帶左尼啦醒目!
沁} ....
汶} 你飲還飲呀. 醉左冇人理你咖!
逸} 超` 妳吾洗擔心冇人理我`
沁} 靜牙. 我地唱簡單愛咯`
[逸就自己系甘系度飲]
- After 2hrs
汶} 喂` ah沁. 佢飲左好多啦w0rr..
沁} 下` 等陣`
靜} ah沁你睇下佢先啦.
沁} 是但l0rr`
逸} 老婆.. 老婆吾好走..[扯住汶]
汶} 你醉晒啦=] [笑]
逸} 我冇醉! 我要妳做我老婆`
汶} 下..
逸} 我要你凌海沁做我老婆`
靜} 哈哈哈哈哈xd
汶} ...
沁} 掟佢系度訓陣先啦.. 我地繼續唱xd!
待續*
睇完Secti0n1啦. 我自己知自己事..
作得吾好. 但系可吾可以留返個cM比我呀`
thz

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 05:33 PM  代幣  +7   原創內容,,,冇粗口
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6402
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
第一`
好好睇呀~
幾時post`?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
smart‵nga
吹水新手

會員編號 392556
精華 0
積分 6067
帖子 3162
威望 0 點
I-See幣 12434 錢
GAME幣 7157 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-12-11
註冊天數 5997
來自 聰明人個肚
狀態 離線
  只顯示 smart‵nga 的帖子
好睇啊-3-
加油-3-

等你=等死
頂部
ANNIE儀
吹水學徒

會員編號 36799
精華 0
積分 3415
帖子 1193
威望 0 點
I-See幣 15909 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6828
狀態 離線
  只顯示 ANNIE儀 的帖子
cM多D係咪會POST快D先
等我又回一個先.V.

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6033
來自 `hi
狀態 離線
好搞野xd

汶好lol阿-,,,-

沁就勁無奈- -""

suppppp"}}}}

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6903
狀態 離線
多d cM緊系快d啦=)
多謝supp0rt` 我聽日再p0

頂部
smart‵nga
吹水新手

會員編號 392556
精華 0
積分 6067
帖子 3162
威望 0 點
I-See幣 12434 錢
GAME幣 7157 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-12-11
註冊天數 5997
來自 聰明人個肚
狀態 離線
  只顯示 smart‵nga 的帖子
期待你既新post'-3-

等你=等死
頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6608
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
OkAy好睇wO
期待你既新PoSt

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5817
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
Ok喎!!快d p0sT ThINk

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6903
狀態 離線
Chapter2`老婆也認錯-

上回提要` {逸}飲醉J0rr`將{汶}當j0rr做{沁}..
               {逸}仲系甘嗌{汶}做老婆

-[chapter2 start!`]
- - - - - - - - - - - - -[k房]- - - - - - - - - - - - -
逸} 老婆吾好走`
汶} ....
沁} 哈哈哈哈`
靜} ah沁你吾好笑甘大聲啦xd
[逸捉住汶尼嘴]
汶} 哇─
逸} 老婆妳嗌咩.. 拿` 我地嘴j0rr啦=)
      妳系我既人啦xd
沁} 哇哈哈哈`
靜} 我睇下梁浚逸您聽日點死-v-"
- - - - - - - - - - - - [9.1][開學日]- - - - - - - - - - - - - -
-佈告版有張紙`-
內容如下↓`
梁浚逸於2008年7月9日下午8時. 在APM Greenb0x 54號房,
和關曉汶打茄輪近15分鐘` 並不斷稱關曉汶作「老婆」
請各位同學注意! 以後碰見梁太要有禮貌! 稱呼為呀嫂!

[15分鐘後]-
逸} 邊個貼張紙系度咖!
柔} 哇哈哈哈哈` 乜逸少您d taste差j0rr甘多牙`
     關曉汶刀岩牙.
逸} 邊個貼咖! 同我死出尼!
柔} 得罪人多稱呼人少既後果.
逸} 你死埋12邊啦`

-[3E班房]-
沁} 靜牙` 我地又壹班啦x)
靜} 緊系啦` 吾似得有d人比人踢出精英班-v-"
沁} 吾好甘毒啦喂`
汶} 唉`
沁} 你唉乜野牙`呀嫂
汶} 咩呀嫂牙`
沁} 你睇下地下張公告咪知囉`
逸} 地下張公告邊個貼咖 [火]`
沁} 地下貼左咩.
靜} 公告囉. 哈哈哈哈
汶} [睇下張紙]哇` 邊個甘大整蠱/^\"
逸} 貼果個拿拿淋同我死出尼{!}[火爆]
      明明我果日嘴果個系ah沁. 邊個話系關曉汶咖!
某1} ah沁牙` 做我條女LA` 我會對妳好好咖!
沁} ....
某2} Ah沁吾好聽佢講` 做我條女=)
沁} ...
某3} 沁沁` 做我老婆仔啦`
[逸吾知系邊度彈出尼]
逸} 你地3隻野同我行開!
      凌海沁系我條女呀!
某2} 你話系就系咖啦?
某1} 咪系!
逸} 我同佢嘴埋啦!
沁} 你冇.
逸} 7月9去唱k咪嘴過囉
靜} 等我尼解釋點解你冇嘴啦!=)
沁} 呀靜!x) 快d講.
靜} 梁浚逸你果日醉晒. 關曉汶坐左系你隔離.
     你就當佢系呀沁系甘嘴xd
沁} 拿`你聽到啦!
逸} t^t 甘而家嘴返囉-
沁} 是但囉`
逸} 好野=]
- [持續N耐既嘴] -
逸} 老婆` 我地等陣1齊去食Lunch咯`
沁} 你吾好亂嗌`
逸} 你同我嘴埋咖啦w0r
沁} 我同你嘴吾代表我鍾意你!
逸} 你吾系因為鍾意我先同我嘴咖..
沁} 甘我年中嘴甘多人` 我咪鍾意勁多人{?}
逸} ._.
靜} 你吾好當你系溝女王啦梁浚逸`
      呀沁佢吾鍾意你呀!
逸} 我吾信!
沁} 吾信就算.
逸} 你鍾意我咖! [攬住ah沁]
沁} 你行開呀!

下回提要` ah沁其實系因為1d事`
               先吾肯承認鍾意逸`
               至於咩事` 留意Secti0n3啦`

睇完Section2啦`
呢個Secti0n好似怪怪地/v\"
請各位見諒`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...