加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原] ___"//網上情緣﹏★ [[Ch.8]]
載入中 ...
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6109
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
[原] ___"//網上情緣﹏★ [[Ch.8]]

人物介紹..

QUOTE:
主角:
牙文 - 同牙塋係同學 而且又係前男朋友 份人好nice
牙塋 - 同牙文係同學 令女一名
牙豪 - 中三..係牙塋同牙文間學校對面讀 無意中係網上識到牙塋

QUOTE:
副主角:
牙欣 - 係塋的好好朋友
牙怡 - 同牙欣 牙塋好Fd
牙太 - 牙豪個死黨

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6109
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
Ch.1

今日係牙塋間學校的open day, 所以好早就放左學
係屋企........

塋:: 終於有得打機喇-,-   (佢牙媽只比佢星期五  六  日 先打得機)

(塋係網上轉左一圈..之後入左個江湖玩)
塋::咦..e個人同我都係新手 haha 等我hi佢先..
----------
塋:: hi
x:: halo
塋::你唔洗返學?
x: 要牙 但今日早放
塋:我都係早放 今日我間學校open day
x:: 哦
塋::你讀邊間架?
x::: 123中學
塋:: 123..123!!!! 咪係我地對面 !!\
x:: 下..你abc架?
塋::係牙
[[  作者 :: 2間學校名好怪-,-  ]]
x:: 咁岩= =
塋::你叫咩名牙 等我第日過黎搵你 ha
x:: 我叫牙豪 你呢
塋:: 我叫牙塋...
( 就係咁 佢地傾左好耐 開始了解對方..  )
(而塋覺得 同佢一齊傾計好開心)

到左第日...牙塋on左 但唔見牙豪.. 第3日都係

(到左第4日..係禮拜一)
行緊返學........
欣 & 怡 :: 喂!!牙塋 做咩唔等埋我地?
(牙塋佢諗緊野 聽唔到..)
欣 & 怡 ::: 喂!! (好大聲) 牙塋 同你講緊野牙
塋:: 下~!(嚇左一跳) 咩事?
欣:: 哈哈 你諗緊咩牙?
怡:: 掛住牙文??
(牙文係牙塋e+條仔)
文:: 邊個講緊我?? (冇啦啦係後面彈出黎)
欣 &  怡 & 塋 ::嘩~~! (大叫)  嚇死人喇
文:: haha 岩岩岩講緊我D咩??
塋::真係慘 比你嚇一嚇 唔記得左
文:: 講啦>< 最多講完 咀你一啖
欣 & 怡 ::我講牙 我講牙
塋:; 你地試下講 .\/. (扮惡)
欣 & 怡 :: 唔講啦>< 下次唔敢 (扮喊)
文:: -,-連佢地都唔講 算喇 唔問><
塋::咁就乖豬

到左上堂.........
miss : 因為你地都考完試喇 咁就自由活動啦
all : ya!!
當大家玩得好開心的時間 牙文見到牙塋呆坐係到, 心諗::發生咩事呢 平時佢咁貪玩 今日又會唔玩..

文:: 喂 老婆豬 做唔咩玩牙 諗緊咩??
塋:: 下 (即刻回神) 哦..冇 琴日唔夠訓姐
文::咁你訓陣啦 落堂叫你 ok?
塋: ok
文:: 比件衫你嬲住 廢是凍親 (好溫柔)
塋::哦
(依一個好平淡的哦 令到牙文覺得牙塋一定發生左事的 平時都唔係咁..
-----------------------------------------------------
待續**...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6901
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
牙瑩會吾會因為呀豪而同呀文散架`
好期待=)
supp0rt`

頂部
悅`
初生嬰兒

會員編號 415571
精華 0
積分 154
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 9486 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-6-28
註冊天數 5795
狀態 離線
  只顯示 悅` 的帖子
嘩~~~
甘牙瑩同牙文既戀情咪好危險~~~
[SuP` =]]]  好期待喔 ```!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6090
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
阿塋吾會因為網上一個人而放棄真實愛情呀?-口-''

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
keyboardboyz
中級會員

會員編號 402661
精華 0
積分 766
帖子 344
威望 0 點
I-See幣 12155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 wing=)
閱讀權限 50
註冊 2008-1-23
註冊天數 5952
來自 宅男村
狀態 離線
  只顯示 keyboardboyz 的帖子
支持此文章
我好中2o個兩間學校名
123 and abc
勁搞笑XD

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6400
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
呀塋系吾系鍾意呀豪嫁
好似成日掛住佢咁ga'
好想睇,幾時p0st'
cM=]

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6109
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
Ch.2

牙塋都唔發覺唔到自己對牙文的態度唔同左! 佢只係成日諗緊一樣野…

(又到禮拜五.. 牙塋一返到屋企就即刻開電腦..當佢見到一樣野之後 成個人鬆哂.. 原來牙塋e幾日就係成日諗住豪做咩之前幾日唔見佢..)

塋:: halo 好耐冇見
豪::嗯 e幾日唔見你?
塋::哦.. 其實我得 五 六 日 先打得機 所以平時你見我唔到
豪::哦 原來係咁
塋::係呢..你有冇msn
豪::有牙 做咩?
塋::比我牙 咁唔洗成日上個個江湖先見到你嘛
豪::好的..  abc@123
塋::thx^^ 係喎 順便比埋你電話我 ok?
豪::要黎做咩
塋:: SMS囉
豪::你咩台先
塋::4台
豪:: 我human架- - 唔同台 唔玩啦 一係傾電話 ok?
[[ 作者:: 正牙呢 D名- - ]]
塋::..我屋企人都唔比我傾電話..
豪::oh..咁算啦 係msn傾吧
塋::唯有係咁啦 (好失望)
豪::你幾時得閒?
塋::做咩牙?
豪::哦. 冇..想睇下你幾時得閒 過黎搵你姐
塋::下..真架?? (好開心)
豪::呃你做咩..?
塋:: haha 就下個禮拜一 ok?
豪::好的 約定你架啦.. 係咁啦 拜拜
塋:: ok 個日見 拜拜

(咁係e個禮拜六同日 佢地2個就係咁傾計..而且牙塋成日想D時間過快D…)
--------
待續....**

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-6-29 04:47 PM  代幣  +7   原創內容,,冇粗口
頂部
siu拔
吹水新手
臭儀` 是也 =)`

會員編號 358787
精華 0
積分 4873
帖子 2574
威望 0 點
I-See幣 10294 錢
GAME幣 0 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 NGA
閱讀權限 90
註冊 2007-8-14
註冊天數 6114
狀態 離線
  只顯示 siu拔 的帖子
小說好正AR! =)
啲名仲好搞野`
吾錯既小說 .. 快啲再p0st啦*

i am小拔拔butttt x 但我一點也不笨

♥` 請你別離開了我的視線;
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6109
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
Ch.3

(終於到左星期一 牙塋等e一日等左好耐喇…)

返到學校…..

文:: 老婆豬..做咩e幾日搵親你都唔得閒??
塋::哦….e幾日…我….我去左親戚屋企嘛
文:: oh..原來係咁 (但牙文明明記得打去牙塋屋企 佢牙媽話佢係房唔得閒架..!! 但牙文佢冇踢爆佢…因為佢知牙塋佢係有苦衷…)

到左lunch…
欣 & 怡 :: 牙塋 今日去邊到食好
塋:: 是日啦..(諗緊其他野..)
文:: 不如去 吉吉家 好唔好?
欣 & 怡 ::冇問題…
塋:: …..
欣 & 怡:: 喂 牙文 你覺唔覺得牙塋佢有D問題?? (好細聲同牙文講)
文:: 我都覺得..佢都我冷淡左好多..我覺得佢好似識左第2個
欣 & 怡::: 冇野的 唔好亂諗啦..
文:: 希望啦…

到左放學……. 牙塋突然精神哂
塋::哈 各位 今日我有野做牙 唔同你地走喇
欣 & 怡::  ok 天日見
文:: 洗唔洗我陪你牙?
塋::  下..(好大反應) 唔洗..真係唔洗
文:: 哦 咁拜拜 (其實佢諗住跟住佢 睇下佢去邊..)

之後牙塋過左隔離學校等牙豪 由於係男校..所以牙塋佢冇入去…只係門口等..
冇耐…有個中三學生企左係牙塋隔離..
佢望一望牙塋 就問:: 你係唔係牙塋?
塋::係牙 唔通你就係牙豪??  (心諗::嘩 好令仔牙~!@@)
豪::係牙 你都幾令女喎
塋:: haha 邊係呢 (面紅)
咕咕~~ (肚餓聲..)
豪::haha 不如去MM食野囉..我請你.我好肚餓...
塋::好的^^ (好開心..)
係另一邊..牙文見到哂一切 佢個心好痛..
佢自責:: 係唔係我唔夠關心牙塋?? 係唔係我對佢唔夠好.?? 點解要咁…
佢冇再跟落去,,就走左Lu

係MM入面….
豪::盡情食啦 我請你..^^
塋:: 點好意思呢..
豪:唔緊要啦 當係見面禮啦..
塋::咁我唔客氣啦:: 咁我要…………(叫左好多野食..)

食完野….塋唔想咁快返屋企 就上左豪屋企玩…
塋::wo..你屋企都幾大喎…
豪:: haha ok啦..飲唔飲野??
塋::唔洗啦..有咩玩牙?
豪:: PP2 岩唔岩?
塋::好牙..有咩game架
豪:: 三國有雙…好正架
塋:: 就e隻啦.

玩左好耐..
塋::係時間返屋企啦 都好夜..
豪:: 咁快走?
塋::要返屋企食飯嘛
豪::係到食埋啦 (唔知點解 牙豪唔想佢走..)
塋::唔啦 下次先啦 (心諗::雖然我都唔想走>< )
豪::咁好啦 我送你吧..
塋::嗯
-------------
待續..**

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...