加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉轉轉轉轉]✖,, ●-"黑社會大佬,,//卻瘋狂愛上女中學生﹏
載入中 ...
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
轉轉轉轉轉]✖,, ●-"黑社會大佬,,//卻瘋狂愛上女中學生﹏

男主角:  *..牙影]][((18歲),,勁令仔+cool,,好打得.."屋企好有錢,,,"
            但偏偏係黑社會大佬,,好花心,,,從來唔當愛情係一回事.."
            只係鍾意玩人感情,,,不過遇到牙晴之後..."

女主角:  *..牙晴]((16歲),,,好令女,,仲好可愛"對人好好..好易信人.."
            屋企唔係好有錢,,,所以要出去做野,,,遇到牙影之後,,,"

*..牙南]]:  牙影ge好朋友,,(18歲),,,令仔,,好專一...搞笑,都係黑社會入面ge重要人物"
         屋企幾有錢,,,本身鍾意牙晴,,,但後來,,,"

*..牙彤]:  牙晴ge好朋友,,(16歲),,,可愛,,幾令女"屋企都算有錢..."
         同牙晴由細玩到大,,,好鍾意牙南"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
~第一集~"

牙彤: 牙晴,,,夠鍾番學啦,,起身啦"

牙晴:哇...係喎"你係屋企樓下等一等我丫~好快落黎"

牙彤: 嗯.."

------牙晴屋企樓下-----"

牙彤: 好啦,,,我地買早餐番學校食啦"

牙晴: 嗯,,嗯.."

-----番到學校------"

牙彤: 牙晴....你呢幾日都訓到唔知醒....係唔係番工番到好累丫~?!

牙晴: 嗯..."我呢幾日都要做到12:00,,,番到屋企都搞到深夜2:00先訓.."

牙彤: 哇,,咁辛苦"不如唔好再做"7-11"啦..."

牙晴: 如果我唔做野,,,咁屋企點算喎..."

牙彤: 咁..一係我陪你做啦~"

牙晴: 唔好啦,,,一陣比你屋企人知會鬧你架~"

牙彤: 咁好啦,,,但你都要搵下工轉啦,,,呢份太辛苦啦"

牙晴: 嗯,,我知架啦Xd"

-----放左學----"

牙晴:牙彤..我去番工啦"陪唔到你啦,,,s0r>____<"

牙彤: 唔緊要啦..我知你都唔想架ma"

牙晴: 都係你最錫我...嘿"

牙彤: 不嬲架啦Xd"

-----去到"7-11"------"

牙晴換好左衫之後,,,就開始點貸...一直都冇咩事,,,"到左夜晚11:00幾ge時候..."

牙影同牙南行左入去,,,,"

牙影同牙南第一眼見到牙晴都覺得佢好令+可愛...."

牙影: (行左過去)令女,,做咩自己一個咁悶丫~?!

牙晴: 我,,,我,,(驚到唔知講咩)

牙南: 牙影,,你唔好玩人啦,,,"人地比你搞到唔識講野啦"

牙影: 我冇玩架~"好認真架bro"

牙南: 你有邊次唔係話自己認真架-_____-"

牙影: 算..."(變到好cool,,,之後行左去買野飲)

牙晴: 唔該晒你丫~嘻"(笑得勁可愛)

牙南: 唔洗..."(愈黎愈鍾意牙晴)

牙影: (唔知點解睇到佢對住牙南笑,,,會咁嬲)

到左夜晚12:00牙晴同人調班,,換番校服個陣咁岩見到牙影同牙南"

牙南: hi,,,咁岩丫~"Xd"

牙晴: hi..."(見到牙影驚驚地)

牙影: (見到牙晴身上個套校服,,知道佢讀邊中學,,,於是諗住轉去讀..)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*布子妹妹*
中級會員

會員編號 300694
精華 0
積分 876
帖子 313
威望 0 點
I-See幣 13314 錢
GAME幣 303 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-6
註冊天數 6232
狀態 離線
好睇~快D POST啦!!

頂部
細。檸
初級會員

會員編號 414243
精華 0
積分 683
帖子 285
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-8
註冊天數 5803
狀態 離線
  只顯示 細。檸 的帖子
嗯~我諗天日唔係好得閒!!!睇下點先na

頂部
papabb
初生嬰兒

會員編號 471452
精華 0
積分 7
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 7011 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2010-8-14
註冊天數 5006
狀態 離線
  只顯示 papabb 的帖子
快d post呀..!~

好睇,,!

十卜十卜
~!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...