加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原.其實心中帶恐懼 我仍然勇敢面對o3o;Ch14
載入中 ...
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
I-See幣 11383 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-2-10
註冊天數 5921
狀態 離線
  只顯示 唯噯...◆`] 的帖子
原.其實心中帶恐懼 我仍然勇敢面對o3o;Ch14

在此多謝siu雪
因為你的一個短訊.
我再有動力作落去了>_<

麟♥    16碎既麟系開全港kfc既仔..成績不嬲都吾會點去理..
     s0佢一次又一次咁轉校..激到佢老豆跳起咁制…亦因為今次既轉校令佢遇上左(佢)…令到一個成日走堂既人會鐘意返學..但佢做左件好傷(佢)既事..佢一世都冇辦法原諒自己..佢盡力咁去呃自己..盡力咁去就(佢)…結果….

軒♥    軒系麟既朋友..今年16碎…系一個比較多野講既人…但佢好專一…但從來都只系比人飛…佢性格非常之開朗..但因為(佢)…軒努力咁去改左佢性格…盡力去滿足(佢)心目中既形象…

龍♥    龍今年16碎,,,平時份人好c00l....但佢往往系人背後都系好細心…只系因為家庭發生左d野..令佢吾再笑..亦因為(佢)龍再一次笑返…屋企只有一個家姐…

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

小朵♥   本泥系一個好幸福既家庭生活既..但因為某d野..8碎既生日令到佢失去左佢既家人..亦都因為發生左d野..令到佢由果刻開始吾敢掂男生..除左…8年後既小朵由一個好活潑好開朗好堅強既女仔..變到非常之脆弱..因為(佢)令到小朵失去左好多野..

彩娜♥   系小朵既好朋友..咩都會就晒小朵既,,可能因為果件事之後..大家都好保護.佢同筱桃可以話系吾會比小朵比人傷到一條毛..
         彩娜成績非常之好的…家境也算一般..佢d屋企人當小朵系自己個囡咁..但亦都因為少少野..令到佢地感情出現左些變化

筱桃♥   同彩娜1樣咁保護小朵…本泥好淑女的..但因為要保護小朵..
        所以逼自己去學d男仔既野..令到自己有咁既力氣去保護小朵..筱桃系泥自單身家庭的..因為爸爸包2奶..dum低左佢同媽咪..
        佢一直都好努力咁生活…
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
以上人物都非常老友;’)
做咩都一齊^v^;

ch1♥

小朵`;如果愛 就告訴我吧 回應我擁抱的姿態 (k房唱k中)

彩娜`;啊! 小朵呀 , 細聲d拉>_<’

小朵`;不要再放開 你和我最美的狀態 (高音ing^v^)

筱桃`;八婆^%&*()細聲d拉.\___/.’比人啤na

小朵`;(沒理會-v-

彩娜`望去門口果到o.o)小朵小朵-v-;真系比仔啤na-v-;

小朵`;(有反應了*v*)邊度0v0?

彩娜`;呼-_-;終於停左.

筱桃`;不如走咯*v*去食野>_<’

小朵`;好啊>_<’食咩?

彩娜`;你鐘意拉^v^;我地冇咩所謂

筱桃`;嗯^_^;

小朵`;m記v[]v;

彩娜&筱挑`;又m記-_-;

小朵`;鬼叫果到多令仔咩>_<;

彩娜`;估到又系呢句-___________-|||

♥ m記

小朵`;嘩>_<令仔

筱桃`;殊.\/.’你吾好咁大聲啦`人地會以為你發姣架.

彩娜`;系囉系囉=w=;小朵你就細聲d拉=w=

小朵`;我排呢個>_<(前面有令仔-_-‘)

筱桃`;唉=w=又吾知出咩事了-_-‘

到小朵了-_-;

小朵`; 比個2號餐我呀0v0;(流口水ing)

男a`;請問飲咩架?

小朵`;你既口水0v0;

彩娜`;(即刻沖上前面) 吾好意思`佢既意思姐系可樂-v-|||

作者:小朵你系女主角泥架-v-‘點可以咁收家架>_<’冇眼睇

男a`;請問拎走定系到食?

小朵`;可吾可以同你一齊食呀0w0?

筱桃`;(又沖埋上泥)吾好意思, 佢既意思系系到食-v-|||

跟住男a就去左汁野了-w-‘

筱桃`;(系小朵額頭彈左下) 你系時候醒下拉-v-;

小朵`;(咋驕) /v\;小桃桃,好痛呀t3t

男a`;齊架na (‘;
彩娜`;吾該晒^v^(拉住小朵走左-v-

男a`;下一位要d咩^v^?

小朵佢地坐左系個角落到-v-;

小朵`;你地見吾見到呀>_<;

筱桃`;(食緊薯條)見到咩o.o?

小朵`;(塊面寫住幸福二字)佢對住我笑呀>w<;

彩娜`;-_-‘汗…快d食na,聽日開學na.你買齊d野未?

小朵`;齊v3v;

筱桃`;搵返套校服未o.o?

小朵`;搵返v[]v;

彩娜&筱桃`;呼…咁都好d

小朵`;.\__/.你地當我小朋友咩?

彩娜`;快d食na`今晚早d訓`…

小朵&彩娜`;聽日老地方等呀嘛^v^;

彩娜`; *0*;

5分鐘後…

小朵`;呼…好飽耶>_<;

彩娜`;睇仔飽-v-?

小朵`;梗系吾系拉.\_/.;

彩娜&筱桃`;哈哈…

小朵`;好na,我自己行得喇^v^

彩娜`;咁好na;’) 聽日見啦*0*’

跟住彩娜同筱桃走左去另一邊

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

小朵`;只要跟住你 就很放心 放了1百20顆心(又唱歌ing-_-)

小朵`;哇>_<好香呀!系魚蛋^v^;

即刻跑左過去*0*

小朵`;吾該一串魚蛋呀

小販`;辣定吾辣?

小朵`;吾辣*v*;

某聲`;走鬼呀`走鬼呀`

呢個時候所有小販都雞咁腳走左…

小朵`;哇…救命o.o(在小販群之中)

小販a`; x`你吾嘟識行路架?阻嘟住晒`

小朵`;你…

小販a`;你咩呀?妖`比人拉嘟左!

某男a`;拉你好應該姐`; 無牌販賣點解吾拉得?

食環署`; 行拉`!

某男a`; 下次見到咁就走快d拉`;吾系好易比車撞死`;

小朵`; 啊…對吾住`下次吾會架喇!

某男a`; -___-做咩對吾住?我吾系話你呀!

小朵`; (含淚)嗯…

某男a`; ((開始心急)都話吾系話你呀>_<;做咩喊呀?

小朵`; 冇呀^v^;

作者的話:真系變得快-___-|||

小朵: 你不爽-v-?

某男a`; 快d返去拉`呢個時間好多飛仔架`

跟住有班人行左埋泥`;

班人`; w0w,龍你曳喇`; 吾聲吾聲溝左條女`;得晒na.識飛na.

小朵心入面諗 [ 原來佢叫龍^_^ ]

龍`; 咪亂講0k?

班人`; 龍哥面紅w0w;

小朵`; Um..我都系走先na^v^;

班人`; 咁快走做咩w0 , 牙嫂陪我地玩陣先拉>3<;

龍`; (大聲) 你地系咪想打?

小朵`; Nana>_<(姐系拜拜)

返到屋企*

小朵`; 呼*v*而家仲早,玩陣msn先>_<’

0n完msn小朵就去左沖涼了`;

15分鐘後♥

小朵`; 咦`有人add啵0.0;

小朵&筱桃msn對話♥

筱桃♥ 白痴朵仲吾訓`又系到溝仔-w-?

小朵♥ 無辜呀`人家岩岩先沖完涼咋v3v;

筱桃♥ 咩話`?你岩岩返?.v.

小朵知道實比人鬧s0…

小朵♥ 吾系呀`; 恰左陣咋嘛*v*;

筱桃♥ 喔`我訓na`你都早d訓呀^v^;

小朵♥ Nana^v^;

結束對話`;*v*

小朵`; -[]-;邊個add左我?

小朵&陌生人對話♥

小朵♥ 你系?o.o

陌生人♥ 老婆`吾好離開我na`;我做錯左d咩呀?

小朵♥ 老婆-_-?先生你系咪搞錯左-v-?

陌生人♥ 乜我真系黑你憎咩?你就急住要忘記我/__\;?

小朵♥ 你系咪痴左線-v-;我吾系你老婆呀`

陌生人♥ …

小朵♥ 你冇野牙嘛?

陌生人♥ s0r;原來我add錯人`;

小朵♥ 吾緊要*v*;你同你條女散左?

陌生人♥ 系t3t

小朵♥ 點解既0.0介意講比我知嘛?

陌生人♥ 不明t.t

小朵♥ wt-_-?

陌生人♥ 分手原因不明t_t

小朵♥ 喔`; 吾好意思`;我要訓na`吾系我會吾知醒`

陌生人♥ 可以比你電話我嘛?

小朵已經0ff左-_-..

想知跟住點就留返個cm比我/__\

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-25 11:28 PM  代幣  +4   原創內容
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6888
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
個陌生人會吾會系麟.?
c0MMENt :]'
小朵好可愛哦*v*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6387
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
SuP..加油*
又好似幾好睇`bor-`*v

頂部
★sumyu;D (a3a)
吹水之臣

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 355270
精華 0
積分 27589
帖子 13731
威望 0 點
I-See幣 34391 錢
GAME幣 233 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 何俊浩;]
閱讀權限 120
註冊 2007-8-5
註冊天數 6111
來自 .
狀態 離線
  只顯示 ★sumyu;D 的帖子
有趣 ._.
support`
點解全部 15 碎 , 又有兩個 16 碎 ._.?

頂部
細路女=]
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 217155
精華 0
積分 1399
帖子 615
威望 0 點
I-See幣 13136 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-5
註冊天數 6414
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 細路女=] 的帖子
無啦啦都會有個陌生人add錯
仲叫自己老婆-[]-咩事

頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
ch.2  ♥ 第2日 ♥

系我地3個人既路口.

彩娜`;  唉-_-佢又遲到了-_-‘

筱桃`;  估到..佢有邊次系早到-v-?

彩娜`;  都慣左了-v-;

小朵`;  呼..吾好意思`遲左

彩娜&筱桃`;  慣左-_-..

小朵拉左佢地一人一隻手就返學了*v*;

小朵`;  一個人心中只有一個寶貝 久了之後她變成了眼淚

彩娜`;  你又唱-,-|||

筱桃`;  -___-||||

小朵`;  我不需要自由 只想背著她的夢一步步向前走

某聲`;  白痴`-__,-;

小朵`;  o.o

筱桃`;  咩話`’ 比你講多次`;

彩娜`;  算na算na`;  

筱桃`;  點可以算`; 佢話小朵呀`.v.’

小朵`;  令仔0[]0!!

彩娜`;  小朵`; 吾好咁拉-v-;會比人笑架`;

某聲`;  發姣^_^?笑

筱桃`;  叼`你憑咩話佢呀?

某聲`;  憑咩吾話得佢^___^?

筱桃`;  咪咁嘟串好w0^_^;

小朵`;  挑`以為你咁令仔一定系好心架啦`
        點知都系咁`’冇本心^___^’我洗嘟姣你^__^?
        大把人爭住要我^_^`’

某聲`;  -__,-下話.豬西咪怪我多口講一句`’你好柒^_^拜拜(走左)

彩娜`;  叼`; 我已經吾嘟出聲`; 你仲要繼續嘈`; 而家撩交打?

小朵`;  (捉住彩娜) 吾好吾好`’ 有損淑女形象-v-;

彩娜`;  吾嘟理拉`’ 佢咁泥話你`’ 忍無可忍 !!

筱桃`;  嗯`’ 娜,我地一齊上`.\_/.’

小朵`;  (企系中間)加埋我得吾得呀>_<’

筱桃&彩娜`;  梗系得拉^v^;

某聲`;  哇-v-麟!你一返學就比3條女圍呀-v-勁啵

麟`;  你出少句聲冇人話你啞架`’  

某聲`;  你咪接受人地囉`*v*;

小朵`;  八公`’ 你吾出聲系咪會死架`^__^?

麟`;  抵死-___,-

筱桃`;  邊嘟個比你笑呀`’ ?  你而家有咩資格?

麟`;  原來笑你會妒忌架^_^?咁就要笑多d咯^v^呵

某聲`;  麟-_-好難聽-_-‘

麟`;  -_____-收皮!

彩娜`;  本小姐今日吾發火你就當我hell0 kitty ?  %^&*()%^*&(

麟`;  走拉`軒,遲到na

彩娜原本沖緊上去`突然停左’

彩娜`;  小朵`筱桃 快d..遲到na.第1日吾想比果個哥詩奶嘈

小朵`;  系w0..(拉住筱桃跑)

筱桃`;  你兩個同我小心d…

軒`;  o.o’

♥學校門口
哥詩奶`;  你地3個..好心你地na..已經系到讀左3年喇..你地有邊次吾系打鐘前果分鐘返到泥…新學年就改下自己d壞習慣喇`;
           我真系吾想你地冇出色呀`

小朵`;  (一邊嗯嗯嗯`一邊跟哥詩奶講野)

人物介紹:
哥詩奶♥   雖然外表好惡`但好錫小朵佢地3個. 36碎

彩娜`;  我地知道拉-v-;比我地上去好冇?

哥詩奶`;  咁你地上去拉`下次吾好再咁拉`’^v^;;

筱桃`;  (飛吻)知道*v*;

♥ 3年d班課室

小朵`;  如果吾系果兩條友`; 洗比佢煩`;

彩娜`;  算na算na`仲有成年比佢嘈-,-

筱娜`;  (擺出對生命冇希望既樣)

小朵`;  唉..我訓陣先`;

彩娜`;  佢又泥了-,-‘’

筱桃`;  算拉` 聽班主任講野系煩d架拉`;

呢個時候班主任入左泥`

哥詩奶`;  咳咳`我系你地今日既班主任`; 你地可以叫我miz cheung^_^;

筱桃`;  今次慘喇-_-..佢系班主任-_____-…

彩娜`;   -______-||||||||||||||||||||||||||||||||||||

哥詩奶`;  好拉`; 今日有3個插班生`; 拍手na`;

全班`;  拍…拍…拍….

哥詩奶`;  (不滿)  你地入泥拉`;

女生`;  w0w令仔呀>_<’

女生1`;  令仔可吾可以比你msn我>_<;

女生2`;  令仔可吾可以同我一齊食lunch>_<;

坐系最後既筱桃已經火到爆燈`;好彩有彩娜拉住`;

彩娜`;  冷靜冷靜`;

筱桃`;  佢地%^&*()$%^&*()$%^&*(

彩娜`;  殊-v-陣間嘈醒小朵佢就麻煩na-v-;

筱桃`;  系w0-v-好彩..

小朵`;  咩事呀`;; 咁嘈既`;

筱桃&彩娜姐住前面`;  冇事呀冇事呀^v^;呵呵呵

小朵`; (避上前) 你知吾知你吾可以咁自私架`仲話姊妹w0

筱桃冇眼睇了-_-..因為比小朵沖出防線-v-;

小朵`;  (定格) o.o

插班生們`;   0.0

想知跟住發生咩事就留cm比我拉*v*;

頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
回復 #2 .k1`;) 的帖子

你系第1個話佢可愛既人/_\;

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-17 05:45 PM  代幣  -5   http://hkisee.com/thread-282448-1-1.html
頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
回復 #3 aszxyoyo 的帖子

終於有人讚/_\

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-17 05:45 PM  代幣  -5   http://hkisee.com/thread-282448-1-1.html
頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
回復 #4 苗.x3x 的帖子

因為留級-v-;
因為我覺得同年既男女吾多襯-v-;

本帖最近評分記錄
頂部
唯噯...◆`]
初級會員

會員編號 405023
精華 0
積分 520
帖子 177
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5921
狀態 離線
回復 #5 細路女=] 的帖子

我都吾知~3~''

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-10-17 05:46 PM  代幣  -5   http://hkisee.com/thread-282448-1-1.html
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...