加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ``_______________難道平腔鬼就不能愛人嗎!?"]
載入中 ...
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
I-See幣 18823 錢
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-21
註冊天數 6459
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
``_______________難道平腔鬼就不能愛人嗎!?"]

QUOTE:

冇+ 轉 0r by your self 個D咁GE字... -5+ 警 告,,,7日唔轉l0ck p0z l0ck 刀你轉反... 1個月刀冇轉ge話 -10 del
                        date 2月12    月

丫鬼``平凡的我...也是平腔鬼的我
小魚``是我的好朋友`為我抱打不平

丫志``校草的男仔`喜歡恰丫鬼...
小活``丫志好朋友`

_______人物有機會加`要留意唷

_____CH.1
小魚``丫鬼..聽講今日會有果轉校生b0..
丫鬼``咁又點`冇興趣..
小魚``乜你咁架`
丫鬼``s0R 10r..打鍾仲吾行快d.
小魚``係喇係喇
M1ss`今日會泥1位新的同學
小魚``丫鬼..你估係米佢喇??
丫鬼``邊果佢ah??
小魚``今日同你講果果ah??
丫鬼``哦`吾知呢..卡xdd
M1ss`有請陳何志...(拍手)
丫志``大家好!!你地可以叫我做丫志
M1ss`你就坐係張樂怡隔離啦
小魚``你就好啦`可以同令仔坐..
丫鬼``咁又點??
丫志``你好ah..我叫陳何志ah
丫鬼``你岩岩米講左10r...(諗:佢雖然係令仔但完全冇任何架子)
丫志``其實我想問你叫咩名姐(諗:你衣果平腔鬼)
丫鬼``我叫張樂怡`大家叫我做丫鬼..
丫志``點解你要叫做丫鬼的..
丫鬼``d fd同我改的..
丫志``哦...係喇!1張1齊食1unch..
丫鬼``是但啦..

________到了1unch...
丫鬼``你想去邊到食ah..
丫志``我帶你去食牛排..
丫鬼``下..咁貴`我比吾起也..
丫志``咁就當我請你啦..
丫鬼``咁..好啦(諗:果然有錢人係吾同d)

_______到了食牛排店...
路人``丫志..你今日帶埋女朋友泥食野ah??
丫鬼``喂...你地吾好亂講b0..只不過係朋友泥咋...
丫志``我點會鍾意1果平腔鬼ah..FD泥咋..
路人``哦!!咁吾阻你地食野喇..
丫鬼``喂???乜平腔鬼..你話緊邊果AH??
丫志``乜仲有第2果咩??
丫鬼``陳何志..你..我吾食喇!!你自己1果人食飽佢啦..(沖左出去)
丫志``喂!!乜咁吾玩得ah
路人``追番人啦..
丫志``米傻啦!!佢又吾係我條女點解要追佢ah..
路人``就算係吾係都好..話晒人地都係女仔泥..
-----------------------------------------------------
想知丫志會吾會追番丫鬼...記住要留意下1果Ch喇

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-2-12 09:07 PM  代幣  -5   冇+ 轉 0r by your self 個D咁GE字... ...
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6459
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
_________CH.2
____到了某公園
丫鬼``我點解要咁嬲呢??白痴架我..張樂怡ah張樂怡ah
            你鍾意果果人係丫活ah...吾係話你平腔鬼果果ah
            你要記住ah
丫志``係到自言自語講d咩ah..係米講緊我壞話呢!?
丫鬼``係ah!!講緊你衣果人有幾衰ah
丫志``你..你..
丫鬼``做咩ah??
丫志``算!!我送你返屋企...
丫鬼``哦..
______回家路途上

丫志``係喇
丫鬼``吾??
丫志``你岩岩自言自語緊講d咩姐??
丫鬼``嗯嗯!吾知呢..
丫志``哦!!
丫鬼``我到喇!!聽日見啦...
丫志``好啦`再見
丫鬼``再見!!

_______丫志自己行番屋企聽到..
小希``喂ah!!你幾時飛左丫鬼姐
丫活``快架喇快架喇!!
小希``魚!!你次次都係咁講的..你係米鍾意佢
丫活``咁係吾係啦..我只鍾意你1果咋ma
小希``咁不如聽日你係佢面前介紹我係你條女啦
丫活``都好b0..吾錯的主意
丫志``你果衰人(沖左出去打丫活1下)
丫活``你邊位ah!!
丫志``你吾鍾意丫鬼..做咩要玩佢ah
丫活``關你咩事ah!!你係佢邊位ah
丫志``我係佢....
丫活``做咩ah!答吾出ah..
丫志``我係佢條仔..
丫活``哦`新仔ah..
丫志``係ah!!咁又點ah..
丫活``見你係佢新仔就吾搞你住..我地走..
丫志``等你(諗:點解我要咁幫丫鬼呢)

_________第2日返學
丫活``嗨..丫鬼
丫鬼``嗨`咁好搵我咩事ah??
丫活``好野b0!搵到新仔..
丫鬼``咩ah!!你講緊咩ah??
丫活``仲扮野..
丫鬼``我真係吾知發生咩事牙ma??
丫活``你自己去[公告天下]板睇下..
丫鬼``好`我衣家去..
-------------------------------------
想知[公告天下]板`有d咩就要留意10r

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-3-3 03:38 PM  代幣  -10   7日冇轉刀 1個月後 3月12 DEL
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6459
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
_________ch.3

____`到了[公告天下]板..
丫鬼`咩話..我幾時做左[陳何志]條女架??
          吾得`我要同丫活講清楚件事..
[有一句話..再也聽不到]<<<<<<<電話鈴聲
丫活`喂..
丫鬼`丫活..你聽我講..件事吾係咁架
丫活`都已經公布出泥..你仲有咩好講
丫鬼`件事真係吾係咁架..你信我啦..吾通
          我同你係米埋1齊咁耐..都吾值得你去
           相任我ma??
丫活`係..我地不如分手啦..好嗎??
丫鬼`吾好...
丫活`但我已經決定左喇!!吾講喇..有野要做..bye
丫鬼`喂....喂...喂...(大喊...)
丫志`大喊包..發生咩事ah??
丫鬼`發生咩事..你仲好意思問(打左丫志1巴"之後走左)
丫志`低b架..家下d女仔!!好心問下咩事都俾人打..
小魚`陳何志低b果果係你ah
丫志`關我咩事..
小魚`關你咩事..你自己睇下果板..
丫志`(睇緊果板)
小魚`你衣家明喇ma??
丫志`吾係我做架..真係吾係我做架..
小魚`你叫人點信你ah??你鍾意丫鬼都吾洗做埋d咁cheap的野
丫志`係丫活做架
小魚`丫活??關佢咩事??
丫志`事情係咁的(講晒琴日發生的事俾小魚知)
小魚`你的意思係丫活做??
丫志`um...
小魚`咁丫鬼米誤會左你..
丫志`係ah..仲要俾人打左1巴tim
小魚`我幫你同丫鬼講番件事
丫志`吾晒喇..我吾想佢知道件事..就等我做衰人喇
小魚`丫志...
_____________係另一邊`
xxx`bb ah??
丫鬼`(把聲咁似係邊到聽過咁的??)
-------------------------------------------------------
想知係邊果泥`就要留意下1果ch喇

頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6459
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
`_______ch.4

xxx`bb ah??
丫鬼`(把聲咁似係邊到聽過咁的??)
         等我睇下邊條友泥先
yyy`做咩ah??
丫活`我已經同左丫鬼講1u..
yyy`好野""我愛你ah bb
丫活`我都愛你ah..小希
丫鬼`(突然走去丫活面前)衣果女仔係邊果泥?(指住小希)
小希`仲晒問的!!咁係佢條女啦..
丫鬼`丫活..我要聽你講..話俾我知佢吾係你條女
丫活`丫鬼..對吾住..
丫鬼`活..我識錯左你(打左1丫志1巴..之後走)
丫活`丫鬼..丫鬼(好後悔..)
小希`bb!我地吾好理佢..不如我地去m記食野10r
丫活`好ah"你想食咩就食咩啦!!
`______另1邊
丫鬼`衰人..點解要厄我ah??(喊....)
xxx`吾好喊啦..喊左吾令女喇
丫鬼`咩係你ah(抬頭望住丫志)
丫志`你吾值得為佢而喊架..
丫鬼`丫志..(攪住丫志係到喊..)
丫志`你喊啦..喊左會好d
(就係咁丫鬼攪住丫志喊左成晚...)
丫鬼`夜喇..我要返屋企..今日吾該晒你
丫志`吾晒吾該..我送你..
丫鬼`嗯嗯..(起身之後暈左)
丫志`丫鬼..丫鬼!你吾好[客]我ah
`__________醫院
丫志`醫生..果女仔點ah??
醫生`佢冇咩事..只不過累得制姐..休息下就冇事架喇
丫志`吾該晒你..咁我可吾可以入去睇下佢ah
醫生`可以...
小魚`丫志..丫鬼點ah??
丫志`醫生話佢休息下就冇事喇
小魚`咁不如我地入去睇佢10r
丫志`好ah
小魚`丫鬼(跑過去..但跑得快s0就pk)
丫志`你冇事ma??(見到立即扶住小魚)
小魚`冇事..
丫鬼`你睇下你..差d又pk喇
小魚`咩b0!咁人地開心牙ma
丫鬼`丫志
丫志`係
丫鬼`我好肚餓..可吾可以幫我買d野食番泥ah
丫志`好ah(咁就走左喇)
丫鬼`小魚..我有d野想問你??
小魚`你講啦!!
------------------------------------------
想知丫鬼問小魚d咩就要留下cm同
睇下1果ch喇!!

頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6459
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
真是沒有人看嗎??

頂部
♀意粉♂
初生嬰兒

會員編號 428835
精華 0
積分 154
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 9486 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-1-12
註冊天數 5584
來自 Hong Kong
狀態 離線
我睇我睇^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...