加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]`_____沒有愛的感情…還是算愛情嗎!?”]會是不開心Ending
載入中 ...
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
I-See幣 18823 錢
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-21
註冊天數 6471
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
[原]`_____沒有愛的感情…還是算愛情嗎!?”]會是不開心Ending

_______人物介紹…….

()
情情``因家人關係而被迫同一果不喜歡男孩結婚
小葉``情情好朋友….好幫得手..
()
小毛``為了得到情情用任何方法要情情同佢結婚
K.Y.``情情男友最終都是分手收場
小鬼``小葉男友….

------------------------------------------------------
CH.1--------P.1
CH.2--------P.1

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2009-2-12 09:08 PM  代幣  +4   原創內容...sup
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6471
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
Ch.1  轉學生….

Miss`` 各位同學..今日將會泥一位轉學生有請佢入泥

XXX`` 大家好..我叫陳志強!!你到可以叫我做小毛..
Miss`` 咁小毛你坐係情情隔離啦..
K.Y.`` 吾得全班都知情情係我條女泥架啦
      要我讓果位俾佢坐..冇可能的事Lor
Miss`` 咁情情係班長….應該要照顧新同學..
情情``嘈夠未牙??好煩牙..其實我同邊果坐都冇所謂..
     K.Y.咁我身為班長好應該照顧新同學的..
K.Y. ``竟然你都咁講..只好讓俾佢坐啦..
Miss`` 小毛..咁你坐係情情隔離啦..
K.Y.`` 你同我小心d吾好俾我知你蝦情情..
吾係我吾會放過你
小毛`` 你地兩個係真心相愛..吾怕我搶你條女的..
叮噹叮噹……….(落堂)
小葉`` !!今堂就係咁樣嘈嘈下上完..真冇意思..
小鬼`` Lor!!不過佢地為左情情而嘈都已經見慣..
      鬼叫情情令咩
小葉`` 咁你姐係話我吾令啦..
小鬼`` 冇咁的事..老婆係我心目中係最令的
小葉`` 情情牙!!
情情`` !?-.-
小葉`` 我地去邊到食野好牙!?
情情`` 今日係K.Y生日….睇下佢想去邊到食
K.Y. `` 我想去m記食也..
小毛`` 吾知我又去得吾得呢..
K.Y. ``吾得..
情情``  K.Y.
小毛`` 咁算啦我返屋企先!!
情情`` 咁好啦..聽日見..
小毛`` 係喇!!你可吾可以俾你MSN我牙..
情情`` 要泥做咩牙??
小毛`` 冇牙!!因為係係班長..想你講多D關於E班的事咋MA..
情情`` 好牙!!MSNxxxxxhotmail.com
小毛`` 好啦!!我今晚@..
情情`` 好啦!!Byebye

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6471
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
CH.2....點解你吾信我

---------M---------1
K.Y. `` 情情牙!!咩你感覺吾到小毛想追你咩!?
情情`` 傻啦!!點會牙..你係多心姐
小葉`` L0r!!點會牙..人地第1日泥點會咁快喜歡情情牙
K.Y.`` 早知我覺得係..我要你發誓吾可以同佢講野..
情情`` K.Y.你好過份牙..我吾食喇..再見(好嬲咁走左….)
小鬼`` 我做仔都吾幫你牙
小葉`` 你會吾會做得過份左牙..人地先第1日入泥
K.Y. `` 為左小毛而同我嘈….吾知小毛講左d咩俾佢聽
小鬼`` 老婆!!我地走..吾好同d咁的人講咁多野..
小葉`` 好牙!!你自己返去問問諗下啦…(講完就走左喇…)
K.Y.`` 走牙走牙!!我都吾想見到你地牙
---------夜晚MSNing----------
小毛`` !!
情情`` .-v-
小毛`` 你做咩牙!?msn果名會打埋d咁的野!?
情情`` ..我打左d咩牙!??
小毛`` [吾信我就吾好同我一齊]<<<這句….
情情`` 冇牙..
小毛`` 吾開心要講出泥..你同佢嘈左牙!??
情情`` 係牙(覺得幾好人….)
小毛`` 講俾我知….睇下我幫吾幫到你
情情`` 事情係咁的[講晒係m記發生的事……]
小毛`` !!佢咁講都得的(其實我真係對你1見鐘情…)
情情`` Lor!!吾傾喇..我訓喇!!聽日見
小毛`` 喂喂!!聽日1齊返學好吾好!?
情情`` 好牙!!聽日7”307仔等
小毛`` 好啦!!咁聽日見….byebye

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...