加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 倒病在床,行蹤曝光~
載入中 ...
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
I-See幣 9241 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-27
註冊天數 5328
來自 大陸
狀態 離線
  只顯示 悲苦的淵 的帖子
倒病在床,行蹤曝光~

相隔兩地,並不像故事寫的悽美;
我要面對的,有一堆堆無法親身解決的問題;
每一樣問題,我靠的都係估,推理,經驗;
過往學過的,冇學過的,一一都勇敢面對,如原來我付出的比想像大;

今日咳得OK嚴重,再聽到女主角同男主角講果D,我真係咳多兩錢重;
不過,我都估唔到男主角信心有咁堅定;

女人好鍾意測試愛佢既人有幾愛佢,
這種突擊測驗,有心的,冇心的,都一樣可怕;
有人日日話老師一個禮拜比6個小測好過份;
但係自己得閒就比D突測人地~

我信我應付得了,因為機會只會留比有運氣,有準備既人;

行蹤曝光了,極其危險,但係學識轉危為機,成為21世紀少年一大課題~
我應該估到你丫媽發現我既存在;
做左幾廿年人,自己個女同邊個講電話有咩反應,唔會睇唔出;
佢冇封殺我,估唔到佢都幾明白事理;

不過另一邊,就冇咁睇好;感覺男主角比女主角D封殺緊;
可能係論壇既關係吧~始終都係公開既地方;

所以交代一下男主角既日常生活時間表,可能大家會多多少少明白男主角既付出
HK TIME GMT+8 , SYDNEY TIME GMT+11
以下由GMT+11時間表示:

0500 : 起身,食早餐
0530 : 出門口
0600 : 開工
1600 : 收工
1630 : 返到屋企
1800 : 瞓覺
2000/2100 : (HK TIM:1800)起身打電話,ON MSN等人ONLINE
0000 : 瞓覺

或者你地會以為我工作好輕鬆,實情係我每晚次起身,都係滾落床,
再係地下慢慢爬返起身;每個骨頭每條筋都痛入心肺;
由於工廠人工高合理,所以佢一定洗到你盡;工作量唔合理;
我隻手痛到煮唔到野食,拎唔到一隻有湯面係入面既碗;
痛楚可以讓我了解到我成條筋個位係邊,因為成條筋都係度痛;
我唔知咁算唔算付出,但係一個星期我已經得到結果:
就係 我而家咳得OK嚴重,可能因為睡眠不足關係,
令到身體無法保持體溫,抵抗力弱左,仲有好熱氣;

或者有人可以係咁既情況下,追兩個以上既女仔,
但係我真係冇心冇力啦;
對住你一個,幾乎要用盡我所有腦筋,我覺得返到HK已經腦殘;
如果我仲有時間做到其他野,請大家比個諾貝爾獎比我,
因為我既生活時間表最有經濟效益;

或者我一切都係吹水,但係,有必要嗎?
花咁多長途電話費,咁多時間,資源,仲有嚴重影響我日常生活,
仲要冇覺好瞓!!!!!!
為既係D乜野??為左騙一個妹妹仔嗎?
佢等半年,我又唔洗等半年嗎??
當大家一廂情願重視女主角可能發生既糟遇之前,
請大家睇一睇男主角已經實踐既付出;

不過,就算幾辛苦,我真係冇後侮過,一切都係值得的 !
起碼我好清楚,我自己做緊乜野,講緊乜野!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6777
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
睇黎你好中意個女仔 ._.

點解你每次起身都係滾落床既 ?_?-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5328
來自 大陸
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lyyxd. 於 2009-10-4 08:10 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
睇黎你好中意個女仔 ._.

點解你每次起身都係滾落床既 ?_?-

因為隻手痛到扶唔到自己起身~

頂部

贊助會員

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
GAME幣 665 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 6777
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
回復 #3 悲苦的淵 的帖子

甘你有冇睇醫生呀 ?_?-
宜家唔睇, 到時手尾仲長仲難好返 ..

頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5328
來自 大陸
狀態 離線
澳洲睇E生好貴,而且又唔係D咩大病,痛慣左就唔痛;
上一代都係咁過日子嫁啦,做到風濕手痛腳痛咪又係每日返工養家洗3煮反~
係而家尼一代太幸褔,成日少少野又要睇E生~

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
GAME幣 665 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 6777
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子

QUOTE:
原帖由 悲苦的淵 於 2009-10-4 10:08 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
澳洲睇E生好貴,而且又唔係D咩大病,痛慣左就唔痛;
上一代都係咁過日子嫁啦,做到風濕手痛腳痛咪又係每日返工養家洗3煮反~
係而家尼一代太幸褔,成日少少野又要睇E生~

我都知好貴 ..
但係你都唔想到老個時風濕嫁嘛 ._.

再講, 你女朋友見到你甘, 佢都會心痛啦 ;(

頂部
杯子
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 287434
精華 0
積分 6237
帖子 3285
威望 0 點
I-See幣 34822 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 87 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-3-11
註冊天數 6258
來自 糖果屋
狀態 離線
  只顯示 杯子 的帖子
老兄你早少少訓啦...
生理時鐘打亂左唔係咁好玩架咋...

YUI * Taylor Swift* Supper Moment
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5328
來自 大陸
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lyyxd. 於 2009-10-4 10:27 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我都知好貴 ..
但係你都唔想到老個時風濕嫁嘛 ._.

再講, 你女朋友見到你甘, 佢都會心痛啦 ;(

佢唔係我女朋友∼

頂部

贊助會員

榮譽勳章

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
GAME幣 665 個
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊天數 6777
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子

QUOTE:
原帖由 悲苦的淵 於 2009-10-4 11:45 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

佢唔係我女朋友∼

唔通係男朋友 *0*..haha
你中意佢 ?

頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5328
來自 大陸
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lyyxd. 於 2009-10-4 11:53 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

唔通係男朋友 *0*..haha
你中意佢 ?

你係壇主你唔知佢係邊個??
唔緊要,總之佢係一個女仔;
係HK認識,但係我要返AUST,
千金更得,好女仔難求,
所以我要繼續追,追半年;
澳洲人都笑我∼羅密歐與朱麗葉都係厄人∼XD
但係我唔介意,我知自己做緊D乜;

3:38,真係要瞓∼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...