加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: { 原AND粗口 }吾好叫我『 BB 』得吾得咖?!`
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
{ 原AND粗口 }吾好叫我『 BB 』得吾得咖?!`

今次我係玲B `第一次作小說 ;;
講既野好簡單,,都係講下D校園生活牙 `
等等既野..我知我一定吾會作得吾好
再加上我既中文水平可能會打錯好多字-0-
請大家多多關照我這個笨蛋-0-`

__________________________________________________________________________________

人物介紹 :
玲babi{ 我 } : 吾令 `不過都幾受女同學歡迎..因為樣子可愛
                       平時既行為好似個BB咁 ;; 所以比男性朋友叫做『 BB 』14碎 `

雯雯 : 玲的BEST FD 好令女 `因此 ;;好多男仔想識佢
           所以就搵玲 ;; 幫佢地""因為玲好單純   14碎 `

瑤 : 對玲玲同雯雯好好,,係佢地既好朋友   14碎 `

瑜 : 幾令  ""同雯雯,,玲玲好FD `佢好憎瑤 ;; 對瑤有偏見  14碎 `

琳 : 超超超超超超姣好黑人憎 `吾令  14碎 `

欣 : 同琳一會咁黑人憎 `邊個有著數就痴埋去  14碎 `

xXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx

夜 : 超令仔 `對玲babi好好同玲細細個就識,,感情比誰都好 ;; 大玲佢地一年 ,, 15碎

偉 : 同夜係好兄弟 `對雯一見鍾情  15碎

恆 : 同夜AND偉係好兄弟 `好C00L  15碎

{ 佢地3個成日都同玲babi,,雯雯,,瑤,,瑜佢地一齊 }

==================================================================

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2010-1-23 06:51 PM  代幣  +8   原創內容
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
CH.1

正當玲babi熟睡中的時候@v@

We are the crowd,,We're cuh-coming out.....<-玲babi的電話鈴聲

我 : 喂` 搵邊位..呵欠

夜 :我牙 ``你吾洗番學牙大小姐?!

我 : 係b0 `多得夜你提我姐>333<最愛你了

夜 : 我係你屋企樓下等你啦 ;; 快d牙 `知道冇?!

我 : 知道啦 `

之後玲就好快咁整好哂D野就落左去啦

今日係玲轉去夜果間學校既第一日 `
因為玲既dad AND mum吾係香港做野
所以要夜好好咁睇住佢 `

樓下 ;;

我 : 時間岩岩好XD

夜 : 行啦『BB』︿︿

我 : 我吾係BB牙T^T

夜 : 知啦 ``咁行啦-v-雯雯等緊你咖

我 : 係b0 `@v@吾知我會吾會入到你果班呢XD

夜 : 放心啦`我同左我dady講咖啦 ( 佢dady係校長-v-" )

我 : s0 g00d @v@

學校 ;;

MISS : 今日我地班會有一個新同學 `
            入黎啦 ;; 介紹下自己啦 `

我 : 大家好 `我叫xx玲  ;; 你地可以叫我做玲^v^ ( 笑得好甜 )

大家都好安靜 `因為玲玲吾係d咩令女 ;; 只係可愛
因為大家同佢重未熟 `;所以就吾覺得佢得意

MISS : 好啦 ``咁你坐......

夜 : MISS佢可吾可以同我坐?!

MISS : 好啦 `xx玲同學他過去夜同學到坐啦

我 : 知道

佢地宜家係咁樣坐 ; ;

xx 偉恆 玲夜 xx x
xx xx 雯瑤 瑜x x

雯 : 玲玲>3333<

我 :雯︿︿

夜 : 係啦,,BB `我地呢間寄宿學校黎咖b0 `
       你同雯,,瑜,,琳,,我,,偉,,恆一間
       一間放學我同你去 `拿,,…鎖匙

我 : 吾該 ;; 重有..吾好再叫我BB -v-"

叮噹∼叮噹∼叮噹叮噹∼
放學lu  `

><><><><><><><><>><><><>><><><><><><><><><><><><><><

係咪好無聊呢-0-`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5418
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
「夜 : 放心啦`我同左我dday講咖啦 ( 佢dady係校長-v-" )」
我幫你改左做:
「夜 : 放心啦`我同左我dady講咖啦 ( 佢dady係校長-v-" )」

另外,,
「一間放學我同你去 `拿,,…"  所是  "」
我幫你改左:
「一間放學我同你去 `拿,,…鎖匙」

有問題既你pm我我幫你改番個原句.....`

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #3 -_糖霜小丸子;; 的帖子

吾該哂小婉^^
姐係呢 ;; 佢地間房
好似一間屋咁既 `
之後有幾間房 `一人一間-v-"
我D思想係咪有問題-0-?

頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5938
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
我都想試下
不過我冇恆心XD
支持新文~~~

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #5 POLLY#.# 的帖子

哈哈 `
好多謝你既支持^^

頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6807
狀態 離線
嗚.我叫琳.
我家姐叫牙欣-v-

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #7 其實我係菇菇:$ 的帖子

又會咁岩既-v-"
咁我洗吾洗改過D名-v-?

頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6807
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 玲b` 於 2010-1-23 06:20 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
又會咁岩既-v-"
咁我洗吾洗改過D名-v-?

哈哈.唔洗a_a
幾好睇:) 支持<3

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5379
狀態 離線
  只顯示 玲b` 的帖子
回復 #9 其實我係菇菇:$ 的帖子

哈哈`多謝你既支持
如果真係一直咁支持我就好了
我宜家p0文^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...