加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 好嬲好嬲好嬲…返工返到咁落力…都要比人話
載入中 ...
茶果jajii
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:口水第一名
勳章介紹:口水第一名    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 468692
精華 0
積分 14733
帖子 9863
威望 1 點
I-See幣 77320 錢
GAME幣 646 個
MSN宣傳 511 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2010-7-6
註冊天數 5045
來自 那邊=)
狀態 離線
  只顯示 茶果jajii 的帖子

QUOTE:
原帖由 `K`First` 於 2010-7-29 10:17 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
快有錯…咁笑有冇錯呀?
同d人有禮貌有冇錯呀?
喊咁口對住佢地就岩?
咁sorry…我做唔到

咪咁啦..
我地呢到D人都明白你嫁=)

我不能讓所有人都滿意,因為不是所有人都是人!

再煩,就把你綁到草船上借箭去
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5419
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
唔係有咩咩申訴架咩 咩勞工戈個呢
`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人妖哥哥 (詩`)
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:口水第二名
勳章介紹:口水第二名    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 427516
精華 0
積分 19381
帖子 14938
威望 8 點
I-See幣 48394 錢
GAME幣 5724 個
MSN宣傳 236 次
性別  男
配偶 Kathy.F
閱讀權限 110
註冊 2009-1-1
註冊天數 5596
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
  只顯示 人妖哥哥 的帖子

QUOTE:
原帖由 `K`First` 於 2010-7-29 10:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

唔係呀
老細都唔比我去個到做拿
因為我比佢投訴左
so我就更嬲

算啦,唔好理佢
搵過第份算了

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章
勳章介紹:分區版主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
I-See幣 66180 錢
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2006-5-31
註冊天數 6542
狀態 離線
  只顯示 高利 的帖子
其實做呢d有技巧 點解妳唔同我講 妳搵到呢份類型

hea派 就行 派一張 hea 分鐘 再派

咁d時間 唔會過得太快

回返正題

佢都係驚人出古惑先叫人睇妳 佢係俾錢請妳

因為身份問題 所以佢有權咁做 立心而論 妳係用心做既

有咩好怕 依家仲有得搵  亦可試下其他工種 妳都係

做暑期工姐 暑期工主要唔係錢 主要係係 俾妳提早知道

呢個社會係點 依家妳有得著鳥 有賺 試下搵其他工

加油 支持妳

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
I-See幣 59156 錢
GAME幣 1039 個
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊 2005-12-10
註冊天數 6715
狀態 離線
  只顯示 Kathy.F 的帖子
回復 #21 茶果 的帖子

多謝你…唉

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6715
狀態 離線
回復 #22 -;小丸子` 的帖子

唔想搞咁多野
搞咁多對自己唔好的

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6715
狀態 離線
回復 #23 `-MyL0vE_;) 的帖子

唔啦…老細好人…同玩得

頂部
茶果jajii
吹水師父

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:口水第一名
勳章介紹:口水第一名    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 468692
精華 0
積分 14733
帖子 9863
威望 1 點
I-See幣 77320 錢
GAME幣 646 個
MSN宣傳 511 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2010-7-6
註冊天數 5045
來自 那邊=)
狀態 離線
  只顯示 茶果jajii 的帖子

QUOTE:
原帖由 `K`First` 於 2010-7-29 10:23 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
多謝你…唉

唔好再咁樣啦=)
開心番~

我不能讓所有人都滿意,因為不是所有人都是人!

再煩,就把你綁到草船上借箭去
頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6715
狀態 離線
回復 #24 高利 的帖子

唔啦
佢一日一日出比我的
我覺得幾好

頂部
Kathy.F
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 84564
精華 0
積分 14059
帖子 8370
威望 0 點
MSN宣傳 693 次
性別  女
配偶 人妖哥哥
閱讀權限 110
註冊天數 6715
狀態 離線
回復 #28 茶果 的帖子

我試下呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...