加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大 家 系 幾 時 開 始 + 點 解 中 2 w-inds. 架 ?!!
載入中 ...
__白痴小涼]]〞
初級會員
慶涼王道*

會員編號 591
精華 4
積分 3891
帖子 235
威望 1 點
I-See幣 18223 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 KIRA..]]
閱讀權限 60
註冊 2004-11-7
註冊天數 7113
來自 風ソ株式會社
狀態 離線

QUOTE:
chunhiuyan  在 2005-8-21 05:20 PM 發表:

是嗎,是嗎
咁我咪老過你lo@@

大 我 小 小 姐 -V- [ 汗"]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘉雯
初生嬰兒

會員編號 33221
精華 0
積分 443
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11164 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-24
註冊天數 6822
來自 5566
狀態 離線
  只顯示 嘉雯 的帖子
前日哇++
因為太悶.........
又未聽過w-indsD歌
所以咪係WX度搵佢地D歌聽囉!
聽左SUPER LOVE(普通話果隻- -)好搞笑..........
咪鐘意囉...........哈哈””(好白痴哩....*.*”)
之後搵到呢個論壇””見過佢地既樣........好得意嘛!!
所以就好鐘意囉,,,,,,哈哈〞

我的名字雖然很涼……可是不想要這麼後的編號=口=
= =有排先拎到章啦加油
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
最愛你﹏Kary
初生嬰兒

會員編號 40351
精華 0
積分 409
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10984 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-9-11
註冊天數 6804
狀態 離線
同我一樣都係聽Because of you先~
跟住都係Super Lover~
我係一年之前鐘意w-inds.
第一個就鐘意鰷D平啦!!~

[img]http://tinypic.com/6rrqde.jpg[/img]
頂部
@﹏拉麵﹏@
初生嬰兒

會員編號 34622
精華 0
積分 511
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11024 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-8-27
註冊天數 6819
狀態 離線
  只顯示 @﹏拉麵﹏@ 的帖子
我係聽夢之埸所中2佢地嫁...
我之前中2慶太..跟住無啦啦中2涼平...
宜家都唔知中2慶太定涼平...

[IMG]http://www.hkisee.com/attachments/AI_6ULWaqW1f2dv.jpg[/IMG]
頂部
千葉薰
初生嬰兒

會員編號 41053
精華 0
積分 427
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-9-14
註冊天數 6801
來自 魔法界
狀態 離線
  只顯示 千葉薰 的帖子
因為我個friend成日起度講w-inds.D野
跟住佢借佐w-inds.D PV比我睇.
跟住就中 2 佐la.(Super Lover的PV)

頂部
monchhichi1551
初生嬰兒

會員編號 39828
精華 0
積分 440
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-9-10
註冊天數 6805
狀態 離線
  只顯示 monchhichi1551 的帖子
我都係呢排先鍾意嫁咋,,,,,,,
唱歌好聽.........
令仔.............
呵呵

頂部
akiok
初生嬰兒

會員編號 5801
精華 0
積分 515
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11057 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-5-21
註冊天數 6917
來自 獨愛﹏w-inds.土*也帶
狀態 離線
  只顯示 akiok 的帖子
我係f2個時
我個fd俾佢地既紅白賽既mv俾我睇...
但係系聽左永遠の途中sin至鍾意佢地loo~~~
E+勁愛w-inds.呀xDDDDDD  0>///<0呀呀呀----

[|只要1天有w-inds.*
"就永遠愛|
慶太龍一涼平。
°"。獨愛﹏w-inds.∥×]】"
頂部
s550wsn
初生嬰兒

會員編號 49222
精華 0
積分 438
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-5
註冊天數 6780
狀態 離線
  只顯示 s550wsn 的帖子
哈哈哈~我係6年級暑假果陣鍾意w-inds嫁~
我有個fd send左w-inds嫁love is massage嫁mv俾我
我第一眼就鍾意左慶太啊~哇佢好靚仔啊~
之後就成日搵佢地d資料勒~
直到宜家我都係咁like佢地啊~我現家f.3

頂部
Louise
初生嬰兒

會員編號 52400
精華 0
積分 446
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11008 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-11
註冊天數 6774
來自  日 本 東 京
狀態 離線
我4年前已經鐘意w-inds架呢。。。。。。。。。。。。。
係堂家姐介紹比我。。。。。。。。。。。。。。。

頂部
vita`
嬰兒上路

會員編號 364677
精華 0
積分 376
帖子 90
威望 0 點
I-See幣 12083 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-31
註冊天數 6085
狀態 離線
  只顯示 vita` 的帖子
嗯嗯..
我第一次接觸W-INDS.是十六時期啦...
那時我不喜歡W-INDS.的..
直到我買了05TOUR之後...
那時我不喜歡W-INDS.的..
我也不知道Y我會買= =''

我有一段時間對W-INDS.的感覺淡了..
那段時間我沒看過任何W-INDS.,,
只是玩ONLINE GAME,,MSN..
之後..我看DVD的時候開了06出來看..
發覺他們為FANZ好努力的,,
我為什麼要放棄他們?!
所以..我比以前更喜歡W-INDS.,,
我對同學說,,
我重新中意W-INDS.了..

他們說,,
你中意W-INDS.,,我覺得不是一件好事..
你中意得好''癲''
我也不理的啦..
一直中意W-INDS.!

我愛涼平,,勤力,,跳舞,,RAP,,可愛,,溫柔
我愛慶太,,唱歌,,跳舞,,可愛,,雞肉,,可愛
我愛龍一,,搞笑,,跳舞,,RAP,,可愛,,ROCK

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...