加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 給 我 私 隱 與 自 由 吧]..
載入中 ...
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
I-See幣 9046 錢
GAME幣 708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-7-21
註冊天數 6926
狀態 離線
  閱讀全部
給 我 私 隱 與 自 由 吧]..

唉...........]..
煩 死 我 啦,,,,],,
日 日 比 ar 媽 煩...]..
我 依 家 都 唔會 理 我 呀 媽 同 ar ba,,,],
佢 地 好 黑 人 憎 ...]..
成 日 係 到 管 住 哂 ...]..
又 成 日 鬧 我 ]..

放 學 唔 可 以 超 過 5 點 2 返 屋 企]..
又 唔 比 我 出 街,,,],,
一 出 就 問 ,,,去 邊 ,, 同 邊 個 ...幾 點 to 幾點 ]..
依 家 出 都 唔 出 得],,
成 日 到 話 : 洗 唔 洗 我 黎 接 你 放 學 呀],,
又 話 : 唔 好 係 到 姣 c 鄧  do 學 人 拍 拖 ]..
               又 小 教 到 你 大 ,, 唔 學 拍 拖 ..].
               比 我 見 到 你 拍 拖 ,, 就 一 巴 琴 你 ..]..
依 家 咩 年 代 呀 ..]..
拍 拖 好 閒 姐 ...].
我 就 唔 信 佢 以 前 唔 係 咁 囉..]..
思 想 保 守,,, 又 固 執 ]..
佢 以 前 又 唔 係 未 經 過 呢 d 時 段 ,,],
正  係識 得 鬧  ],,
成 日 偷 睇 我 玩 電 腦 打 d 野 ]..
依 家 唔 係 我 發 脾 氣 囉...].
係 佢 係 到 發 脾 氣 .].
我 做 咩 都 唔 岩 架 啦,,],
又 唔 比 錢 我 返 學...].
依 家要 用 自 己 d 錢..].
都 唔 知 用 到 幾 多 日 ...=.=
唉...... 都 唔 明 點 解 人 地 d 呀 媽 呀 ba 比  個 女 拍 拖 , 出 街]..
我 就 唔 得,,],
佢 更 年 期 就 早 d 抖 啦..]..
成 日 無 啦 啦 黎 接 我 ..].
咩 人 黎 架......]..

依 家 都 唔 知 點 好 .]......

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
GAME幣 708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6926
狀態 離線
  閱讀全部
可 是 ....... 還 要 等 好 久 久,,,,,],,
我 才 13 歲,,,],,
起 碼 也 要 等 多 幾 年,,,],
唉.........]..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
GAME幣 708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6926
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 淫瑩``/___\ 於 2007-2-4 07:50 PM 發表
我 呀 媽 有 時 都 係 咁 ,,*
不 過 唔 會 管 得 咁 嚴 =)`
我 呀 媽 都 有 時 唔 比 我 出 街 >V<"

我 呀 媽 都 成 日 係 我 電 腦 D 野 !
跟 住 又 話 ; 唔 好 睇 埋 D 情 情 塔 塔 既 野 呀  ...

我 都 好 憎 比 人 屈 ]..
佢 地 睇 左 之  後... 係 唔 出 聲 架,,,],
不過 成  日比 我 見 到 佢 地 望 到...]
跟  住仲 要 扮 到 冇 睇 到 咁,,,],

頂部
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
GAME幣 708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6926
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 :iNoRU-G! 於 2007-2-4 07:45 PM 發表
睇落佢地真係好唔信任你喔.3.
有冇諗過係咩原因
會唔會聽得出多面d師奶講果d野呀?
佢地咁做未必唔好既
我阿媽同你阿媽岩岩相反
成日叫我多d出街玩or唔理我
但個人慢慢大左之後
反面覺得佢唔多關心我

可 能 啦...].
不 過 我 ar 爸 聽 左 佢 個 客 講 : 睇 住 你 個 女 呀,,,],依 家 呢 個 時 期 好 易 學 壞 架],,小 心 你 個 女 拍 拖 呀 ],,
之 後 就 睇 我 睇 到 實 一 實 ,,,]
管 到 嚴 一 嚴...].
搞 到 我 喊 左 半 個 鐘 ...].

頂部
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
GAME幣 708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6926
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 JOD!E 於 2007-2-4 10:17 PM 發表
我都試過,,
同你1樣.....

咁 你 個 陣 點 樣 ?!]..
我 都 唔 知 我 依 家 點 做 好...].

頂部
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
GAME幣 708 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6926
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 青小草 於 2007-2-5 09:07 AM 發表
a______a
我想請問樓主係讀中幾!?
各父母思想不同-,-
又或者他們咁做都係為子女著想=,=
不想做子女既生差踏錯= =..

我 讀 中 1 炸...].

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...