加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
盈盈~
初生嬰兒

會員編號 320049
精華 0
積分 247
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11080 錢
GAME幣 155 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-17
註冊天數 6255
來自 阿媽個肚XD
狀態 離線
  只顯示 盈盈~ 的帖子
我叫咩名:皓盈←REALLY  NAME
我幾碎:12
我對i-see既印象:GOOD
玩左i-see幾耐:幾個月(3個月左右)
同邊個最fd:亞妍,亞瑤...
鍾意邊個:自己^w^
平時係開咩區玩:吹水區...
鍾意咩明星:TWINS
咩星座:人馬
叫咩花名:亞盈

HELLO!我係盈盈~
MSN:
yingyu1995@hotmail.com
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ah盈-
初生嬰兒

會員編號 341959
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-4
註冊天數 6207
狀態 離線
  只顯示 ah盈- 的帖子
我叫咩名:ah盈-
我幾碎:13了'
我對i-see既印象:不錯嘛!很好!
玩左i-see幾耐:才2天
同邊個最fd:豆豆跟beth-
鍾意邊個:-0-''麒'
平時係開咩區玩:愛情小說-0-''
鍾意咩明星:外國明星'
咩星座:處女'
叫咩花名:盈盈{熊貓-0-}

----------------------------**---
咁有緣上面戈個又叫盈盈又係ah盈-0-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YAN-{翼}
初級會員

會員編號 342875
精華 0
積分 486
帖子 162
威望 0 點
I-See幣 12776 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-6
註冊天數 6205
狀態 離線
  只顯示 YAN-{翼} 的帖子
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: YAN {or WING}
我幾碎:19
我對i-see既印象: 感覺0k既 因為今日先開始玩 :)
玩左i-see幾耐:12小時也沒有 xddd`
同邊個最fd:我是獨行俠 TvT`
鍾意邊個:自己 :)
平時係開咩區玩:咩區都路過下 xd`
鍾意咩明星:無乜特別興趣 !!
咩星座:白羊ar xd`
叫咩花名:雞翼 !!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------

xg = ??????
msn = ????
ph0t0 = ??
xddddddddd
頂部
阿fish
認證會員

會員編號 201388
精華 0
積分 1544
帖子 842
威望 0 點
I-See幣 16005 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-16
註冊天數 6529
狀態 離線
  只顯示 阿fish 的帖子
我叫咩名:*茹
我幾碎:15碎喇*_________*
我對i-see既印象:ok喇..
玩左i-see幾耐:1年多囉-口-
同邊個最fd:唔知,,xDDD'
鍾意邊個:自己*0*
平時係開咩區玩:頭像區>3<
鍾意咩明星:WZ
咩星座:喜愛和平旳天瓶座
叫咩花名:唔話你知牙,,呵~

頂部
xdd仔
初級會員
    心.傷得很。 /_\

會員編號 327751
精華 0
積分 971
帖子 289
威望 0 點
I-See幣 13980 錢
GAME幣 103 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 hey.kira`A_A
閱讀權限 50
註冊 2007-6-2
註冊天數 6239
狀態 離線
  只顯示 xdd仔 的帖子
我叫咩名: ms .kiu
我幾碎: 11 差吳多12 `ha
我對i-see既印象: 幾好甘` 吳錯吳錯`
玩左i-see幾耐:我系新手炸.無玩左幾耐`
同邊個最fd: 吳 中意講!!
鍾意邊個: theresa 仲有 自己` 呵
平時係開咩區玩: 區區刀玩`
鍾意咩明星:theresa
咩星座: 人馬`
叫咩花名:ms .kiu

頂部
卡文~~
初生嬰兒

會員編號 342013
精華 0
積分 207
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-4
註冊天數 6207
狀態 離線
  只顯示 卡文~~ 的帖子
我叫咩名:卡文
我幾碎:16
我對i-see既印象:ok啦..
玩左i-see幾耐:3日
同邊個最fd:同學
鍾意邊個:前任男朋友
平時係開咩區玩:小說區..睇小說
鍾意咩明星:冇
咩星座:天秤
叫咩花名:carman

頂部
牙炘
初級會員

會員編號 181030
精華 0
積分 904
帖子 243
威望 0 點
I-See幣 13084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-25
註冊天數 6581
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 牙炘 的帖子
                                                                                     I AM ??
                                  -------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                我叫咩名:牙炘
                                                                    我幾碎:12
                                                    我對i-see既印象:好正,,爆多野睇
                                                        玩左i-see幾耐:1年多dd
                                                            同邊個最fd:I-sEE入面既可愛的瑩瑩
                                                               鍾意邊個:我老公
                                                   平時係開咩區玩:吹水區,,發洩區,,素材區....*
                                                           鍾意咩明星:sTePhY,,kArY*...
                                                                   咩星座:白羊座
                                                               叫咩花名:不知道,,我想沒有吧,,從來個個刀叫我全名*
                                   -------------------------------------------------------------------------------------------

I-See 論壇是一個綜合資訊網站
包含吹水、愛情、頭像、交友、貼圖、明星、音樂和Online Game。

頂部
HATE..
嬰兒上路

會員編號 161341
精華 0
積分 490
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 11239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-7
註冊天數 6630
來自 MUN..
狀態 離線
  只顯示 HATE.. 的帖子
我叫咩名:YAN子*
我幾碎:15碎...
我對i-see既印象:D圖好靚*v*
玩左i-see幾耐:好耐lu* 不過冇咩發貼xPP''
同邊個最fd: Y0*
鍾意邊個: 自己XD
平時係開咩區玩: 咩刀去下-333-
鍾意咩明星: Fii!
咩星座: 雙魚 >v<
叫咩花名:小YAN-333-

頂部
El\/a_M.
高級會員
{·-`魚 ,,XD!*

會員編號 322791
精華 1
積分 1241
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 255 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-5-23
註冊天數 6249
來自 ♥♥*'`-魚缸`,!*
狀態 離線
  只顯示 El\/a_M. 的帖子
我叫咩名:牙魚 / fish
我幾碎:13
我對i-see既印象:好令`
玩左i-see幾耐:唔係好耐
同邊個最fd:屎屎
鍾意邊個:自己`
平時係開咩區玩:吹水 ,,冷知識 ,,icq創作天地
鍾意咩明星:王心凌 ,,炎亞綸 ..S.H.E 賀軍翔
咩星座:處女
叫咩花名:魚魚,,鯊魚,,

頂部
`S!U{龜}
初級會員

會員編號 345044
精華 0
積分 647
帖子 268
威望 0 點
I-See幣 12943 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-11
註冊天數 6200
狀態 離線
  只顯示 `S!U{龜} 的帖子
我叫咩名:`小龜
我幾碎:11
我對i-see既印象:好好的''
玩左i-see幾耐:1日到啦~
同邊個最fd:`小幽
鍾意邊個:我d fd囉''
平時係開咩區玩:吹水-0-
鍾意咩明星:咩明星都唔中意呀''
咩星座:天蝎
叫咩花名:龜屎

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...