加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
愛乂雨恨
初生嬰兒

會員編號 347493
精華 0
積分 229
帖子 14
威望 0 點
I-See幣 11048 錢
GAME幣 10 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-17
註冊天數 6192
狀態 離線
  只顯示 愛乂雨恨 的帖子
我叫咩名:小雨""
我幾碎:14
我對i-see既印象:幾巧丫
玩左i-see幾耐:今日第1日
同邊個最fd:高佬雋-3-
鍾意邊個:矛人
平時係開咩區玩:好多嫁
鍾意咩明星:飛飛  SHE 孫威
咩星座:處女
叫咩花名:魚旦

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
菠籮包
中級會員
@$#$^勁舞軍團一族...]]

會員編號 343409
精華 0
積分 833
帖子 360
威望 0 點
I-See幣 12651 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-7
註冊天數 6202
來自 地球爆出黎''
狀態 離線
  只顯示 菠籮包 的帖子
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:菠蘿包
我幾碎:11
我對i-see既印象:非常好玩
玩左i-see幾耐:11日
同邊個最fd:陳卓文
鍾意邊個:呀爸
平時係開咩區玩:吹水區
鍾意咩明星:張敬軒
咩星座:巨蟹
叫咩花名:傻仔賢
---------------------------------------------------------------------------------------

ADD我吧`pkdjpkdj520@hotmail.com
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
LeeSiU-SHaN:)
初生嬰兒

會員編號 348075
精華 0
積分 234
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-18
註冊天數 6191
狀態 離線
我係李小SHaN :)`
我叫 LeeSiU-SHaN:)
我今年13 歲xd 是1 個女孩子 .\/.
我係無意中撞左入黎I-See架 ^0^
玩左i-see大約幾日 -___-! ( 很新的新會員xd )
暫時冇乜同呢到既會員傾過偈..
鍾意邊個: (明星嘛?-0-).. 謝安琪同古巨基 ;)
平時係開咩區玩: make up 同瘦身區xd!
鍾意咩明星:....都話謝安琪同古巨基囉xdd!
咩星座:白色的羊咩咩 :D
叫咩花名: SHaN² . 小姍

頂部
SIU_KING
初級會員
{低 B 傻 婆 * 啜}

會員編號 348540
精華 0
積分 692
帖子 294
威望 0 點
I-See幣 10792 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6190
來自 媽 咪 個 肚 肚=]*
狀態 離線
  只顯示 SIU_KING 的帖子
我叫咩名:SIU_KING
我幾碎:13囉=]
我對i-see既印象:唔錯吧=]
玩左i-see幾耐:一日,,卡
同邊個最fd:=]冇咩牙=]
鍾意邊個:=v="
平時係開咩區玩:吹水的=]]]
鍾意咩明星:好多唷xd
咩星座:天秤
叫咩花名:好多$V$

頂部
..細Wing..☆°
初生嬰兒

會員編號 349033
精華 0
積分 208
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10995 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-21
註冊天數 6189
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名:細wing
我幾碎:14
我對i-see既印象:我諗會有好多同我差吾多年幾既人^3^
玩左i-see幾耐:岩岩玩ovo
同邊個最fd:搵人同我fd/___\
鍾意邊個:最中2你<3
平時係開咩區玩:冇分``
鍾意咩明星:jay
咩星座:天蠍
叫咩花名:細wing

頂部
天使•愛*〃
初生嬰兒

會員編號 348058
精華 0
積分 230
帖子 8
威望 1 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-18
註冊天數 6191
狀態 離線
我叫咩名:天使•愛*〃
我幾碎:12
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:唔係好耐
同邊個最fd:冇
鍾意邊個:冇
平時係開咩區玩:我周圍去架
鍾意咩明星:冇
咩星座:處女
叫咩花名:阿愛

頂部
kikili18
初級會員

會員編號 168592
精華 0
積分 938
帖子 291
威望 0 點
I-See幣 13317 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-26
註冊天數 6609
狀態 離線
  只顯示 kikili18 的帖子
I AM ??
我叫咩名:Wa`
我幾碎:15
我對i-see既印象:ok
玩左i-see幾耐:幾個月]]
同邊個最fd:吾講;]
鍾意邊個:好多3<
平時係開咩區玩:冇特定架喎
鍾意咩明星:Jay.Kame.山P.松山研一.小池
咩星座:金牛
叫咩花名:Kinkin

頂部
+冰_↖
初級會員
怎值得我忘記你~

會員編號 259520
精華 0
積分 846
帖子 113
威望 1 點
I-See幣 12321 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 夢想@雯
閱讀權限 50
註冊 2007-1-10
註冊天數 6380
來自 你媽媽的肚子
狀態 離線
  只顯示 +冰_↖ 的帖子
我叫咩名:朗
我幾碎:13就14
我對i-see既印象:好有家庭Feel
玩左i-see幾耐:6個月零13日
同邊個最fd:好少朋友嫁
鍾意邊個:冇bo
平時係開咩區玩:唔定既
鍾意咩明星:唔沉迷於明星
咩星座:白咩仔
叫咩花名:冇嫁

頂部
☆斑點仔♂
吹水學徒

會員編號 349385
精華 0
積分 1684
帖子 1341
威望 0 點
I-See幣 13175 錢
GAME幣 15 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 ★斑點囡♀
閱讀權限 60
註冊 2007-7-22
註冊天數 6188
狀態 離線
我叫咩名:☆斑點仔♂
我幾碎:16
我對i-see既印象:非常之好!!!
玩左i-see幾耐:我岩岩先開…玩左2日>w<!!
同邊個最fd:新手冇咩fd  
鍾意邊個:我老婆仔>w<!!!
平時係開咩區玩:吾定
鍾意咩明星:係令女我都鍾意@v@!!!
咩星座:獅子
叫咩花名:死肥龍←我一d都唔肥>w<!!!吾知點解俾人改左個咁既花名…
無奈中>.<!!

頂部
CuTe企鵝`
初生嬰兒

會員編號 350402
精華 0
積分 208
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-24
註冊天數 6185
狀態 離線
  只顯示 CuTe企鵝` 的帖子
我叫咩名:  Ka YinG`
我幾碎:  快14了`
我對i-see既印象:  Beautiful`NOT bad`
玩左i-see幾耐:  數 十 分 鐘`
同邊個最fd:  還 未 有`
鍾意邊個: Everybody`=]
平時係開咩區玩: 沒 有 啦``
鍾意咩明星:  SO many``
咩星座: 天 秤`
叫咩花名: SiU 企 鵝``

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...