加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]*█`由相識`' 到現在 [真人真事 粗口[[勁好睇!!]] ] ...得好SIU人十卜**HURT爆
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6298
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

好好睇呀=]]
快D PO呀
十卜  十卜><"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tobiebie
初生嬰兒

會員編號 325639
精華 0
積分 209
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10992 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-29
註冊天數 6240
狀態 離線
  只顯示 tobiebie 的帖子
係啦!!!好好睇呀~~好想知道寫住d咩呀~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6448
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇呀......
我一定十卜你
十卜你........
咁寫左d咩呀??
好想知.....
快d post喇

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6513
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
嗚-
點解你另外個個同埋E個刀甘耐既POST既- =]
你POST 個D小說好鬼死好睇- XD-
快D   POST啦-
等你架-
KAKA.......

頂部
77love你
嬰兒上路

會員編號 326362
精華 0
積分 342
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 11256 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-30
註冊天數 6239
來自 mama個肚
狀態 離線
  只顯示 77love你 的帖子
+卜+卜也!!!__^~

頂部
SIu程
高級會員
♥柒 KING♥

會員編號 312243
精華 0
積分 2040
帖子 743
威望 0 點
I-See幣 13515 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6270
來自 +◆°醫院﹏張床 *…×`'
狀態 離線
  只顯示 SIu程 的帖子
N0.32`

牙嘉!
  雖然我吾知你因咩事..吾接受返我 * 旦系我想同你講 ..
  果一次..我真系冇對你吾住 * 我知道果日..我既態度系差左 !!
  仲因為牙BIE話你 .. 推開你* 我諗返覺得自己好白痴~
  我果日心情差..系因為你話你懷疑牙BIE個肚系米我既~
  我吾知原來你吾信我!! 所以都有D嬲 .. 旦系後尾諗返*
  我自己既態度同埋行為 .. 真系會令到人懷疑囉~
  經過呢一次..我識諗左 !!果日``我話要同返你一齊``
  你問我點解系要依家先搵你 ** 吾早D搵你`
  呢半年時間..我想我自己諗清楚對你系米真 !
  我吾想HURT多你一次~ 點知果日反而比你HURT返轉頭! 我好傻 *
  但係我心甘情願等你咖 !!我會等到你..有一日*我知道你會同返我一齊!
  就算你吾愛我..你刀吾可以阻止我愛你 !!!我想你知道D野``
  你系第一個令我去追既人 * 你系第一個為我喊 !
  你系第一個令我用心去愛 * 你系第一個會令我吾開心 !
  你系第一個令我主動寫信 * 你刀系第一個令我茶飯不思咁掛住你!
  呢D野..只有你先比到我 ** 之後D女 .. 一樣刀比吾到我 !!
  我知道 .. 我講呢D野`對你黎講..可能冇乜用`
  我刀吾知..我系你心入面到有幾重要 * 旦我想做你最重要果個`
                                  牙希

我完之後 * D眼淚慢慢咁流落黎 T^T `雖然呢一封信吾系D咩`
旦系對我黎講..意義重大`* 我好感動.. 原來我系咁樣第一個 .. XDD" 點會吾感動`?!
我喊 .. 我一生人入面* 系第一次感動到喊 !!我冇試過咁``
寶:嘩..你做乜事!
我:T^T好感動`
寶:打比人喇 !!傻婆`

跟住我諗到底打吾打好NA !?? 打比佢..我要點講 !??吾打比佢 * 會吾會錯過左呢個機會!?
呢個時候..我到底要面定系要佢 ?!XDDD 好矛盾 ** 旦系最後..我刀系決定左打比佢NA !
響左一陣 =VVVVV=""佢就聽左LU !!
希:喂 !?
我:牙嘉喔!
希:系``做乜事呢!?-V-
我:你D字好核突牙 .. (又喊-0-)
希:是但喇..哈* 做乜牙你??!把聲..咁既!?
我:你好衰牙 .. T^T
希:做乜牙!??
我:嗚 .. T^T` 好感動..`
希:你........=V=
我:咩牙 !!快D比個反應我牙 !T^T
希:>33<"你接受返我NA !!!?
我:吾.. T^T
希:即系點牙!??(扮吾知-0-)
我:我....
希:你咩你???=V=
我:我要張瑞希>3<(大聲地說-0-)
寶:咳咳 .. 吾好咁大聲好吾好!?? 請你將你既音量調細D =V="(訓左=V+"
我:臭寶..-V-""
希:我吾要你牙旦系 XD`
我:T^T你講真咖!?
希:講笑 =33333="我等左呢日好耐NA *
我:嘻 .. 我之前有諗過要同返你咖 * 旦系我吾識開口牙`
希:死蠢 !!早知我早D比張野你NA !
我:比紙我咁冇誠意 .. 不如你口講一次牙!?
希:咳咳 ** 你系第一個令中意既人 * 你系第一個我中意既人.......
我:喂..做乜同張紙果D吾一樣!? 仲有你岩岩講果兩句系一樣意思既-0-""
希:吾記得左=-="" 聽日你比張紙我 * 我大聲地讀過你聽..好吾好!?XD
我:好牙 ..講過要算數牙你 !
希:我幾時握過你?!=3="
我:時時牙 .\   /."!
寶:仲講電話 -0- "快D同我訓教牙你`
我:得喇-0-""阻住哂(同寶講) 喂 * 吾同你講NA -VVV-""(同牙希講)
希:點解牙 !?我好耐冇同你傾計NA !
我:=-="今日先傾完 ..你吾好扮哂野牙 !!我要陪寶寶訓教 XD
希:佢咁大個人..陪咩牙 `你陪我牙!!
我:你咁大個人..駛乜我陪牙!!=VVVV=""乖LA`
希:好喇``聽日我同佢地黎探你地LA!
我:吾系我地=-="系寶寶..吾好講到好似系我訓E院咁NA`
希:0K0K !!黎探佢 **
我:得NA ``早抖 !啜 ~拜`
希:拜拜 ..>3<"

收左線之後* 發現有個人系咁講住我囉 =-="" 佢系寶寶 XDD
寶:得NA你 =V=
我:咩牙!?
寶:吾好扮哂吾知咁 =0=""
我:/.\
寶:同左佢一齊NA .. 笑都笑得SWEET過人!!
我:-0-"我不過刀系咁咖喇`冇變過牙 *
寶:車 .. 吾好車撐喇你 XD"* 公喜你`
我:嘻 * 我地一齊返..刀可能系要多謝你!
寶:又關我事=-=
我:吾系你入左E院 .. 我同牙希刀吾會無喇喇見到面 !
寶:呵 .. 我系你地既媒人牙 .. ^   V^
我:懶得戚!!
寶:=-=""
我:吾好講NA..訓喇`聽日你既老公黎睇你* 見到你變左熊貓..佢會嚇親 XD`
寶:好喇好喇``

之後佢訓左`我就坐左系張鄧到望住佢訓``望望下..我又訓埋喇 .. >   0 <"
訓訓下..比人拍聲左 ..-口 -""

頂部
SiU_B
初級會員

會員編號 322777
精華 0
積分 558
帖子 146
威望 0 點
I-See幣 12539 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-23
註冊天數 6246
狀態 離線
  只顯示 SiU_B 的帖子

SUP U啦!程程*xD"
幾好丫!GooD

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6298
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
邊個黎嫁=]]
我要睇呀><"
快PO呀!!!

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6448
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇呀.....
post喇....
會卜十你~
十卜你~
十卜你~

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6513
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
邊位- XD-
阻鬼住曬- XD-
呵呵-
邊個牙-?!
POST吧- =]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...