加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
細殺
初生嬰兒

會員編號 355323
精華 0
積分 238
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11036 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-5
註冊天數 6147
來自 *地獄_]]
狀態 離線
  只顯示 細殺 的帖子
十卜you呀~!
好想快d睇呀!
等你~!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6189
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
10post 10post''>vv<!'*
我仲要睇牙><!'

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6189
狀態 離線
仲未有得睇家><''
好想睇牙-0-*

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-8-11 03:01 PM 發表
小明,,
快d po啦-3-
好想睇呀,,
sup,,

得喇`宜家p0喇`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 細殺 於 2007-8-11 04:42 PM 發表
十卜you呀~!
好想快d睇呀!
等你~!

THzzz*
唔洗想na..宜家就有得睇...

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-11 06:04 PM 發表
10post 10post''>vv<!'*
我仲要睇牙><!'

THzzz*
宜家就比你睇na..

QUOTE:
原帖由 Mrs.Rain 於 2007-8-11 08:24 PM 發表
仲未有得睇家><''
好想睇牙-0-*

ok*ok*
即刻有得睇..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6273
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
* 38 -v-`

-{ 自 己 的 心 好 像 改 變 了 ` 忽 然 忘 了 他 的 錯 }.. 今 日 的 日記 `

第 2 日 `

我 ` mami ` 番 學 na `
mami ` 哦
番 到 學 校 ` 好 累 t 3 t `
miss ` good morning class `
班 ` good morning miss !
miss ` 好 .. 1個 學 期 差 唔 多 完 ` 要 同 你 地 調 位 `
班 ` 下 ...
miss `crystal 調 去 軒 隔 離 `!
我 ` 下 ! 又 同 佢 坐 ?!
miss ` 你 幫 下 同 學 丫 ma `
我 ` 唉 ..
miss ` xxxxxxxxxxxxxxxx
軒 ` 哈 哈 !
我 ` 痴 線 !
軒 ` 好 彩 今 日 番 學 姐 !
我 ` -3-"
miss ` 好 na ` 開 始 上 堂 !
軒 ` 應該 記得 記得 記得 陪住你
應該 記得 記得 記得 非常時期 [ 唱 歌 ]
我 ` 心 諗 ` { 佢 病 到 癲 左 呀 } 你 有 冇 事 呀 -0-"
軒 ` [ 繼 續 唱 ]
我 ` =口="
終 於 捱 過 2 堂 記 得 堂 ` 去 washroom 先 !
另 1 邊 `
揚 ` 咪 話 fd 唔 幫 你 ! 以 我 所 知 佢 最 憎 人 解 釋 `
總 知 你 哄 佢 就 得 咖 na !
軒 ` 好 ! [ 有 好 計 xd]
[ 叮 噹 .. 叮 噹 .. ]
我 見 到 軒 拎 左 個 籃 球 上 黎 `
軒 ` 送 俾 你 ! [ 拎 住 個 籃 球 ]
我 ` 我 都 唔 打 籃 球 俾 我 做 咩 呀 !
軒 ` 睇 下 先 !
我 見 到 個 籃 球 寫 滿 晒 對 唔 住 ` 不 過 d marker 未 乾 咖 lo `
我 ` 你 整 古 我 呀 ?!
軒 ` 下 !
我 ` [ 俾 隻 手 佢 睇 ` ]
軒 ` -3- " 你 有 冇 d sweet 既 feel ?
我 ` [ 擰 頭 ] { 其 實 心 裡 超 sweet }你 叫 我 點 上 堂 ?!
軒 ` -口-"
我 ` miss ` 去 washroom 洗 手 !
哈 ` xd ! .. 番 返 班 房 !
軒 好 似 諗 緊 計 `
唔 關 我 事 xd
之 後 , 軒 畫 左 隻 哈 哈 笑 同 1 個 哈 哈 喊 ( 唔 笑 )
軒 ` 喂 喂 ` 對 唔 住 ! 原 諒 我 na ` ( 哈 哈 喊 )
軒 ` 好 na ` [ 尖 d 把 聲 ] ( 哈 哈 笑 )
軒 ` 咁 1 齊 食 lunch 丫 ` [ 問 我 ]
我 ` [ 冇 理 佢 .. 但 心 裡 笑 緊 `]
軒 ` 好 na 好 na ` ( 哈 哈 笑 )
我 ` [ up 頭 ]
軒 ` yeah!
[ lunch ]
軒 ` 食 咩 好 ? [ 拖 住 我 ]
我 ` 5..
係 我 諗 緊 個 陣 ` 有 把 好 尖 既 女 仔 聲 叫 軒 !
嚇 醒 左 我 !
軒 ` 你 做 咩 係 到 ?
女 ` 新 女 呀 ?[ 把 聲 好 熟 ]
軒 ` 關 你 咩 事 !
女 ` 冇 ! 探 下 你 ` 順 便 同 你 講 咪 趙 完 鬆 姐 `[ 走 ]
軒 ` 佢 係 ex 黎 咋 !
我 ` 哦 ! [ 冷 淡 ]
軒 ` 嬲 呀 ?
我 ` 冇 呀 [ 笑 番 ]
之 後 去 左 大 家 樂 食 野 `
- 放 學 `
軒 ` 我 陪 你 番 去 `
我 ` [ 擰 頭 ]
軒 ` 真 ?
我 ` 你 番 去 休 息 na ` 唔 係 既 病 死 你 !
1 路 番 屋 企 , 1 路 諗 我 同 軒 係 咩 關 係 `
去 到 屋 企 門 口 ` 見 到 今 日 lunch 個 女 仔 `
女 ` 妹 妹 仔 ! 軒 係 我 咖 `
我 ` 哦 !
女 ` 俾 番 佢 我 !
我 ` 下 .. 我 同 佢 係 同 學 咋 喎 !
女 ` 玩 野 呀 !
我 ` 冇 呀 ..
女 ` [ 想 1 巴 打 落 黎 ]
e 個 時 候 有 人 捉 住 佢 隻 手 `
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
係 邊 個 呢 ?!

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6189
狀態 離線
緊張牙><
好緊張牙!!**
加油''xddd
*

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6189
狀態 離線
快d po牙''哈*

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6189
狀態 離線
仲未有''嗚嗚><'
10post!!!!!*

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6189
狀態 離線
仲未po><''
等屎我na''
真係超好睇家''
快d po na><!*

頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6186
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
傑又走左-3-`
軒軒好搞野,
[唱]記得記得post落去xd
sup.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...