加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6234
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子
第五十章-
藍:[牧,你冇事..我好開心..但係..]
牧:[停!我知你想講咩aR..]
藍:[牧..神個要求太過份..根本就冇可能既,,]
牧:[我楊雅牧話要做到既野邊個敢話做唔到?]
藍:[..]
牧:[信我..我一定得..]
藍:[好]
~{屋企}~
娜:[女b..?]
牧:[嗯?媽b?]
娜:[我可以入黎坐坐不?]
牧:[當然..過來吧]
娜:[女b..]
牧:[係?]
娜:[你..係咪接受左神既使命?]
牧:[你點知?]
娜:[因為,,我都曾經同你一樣..]
牧:[下..?]
娜:[嗯..我係10年前同你一樣接受左神比我既任務..就係..放棄輝]
牧:[唔怪之得啦..咁你依家又...]
娜:[因為只要我地係雙愛..就算死..都會死得開心..]
牧{只要兩個雙愛..死..都開心..?}
娜:[所以..如果你做唔到唔好勉強..只要你同小藍一齊..就足夠..]
牧:[好..唔該媽b..]
娜:[嗯..掰..]
牧{只要同藍一齊..就咩都夠..}
娜{希望..你可以搵番你真正既自己..}

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
牧真係要死啊?
唔好啊!
陰陽相隔會好慘嫁!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-7-13 14:19 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
牧真係要死啊?
唔好啊!
陰陽相隔會好慘嫁!

牧未必要死既..
根據牧既性格..
佢可能會唔理人..只要同到藍一齊佢咩都會放棄=)

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線
第五十一章-
牧:[藍..]
藍:[嗯?叫我?]
牧:[s0r,,唔小心嗌左出黎...]
藍:[唔緊要..]
藍:[咩事?]
牧:[如果..我唔完成神既任務..只想同你一齊..你會點..?]
藍:[支持你..我唔會唔彩你..我話過要永遠愛你..]
牧:[多謝你..但係你唔驚神會罰你咩?]
藍:[只要同小牧係一齊,,就咩都夠..]
牧:[藍!..]
藍:[牧..其實..我有d野冇話比你知..]
牧:[嗯?]
藍:[..我..都係冇野啦..你知唔知都得..]
牧:[哦..]
藍{可能..就係某一日你知道左呢個消息..你會離開我..}
牧:[諗緊咩?]
藍:[諗緊..你好令囉..]
牧:[唔好玩啦]
~突然有個婆婆出現左
婆:[小姐,,小姐..]
牧:[嗯?我?]
婆:[係牙,,]
牧:[咩事牙?]
婆:[唔該你..請問..知唔知,,邊到係眷村..?]
牧:[眷村..?]
婆:[係牙,,]
牧:[眷村係三年前就冇左啦喎..]
婆:[下..哦..]
牧:[咁..重有咩幫到你手?]
婆:[..你..識唔識一個人叫炎浩藍?]
牧:[哦~藍..你搵佢咩事ah?]
婆:[我想麻煩你張呢封信..交比浩藍既爸爸..]
牧:[哦~好易姐..放心交比我啦]
婆:[記住..呢封信..千奇唔好比第二個見到..都唔好跌..]
牧:[哦哦..]
婆:[你都唔望得..如果唔係會好大鑊..]
牧:[好..]
牧{個婆婆到底係邊個黎咖?比我呢封信同藍有咩關係..?點解唔可以比人睇到?}
藍:[牧..個婆婆..]
牧:[咩事牙?]
藍:[冇野啦..你小心d個個婆婆]
牧:[小心..?]
牧:[點解既?佢只係個婆婆黎咖咋b0r]
藍:[佢唔係普通既婆婆!]
牧:[下..]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
個啊婆乜水嚟嫁?
好好睇啊!
十卜你啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-7-15 14:27 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
個啊婆乜水嚟嫁?
好好睇啊!
十卜你啊!

嘿嘿..個婆婆大有來頭呢...
thank y0u=]

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線
第五十二章-
藍:[我番黎啦]
輝:[小藍,你番黎啦..小牧?你點會黎左既?]
牧:[爸..你可唔可以跟我過黎一下?]
輝:[小藍呢?]
牧:[你唔洗驚..藍係出面等我地啦..]
輝:[哦..]
-書房
輝:[係咪發生左d咩事]
牧:[果然係聰明..拿]
輝:[呢..呢個..係邊個比你咖..?!]
牧:[唔知牙..係一個婆婆..佢問我邊到係眷村..我話三年前冇左佢就叫我比封信浩藍既爸爸,姐係你啦]
輝:[..我知咩事啦,你出去啦]
牧:[嗯,我知唔知得?]
輝:[你可以選擇問娜..姐係你媽子]
牧:[重有呢]
輝:[或者..你自己過黎睇..但係..]
牧:[但係咩]
輝:[但係你要有心理準備會有好大既後果,因為呢封唔係一封普通既信]
牧:[咁..我自己番去問媽b啦..]
輝:[嗯..掰]
牧:[掰..]
輝:[係啦]
牧:[咩事?]
輝:[你番去記得..小心d..見到個個婆婆你地都唔好傾多過3句!]
牧{需然我唔知咩事..但係都聽啦..}
牧:[哦]
-客廳
藍:[牧!牧!發生左d咩事??]
牧:[我...{暈左}]
藍:[牧!]
藍:[爸!你出黎牙!]
輝:[咩事?!]
藍:[點解牧會暈?你唔好同你講你對佢做左d咩事!我唔會放過你!]
輝:[睇黎..封信生效啦]
藍:[咩信?你講咩牙?]
輝:[你知唔知你mama比左封信小牧..?]
藍:[我知]
輝:[個封信係神叫你mama比我既..有好大既力量,因為牧張封信帶係身太奈,佢又唔係信族既人,所以封信就生效,令小牧有一個報應]
藍:[暈幾奈]
輝:[唔知,但係佢係神既使者..應該都唔會暈好奈]
藍:[咁就好..]
-30mInS後
牧:[藍...]
藍:[嗯?]
牧:[我要番屋企..]
藍:[但係你依家..]
牧:[唔緊要..]
藍:[我送你]
牧:[唔洗..]
藍:[咁..你小心d啦..]
牧:[嗯]
-牧屋企
牧:[媽b]
娜:[係?]
牧:[你可唔可以話比我知封信係咩黎]
娜:[..好]
娜:[封信係神要藍既mama比你,神知道你唔會隨意睇同放,就交左比你,至於眷村..]
牧:[眷村?關眷村事?咩事牙?]
娜:[眷村係十年前神居住既地方..]
牧:[咁又關藍既牙爸咩事?]
娜:[輝..原本係神既細佬..但係輝唔願意受神既擺佈..就跟左閻王做野..係當時地獄既領袖..我..只係一個普通既隨從..就係一次巧合..神要我落去跟蹤輝..好快..我就比輝發現左..估唔到..我地重係雙愛..就開始左..]
牧:[神一定唔比啦]
娜:[係..神要我地分開..我同輝都唔願意..但係我比神迫左上天..我同輝就..被迫分開左..]
牧:[好慘..咁之後呢?]
娜:[之後..我就趁神唔知個陣落左去搵佢..神知道左就好嬲..張我對翼拆左..到依家..個傷口重係到..]
牧:[咁佢呢?]
娜:[佢..知道左就上黎搵我..我知道左好開心..我地係人間結埋婚..但係..幾年之後輝消失左..我就好僧佢..直到一年前..我見番佢..佢同我講番..原來係佢要張佢地獄既所有野係幾年之內做曬..我就原諒左佢..你同藍又唔知點就搵到我地..就係咁..]
牧:[藍..係..地獄...既領袖...?]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
嘩!
好好睇啊!
十卜你啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-7-16 19:48 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
嘩!
好好睇啊!
十卜你啊!

Thank you^^

本帖最近評分記錄
MsTing(k)   2008-8-1 10:58 AM  代幣  -6   無聊文章,,,字數不足

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線
第五十三章-
藍:[咩事牙?]
牧:[你知唔知我既身份同你既身份?]
藍:[我同你..既身份?]
牧:[嗯..]
藍:[唔知..]
牧:[或者..對你黎講..唔知係最好..]
藍:[講啦..一定係發生左d咩事..]
牧:[..神..係你伯伯..但係你爸爸就係地獄既領袖..呢個就係你既身份..]
藍:[下..我係..地獄既領袖..?]
牧:[嗯..簡單黎講..我地既愛係唔會被接受..]
藍:[我明..]
牧:[可能我地開始就已經係個罪過..]
藍:[分手啦..]
牧:[我地冇必要理人地姐!]
藍:[我係屬於地獄咖!你係屬於天堂咖!我地根本就係天地雙隔!]
牧:[我地出世都係唔會被接受既事啦!爸爸同媽咪都係罪過啦!]
藍:[就係因為佢地兩個係罪過先令我地咁辛苦牙!]
牧:[...]
藍:[..對唔住..係我錯..我唔應該鬧你..]
牧:[你想分手姐!分咪分囉!]
-跑走
藍:[牧!]
牧:[唔好叫我牙!我個名從此唔係比你叫咖!]
藍:[...牧]
-公園
牧:[嗚嗚...]
婆:[小姐..重記唔記得我?]
牧:[婆婆..?]
婆:[做咩唔開心牙?]
牧:[我同我男朋友既愛..冇人會准許..]
婆:[哦..你自己鐘意點就點啦..]
牧:[姐係點..]
婆:[放棄佢]
牧{輝:[下次同個個婆婆講野千奇唔好超過3句!]}
牧{死..點算..我講左3句..要快d走!..}
婆:[唔想同我傾啦?]
牧:[....]
-走
婆:[唔想知我係邊個?]
牧:[?]
婆:[我係藍既mama,神既牙媽]
牧:[下..]

+''♥招fd=)
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...