加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: `轉]]★||世間只有你面容最美..世間只有我是最愛你]]*現已恢復..p0左喇!!
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-14 07:54 PM 發表
-VV-`甘激既`xp
p0st快d先過癮-3-`xp
sup`

嗯嗯..
要吊下癮ma..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-8-14 10:19 PM 發表
真係好睇呀,小明,,
快d po啦,,
軒真係玩到好激呀,,

嘻..
ok*宜家p0!!
嗯嗯~
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

41` -u-

軒 ` 去 左 邊 ?!
我 ` *v* ` 找 老 師 ` [ 玩 ]
軒 ` 挑 `! 老 師 咪 又 係 你 個 男 性 朋 友 !
我 ` no ` .. 做 咩 咁 緊 張 ah ! .. 又 話 自 己 未 輸 過 `
軒 ` 偷 聽 人 講 野 \3/ "
我 ` *3* ` 唔 得 咩 !
軒 ` 係 呀 `! 今 個 禮 拜 六 bbq `
我 ` 唔 知 得 唔 得 閒 喎 !
軒 ` 好 ! [ 勁 大 聲 ]
我 ` 就 算 我 唔 去 ` 都 仲 有 toby 陪 你 既 ` 軒 少 -3-"
[ lunch ` ] ( 文 企 左 係 我 班 房 門 口 )
文 ` 喂 喂 喂 ` 第 1 日 黎 做 ah sir 你 唔 係 要 我 1 個 食 lunch 呀 !
我 ` 唔 係 ` 你 請 咪 唔 係 lo ` *v*
文 ` 好 ! ` [ 搭 住 我 膊 頭 ] 你 真 係 冇 高 過 喎 `
我 ` [ 踩 左 文 隻 腳 1 下 ] 係 喎 ! 你 有 揸 車 黎 咖 可 !
文 ` 去 大 家 樂 都 揸 車 -0-?!
我 ` 我 又 冇 話 去 大 家 樂 ! 哼 `
文 ` oh .. 大 小 姐 發 嬲 na `
我 ` 係 呀 ` 以 後 小 心 講 野 ah !
[ 軒 個 邊 ]
琪 ` 做 咩 阻 住 我 同 老 公 食 飯 ah !
揚 ` crystal 同 左 張 sir 食 ah !
琪 ` 張 sir `?! 我 地 學 校 有 張 sir 咖 咩 ?
揚 ` 舊 生 黎 `
琪 ` 哦 ! 我 知 .. 係 咪 以 前 f.2 個 陣 成 日 搵 crystal 個 個 靚 仔 哥 哥 !
揚 ` 好 似 係 掛 `
琪 ` 軒 你 真 係 遇 上 勁 敵 ` 諗 下 點 lum crystal 仲 好 !
揚 ` 丫 ! 參 加 歌 唱 比 賽 `
軒 ` 下 *0*
琪 ` 都 好 ` crystal 受 呢 招 咖 !
揚 ` 好 招 呢 !
琪 ` 係 喎 ! crystal 今 個 禮 拜 日 生 日.. 仲 有 佢 mami 既 婚 禮 !
軒 ` 我 唔 知 咩 ?! [ 串 7 咁 ]
琪 ` 你 咩 都 知 .. 咁 我 地 唔 理 你 ` 搭 台 !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

42 `
- 另 1 面 `
我 ` e 個 ` e 個 ` e 個 ` 都 好 似 好 好 味 `
文 ` * 0 * " 你 食 唔 食 得 晒 咖 ?!
我 ` 你 話 呢 !
文 ` 咁 你 叫 到 成 台 都 係 !
我 ` 你 話 我 冇 高 過 丫 ma ` 咪 食 多 d 囉 `
文 ` 咪 住 咪 住 ! 你 今 日 有 聽 我 講 書 咖 可 !
我 ` 有 .. 有 !
文 ` 咁 好 ! 我 問 你 d 問 題 ` 如 果 你 答 岩 1 題 就 簡 1 碟 .. 答 唔 中 .. 沒 收 !
我 ` 你 好 cheap !
最 後 玩 呀 玩 ` 淨 係 答 岩 3 題 `
文 ` 仲 話 有 聽 我 講 書 `
我 ` -3- " 答 錯 係 唔 記 得 !
文 ` 唔 多 覺 !
我 ` 死 cheap 精 ! 今 日 就 話 俾 mami 知 `
文 ` 試 下 丫 `
我 ` 你 估 我 唔 敢 ah ` \3/"
文 ` 師 父 應 該 唔 知 你 同 人 拍 緊 拖 咖 可 !
我 ` 死 8 婆 `
文 ` 哈 !
- 學 校 `
軒 ` 頭 先 同 人 食 lunch 食 得 好 sweet 丫 !
我 ` 幾 na ` 你 妒 忌 ah !
軒 ` 哼 `
我 ` 又 話 未 輸 過 ! 嘻 `
軒 ` 玩 ah ` [ cool 住 我 條 頸 ]
我 ` * 3 * `
* 放 學
軒 ` 行 街 囉 !
我 ` 都 好 `
好 耐 都 冇 同 軒 1 齊 手 拖 手 咁 行 街 lu `
我 諗 我 1 世 都 唔 會 放 手 咖 * v *
軒 ` 做 咩 呆 左 ah !
我 ` 唔 呆 得 ah =3="
軒 ` 唔 得 !
我 ` 係 要 呆 ah `
軒 ` 想 要 咩 生 日 禮 物 ah ?
我 ` 邊 有 人 咁 問 人 咖 ! 自 己 諗 ah !
軒 ` 我 e d 叫 特 別 !
我 ` 車 ! 係 ah ` 你 去 唔 去 我 mami 個 婚 禮 ah ?
軒 ` er .. 諗 下 先 `

=[ 很 想 每 天 都 跟 今 天 1 樣 .. 緊 緊 拖 著 他 的 手 1 輩 子 `

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6277
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

哇卡卡,,係咪第一個呢@@?
小明,,
巧c呀,,
快d po啦,,
加油..

頂部
maggie12
初生嬰兒

會員編號 325062
精華 0
積分 259
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11109 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-28
註冊天數 6226
狀態 離線
  只顯示 maggie12 的帖子
你p0st少左41上!
唔怪得我睇唔明-[]-

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6179
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
SUP...
PO啦....
GD  C哇......

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6490
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
吊癮吊得多會死人架-3-`xp
好睇>v<`
sup`

頂部
Mrs.Rain
嬰兒上路

會員編號 337031
精華 0
積分 299
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 11265 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-23
註冊天數 6200
狀態 離線
  只顯示 Mrs.Rain 的帖子
快d po 吧=v=

`-'   ¥原來寂寞沒有{你}的問候   °,任誰來平復也不夠?'*
www.xanga.com/super_rain1004''
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6283
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-8-15 11:53 PM 發表
哇卡卡,,係咪第一個呢@@?
小明,,
巧c呀,,
快d po啦,,
?

嘻..
係牙..
ok*宜家p0喇`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 maggie12 於 2007-8-16 03:45 PM 發表
你p0st少左41上!
唔怪得我睇唔明-[]-

嗯**
諗住p0多篇比你地Ma-xDD"
s0r../\/ THzzz*

頂部
siuka-3-
初生嬰兒

- 小 嘉 愛 宥 嘉 x)

會員編號 338373
精華 0
積分 316
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6196
來自 *` 迷 幻 幫 xD
狀態 離線
  只顯示 siuka-3- 的帖子
即係文係阿sir
唔明

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...