加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
I-See幣 8711 錢
GAME幣 1600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-3-12
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
  只顯示 人魚-小如 的帖子
好好睇啊!
藍快D去搵牧啦!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6234
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  只顯示 天使街002 的帖子

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-22 18:42 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好睇啊!
藍快D去搵牧啦!

藍一定會搵牧既~
如果唔係個故事又點會好睇呢~

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線
第二十八章-
希caLL藍:[喂?藍!]
藍:[希?咩事牙?]
希:[咩冇事牙?!我地重未結完婚架!你係邊牙?]
藍:[我..係的士]
希:[你..又去搵家姐?]
藍:[係..唔知點解..我覺得佢好似就死咁..]
希:[唔好唔記得..我都死左架..]
藍:[但..係你左好奈..依家如果我趕到既話就可以救到條人命啦!]
希:[不如話你鐘意佢啦!你根本就唔愛我!]
藍:[..係]
藍{我有話過我鐘意你咩..?}
希:[好!你好野!我地唔好結婚啦!]
藍:[哦!掰掰]
希:[你睇住黎!掰掰]
藍{好..我睇下你可以做d咩囉}
藍:[司機!唔該開快d!我要救人!]
的士司機:[0k!即到!]
~{牧屋企}~
藍:[小牧!你開門啦!牧!]
藍:[小牧!你有冇事牙!我..我撞門啦!]
牧:[藍..你唔係..結緊婚咩..]
藍:[傻瓜..你唔係咩..]
牧:[哈..希唔開心架..你快d去啦..]
藍:[與其見到佢唔開心..我更唔想見到你唔開心..]
牧:[藍..]
{暈左}
藍:[牧!你點牙!你唔好死牙!我依家送你去醫院!]
~{手術中}~
藍:[牧..你要生存落去..]
希:[家姐..{死左..陪我咪重好..!}你唔好死牙..]
輝:[我地結緊婚架..大佬..要死都結完先死啦!]
醫生:[請問邊位係楊雅牧既屋企人?]
藍:[我係!]
醫生:[..你..女朋友..重傷不治]
~{藍暈左}~
希{yes!終於死左!}
輝{妖..要死唔死..依家先死..我重有野諗住搞!你話依家點算好牙!}

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
唔好啊!
我唔制啊!
牧唔好死啊!
藍要同牧一齊嫁!
好憎死人希啊!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-24 15:52 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔好啊!
我唔制啊!
牧唔好死啊!
藍要同牧一齊嫁!
好憎死人希啊!

冷靜...
-_-'牧唔會死[掛]
因為牧死左咪冇戲做?

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線
第二十九章-
~{一小時後}~
醫生:[你地依家可以入去啦]
藍:[唔該醫生!]
藍:[牧..你唔好死..你..你死左我點算..]
藍:[牧..你要努力咁生存落去..只要你可以繼續生存..我願意..同你係番埋一齊..(喊)]
-----------------v---------^----v--^--v^----v^v^(腦電波)
藍:[嗚嗚..牧..你唔好死..]
-------------^vvv^v^^--------^v^^^v^-----
藍:[牧..牧!..你醒下!牧!]
----^^^vv^^vvv^vv^vv^vv^vv^v^^^v--
藍:[醫生!醫生!牧..佢郁牙!醫生!]
醫生:[病人咩事ah?]
藍:[佢..佢個腦電波正常!]
醫生:[依家要開始手術!]
藍:[一定要救番佢牙!唔該你啦!醫生!]
~{手術中}~
醫生:[血壓-70]
護士:[手術繼續進行!]
醫生:[病人有冇心跳!?]
護士:[有!心跳回復正常!]
藍:[牧..你唔好有事..]
輝:[你有事我唔會放過你..]
希{..你慢慢..死左冇人搵浩藍..重好}
希:[(扮野)家姐..!你唔好死牙!你死左..我點算!!]
輝:[佢死左你咪覺得重好!]
希:[你..你收聲牙!]
輝:[比我講中左牙?估到你係d咁既人啦!]
希:[我冇牙!佢係我家姐係架!我點會咁賤格牙!]
(作者:你不嬲都咁賤格架啦...唔賤格你就唔叫楊希兒啦!)
輝:[我點知你點牙!我又唔係你!你賤唔賤心照啦!]
希:[好!我忍你!]
輝:[我洗你忍?不如話你唔夠串!]
希:[你..!]
藍:[夠啦!你地嘈夠未牙!牧依家係到做緊手術牙!你地重係到嘈!]
希:[藍藍牙!係佢話我先架!]
(作者:妖..你唔好發姣啦!)
輝:[藍藍!藍藍比你叫架!收聲啦!]
希:[吹脹牙!把口生係我到我鐘意點講就點講!]
輝:[得閒吹你牙!你咁柒!想搵人吹都難啦!]
希:[郭子輝!你好野!]
輝:[唔通你好野牙?]
藍:[夠啦!你地兩個同我收聲!(拍台,惡)]
希:[藍藍牙..我好驚牙!]
藍:[你夠未牙!藍藍!藍藍!比你叫架!同我收啦你!咩料牙!]
希:[(o左)]
醫生:[請問邊個係炎浩藍先生?]
藍:[我係!]
醫生:[病人想見你喎!但係唔好見咁奈ah~病人都要休息~]
藍:[(開心)多謝醫生!!]
~{病房}~
牧:[藍..]
藍:[小牧!我好掛住你!你..真係冇死!]
牧:[藍..我想知..我地係咩關係..?我只記得你個名..但係..我唔記得曬所有野..]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
唔好啊!
唔記得左D野!
我覺得郭子輝都ok好人!
起碼好過希!

頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-27 16:24 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔好啊!
唔記得左D野!
我覺得郭子輝都ok好人!
起碼好過希!

郭子輝其實係壞人黎架-[]-'

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6234
狀態 離線
第三十章-
牧:[藍..我想知..我地係咩關係..?我只記得你個名..但係..我唔記得曬所有野..]
藍:[牧..你..真係唔記得左..?我..我係炎浩藍..藍ah..]
牧:[我記得你個名..但係我唔記得曬以前既野..]
藍:[..算啦..慢慢黎..你可以記得我..我都好..安慰..]
牧:[藍..你講啦!我好想知..我好想知我地既關係..]
藍:[我..我好愛你..但係..我唔知你係咪真係愛我?我地本黎係情人..但係就係之前..我就應該同希結婚..而你..(心痛)就同輝結婚..]
牧:[哦..咁..我係個點既人?]
藍:[下..好難講架w0r..你..係個..好女仔!]
牧{唔通..我以前真係好愛佢..?如果唔係..我點會失左憶重記得佢個名..重有種特別既感覺..}
希:[家姐~你點牙~好番d未?(掂牧)]
牧:[(縮左)你..係邊個?]
希:[家姐..?我係你牙妹牙!你唔記得左我啦?]
希{好耶!估唔到..咁做真係有用!}
藍:[你做過d咩!(啤住希)]
希:[我..?我..物都冇做牙!..]
藍:[哈..唔好講笑啦!你做過d咩..唔好以為我睇唔到!]
希:[哈..係佢抵死姐!唔關我既事!]
-[啪]-
希:[你..打我?!]
藍:[點解唔打得你!你應該架!]
希:[哈..你憑咩打我!]
藍:[就憑我曾經係牧既男朋友!]
希:[依家呢?佢認你係佢條仔咩?]
藍:[咁你呢?你又憑咩咁整佢?]
希:[就憑我想整死佢!]
藍:[..咩話..?你想整死佢?係咪想比人打?]
希:[我都死左啦!驚你打?!]
藍:[我實有辦法!]

+''♥招fd=)
頂部
人魚-小如
初級會員

會員編號 410212
精華 0
積分 222
帖子 164
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5916
來自 香港囉
狀態 離線
想整死牧?
問過藍先啦!
好憎希囉!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...