加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
STELLA”
初級會員

會員編號 338274
精華 0
積分 428
帖子 103
威望 0 點
I-See幣 10708 錢
GAME幣 25 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-26
註冊天數 6217
狀態 離線
  只顯示 STELLA” 的帖子
--------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: STELLA
我幾碎: 11
我對i-see既印象: 唔錯
玩左i-see幾耐: 今日先 SUN 做 MEMBER - -
同邊個最fd: 冇 ..
鍾意邊個: 唔講 :D
平時係開咩區玩: .... 未有
鍾意咩明星: AVRIL
咩星座:  TIGER
叫咩花名: STELLA
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
星球之女主角
初級會員
U中意■比人罵U

會員編號 201653
精華 0
積分 825
帖子 199
威望 0 點
I-See幣 13084 錢
GAME幣 313 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-16
註冊天數 6531
來自 sTEpHY■ fANs
狀態 離線
我叫咩名:鳳
我幾碎:12
我對i-see既印象:好多野睇
玩左i-see幾耐:1年左右
同邊個最fd:愉,珊
鍾意邊個:冇牙..= =
平時係開咩區玩:邊到都玩
鍾意咩明星:stephy,twins
咩星座:人馬座
叫咩花名:排球女將

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
linglo0727
初生嬰兒

會員編號 53410
精華 0
積分 392
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11079 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-13
註冊天數 6838
狀態 離線
  只顯示 linglo0727 的帖子
我叫咩名:凌路(linglo)
我幾碎:14
我對i-see既印象:普普喇''有少少悶..
玩左i-see幾耐:入左年半有多,但真係玩既得幾個月
同邊個最fd:冇呢....我係獨行俠
鍾意邊個:冇咧..
平時係開咩區玩:頭像專區、明星貼圖區
鍾意咩明星:5566-許孟哲 || 小鬼(黃鴻升) || 棒棒堂-王子 || 小豬  等.....
咩星座:白羊座
叫咩花名:小路, 阿婆 =]

頂部
乂Albert仔乂
初級會員

會員編號 335140
精華 0
積分 572
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 12578 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-19
註冊天數 6224
來自 ♧ ﹡墮落凡間的娃娃`` ..
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:乂Albert仔乂
我幾碎:11
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:1天
同邊個最fd:無
鍾意邊個:ME
平時係開咩區玩:無
鍾意咩明星:TWINS
咩星座:天 秤 座
叫咩花名:賢

頂部
PEACH魚魚魚
初生嬰兒

會員編號 338748
精華 0
積分 311
帖子 38
威望 0 點
I-See幣 31381 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-27
註冊天數 6216
狀態 離線
我叫咩名:魚片""//
我幾碎:15
我對i-see既印象:好令哇!!
玩左i-see幾耐:岩岩先玩@@
同邊個最fd:係黎到無喎=="希望係你地啦~
鍾意邊個:都係無
平時係開咩區玩:= ="llllllll
鍾意咩明星:B工
咩星座:雙魚///
叫咩花名:傻婆魚*

頂部
☆小♀雯☆
初生嬰兒

會員編號 255707
精華 0
積分 342
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 10974 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6393
來自 ◆天↑堂◆與◇地↓獄◇之間
狀態 離線
我叫咩名:雯
我對i-see既印象:幾好呀,,,,
玩左i-see幾耐:5記得左,,,,  =33=''
同邊個最fd: ......
鍾意邊個: 我自己
平時係開咩區玩: 咩區都玩ge  bow~~
鍾意咩明星:飛輪海,,S.H.E
咩星座: 射手
叫咩花名: 小蚊子

頂部
s!U雯:]
初級會員

會員編號 339148
精華 0
積分 509
帖子 200
威望 0 點
I-See幣 12774 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-28
註冊天數 6215
狀態 離線
  只顯示 s!U雯:] 的帖子
I AM ??
我叫咩名:s!U雯:]
我幾碎:13
我對i-see既印象:D人好nice*v*
玩左i-see幾耐:2日
同邊個最fd:暫時無哇>/\<
鍾意邊個:無哇..
平時係開咩區玩:唔一定架..
鍾意咩明星:TWINS哇..
咩星座:巨蟹
叫咩花名:牙雯

頂部
SIU-MILK
初生嬰兒

會員編號 338898
精華 0
積分 241
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 31080 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-27
註冊天數 6216
狀態 離線
  只顯示 SIU-MILK 的帖子
我叫咩名:奶
我幾碎:13
我對i-see既印象:暫時仲未知
玩左i-see幾耐:1天"
同邊個最fd:n0
鍾意邊個:baba and mama
平時係開咩區玩:n0
鍾意咩明星:n0n0;aib0n;gam;ai 0tsuka;mm;ken;percy;hir0mi;sherman;elanne...
咩星座:cancer
叫咩花名:奶

頂部
C.S.Y.
初生嬰兒

會員編號 287489
精華 0
積分 310
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 10975 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-11
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 C.S.Y. 的帖子
我叫咩名:Amy
我幾碎:1x
我對i-see既印象:唔錯,不過可米專區好耐都無更新!!!:(
玩左i-see幾耐:1年左右
同邊個最fd:sally
鍾意邊個:一個男仔
平時係開咩區玩:?????
鍾意咩明星:飛輪海
咩星座:雙魚座
叫咩花名:阿儀
msn:amy221011@hotmail.com

頂部
vicky_yu104
初生嬰兒

會員編號 330819
精華 0
積分 249
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11077 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-8
註冊天數 6235
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 vicky_yu104 的帖子
我叫咩名: VICKY
我對i-see既印象: 個bAckgROuND 好令..
玩左i-see幾耐:1,2個月到..
同邊個最fd: LAM
鍾意邊個: ...
平時係開咩區玩: XG,,BAN
鍾意咩明星: StePhY...
咩星座: 天平
叫咩花名: VICKY

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...