加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: …『我 們 的 愛§|冬.戀』…原創!**1個cm1篇!!
載入中 ...
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
I-See幣 9722 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-29
註冊天數 6257
來自 ♥∴♀天使一族∮∴♥
狀態 離線
  閱讀全部
第十九章-
(嘉同怡帶番牧,藍同希上人間界)
嘉+怡:[各位主上,到左喇]
牧+希:[唔該ah嘉..ah怡..]
嘉+怡:[^^]
藍:[好喇..我地依家係咪番學ah?]
希:[uM..係]
牧:[出黎都冇野做..算喇'番學-3-]
嘉+怡:[係]
(到左學校)
(哩個MiSs係全校係唯一一個哩班同學會叫早晨既老師'..哩班係全校最差)
MiSs:[各位同學早晨!]
同學:[MiSs早晨..]
MiSs:[嗯..坐喇同學,我地今日有個新黎既令仔牙SiR喔~a_a'(花痴MiSs)(幾索)]
同學:[幾令仔ah!夠唔夠我令仔先!xDD]
MiSs:[叫佢入黎咪知l0r'郭SiR~你可以入黎喇~!]
(全人類雙眼閃爍中)
SiR:[各位同學..早晨]
牧+藍+希+怡+嘉:[下!]
SiR:[叫早晨喇'有冇禮貌!我係你地既科學ah SiR!]
牧:[...郭...郭SiR..早晨..]
SiR:[牧同學,,你驚左我ah?!]
牧:[我..冇驚過!]
SiR:[好'講得好!各位同學'我地繼續上堂]
同學:[係~](作者:好少見喎'咁乖既!抵讚!)
SiR:[請同學打開第134頁,我地今日要教既係......(教書)]
(牧同希sd sms中)
牧:[好悶ah..ah希..救我../_\']
希:[唉..冇計喇..郭子輝係到教書..死得人多喇..]
牧:[救命..佢講書真係悶得死人..平時我地都冇咁乖喇..點解今日要咁比面佢,,,]
希:[算喇..佢係我老公,,又係鐘意你好奈既人..冇計..]
牧:[拿..我冇鐘意佢架!]
(SiR發現左)
SiR:[楊雅牧,楊希兒同我企係到!]
牧+希:[係!]
SiR:[攞部手機出黎!]
藍:[你憑咩攞學生既野!(企左起身)]
SiR:[就憑我係你ah SiR!]
藍:[ah SiR都冇資格攞學生既野!]
牧:[ah藍..算喇']
藍:[唔得架..!咁對你好唔公平..]
SiR:[我都話你嫁比我就咩事都冇!依家後悔都唔遲!]
牧:[好遲!]
SiR:[姐係話..你肯做我條女喇..?]
希:[佢根本就唔係閻王!]
(全班O左)
牧:[下..?咁佢係咩..?]
希:[佢係...]

+''♥招fd=)
i_l0ve_ka030@hotmail.com
--轉ac;>s1uYeE;}
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部
多謝兩位'我會努力!

+''♥招fd=)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-12 17:10 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好難明啊!
超多人啊!

^^"s0r..
其實曾梓鋒你唔洗記哩個人..
因為佢唔會再出現..
而嘉同怡就冇用..
牙SiR都係郭子輝..姐係閻王
等於一個人
藍..牧..同希都係主要既人..
你記哩四個就得..
佢地先係主角..
其他你可以睇番前面再去明

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部
第二十章-
希:[佢係..過時既閻王]
牧+藍:[下?!過時既閻王?!]
希:[其實我都唔知講唔講好..]
牧:[講啦!]
希:[佢幾個月前係既..但係就係前一個月..佢比人抄左..因為佢成日公報私仇..]
藍:[咁..佢係家係..]
希:[一個正常人]
牧:[下?!咁..咁佢點解會有咁重陰氣?]
希:[因為佢需然冇做閻王..但係做過閻王既人一定飲過血..所以...就算冇做閻王都好..陰氣都係係到..]
輝:[重以為你唔知..]
希:[我點會唔知..]
輝:[希..好對唔住..]
希:[唔緊要喇!過左去咪算囉..]
輝:[..多謝'你..重係我女朋友嘛?]
希:[係']
輝:[你冇嬲我..太好喇!]
希:[我地都死左..我唔同你一齊可以同邊個ah..]
輝:[咁又係..]
牧:[咁你地..係咪要落番去..?]
輝:[老婆..你話呢?]
希:[uM..我想陪家姐..]
輝:[好ah..我聽你話']
牧:[嗯..咁你地諗住夠到我幾奈?牙妹..你重有10日就走喇b0r..]
希:[係ah..所以我要珍惜我地係埋一齊既時間..]
牧:[咁你諗住哩幾日點過ah?]
希:[冇ah...諗住同你一齊做埋你想做既..]
牧:[你係個好牙妹..我唔會唔記得你架!]
希:[家姐..]
藍:[夠鐘-_-..到我地二人世界喇!]
輝:[超..原本應該係我地架!]
藍:[你想搶番佢?但係你有牙希喇b0r']

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-14 16:16 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
哈哈!
都幾好笑啊!!!!!!

下下-_-'
冇諗過會好笑..

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部
第二十一章-
藍:[你想搶番佢?但係你有牙希喇b0r']
(輝偷偷地咁同藍講)
輝:[你有冇聽過婚外情?]
藍:[你唔好對唔住我ah妹'我同你講!如果唔係你死硬]
輝:[我都死左喇..重驚d咩?]
(牧拍左一下藍既搏頭)
牧:[喂!(笑)傾緊d咩姐!]
藍:[..冇野ah!講緊..你~]
牧:[我?!]
藍:[ah妹d野~!]
牧:[好衰架!玩人既!]
輝+希:[咳咳!唔好當我忍形!]
牧:[..嘩..齊到你地牙..就做得夫妻喇b0r!]
藍:[(講得勁大聲比輝聽)係囉!!]
輝:[..洗唔洗咁大聲ah!就比你整聾喇!]
藍:[就聾姐係未聾喇!咁就咪嘈]
希心諗{浩藍好令仔ah..'最衰..佢有左家姐..嗯..?不如..嘻嘻}
牧:[希?做咩呆曬?!]
希:[下?!咩事牙?!]
牧:[..冇]
藍:[我地依家去邊好?]
輝:[去開房..哈哈..]
(牧打左輝一把,但係係玩野個種打)
牧:[衰人]
輝:[嘩..姐姐..好大力ah你..嘩..紅曬ah..你要錫番補數~]
(牧KiSs左輝一下)
牧:[係咪好痛ah!你係你唔好!冇喇喇話開房..]
輝:[如果唔係咁我點得到你個KiSs呢??]
牧:[...]
藍:[我係佢條仔,唔該彈開]
輝:[(好細聲咁同藍講)..遲早我會同番你講呢一句]
藍:[睇下點,拭目以待]
輝:[好'我實做比你睇!你最好唔好整到佢唔開心,我一定有機可乘]
藍:[唔洗你講我都唔會令佢唔開心]
希:[不如我地去飲酒l0r?]
牧:[唔好喇..你地去喇..]
希:[唔得!冇你係到點會好玩!{今次有戲睇}]
牧:[嗚..唔好喇..!]
藍:[黎喇~~老婆!!]
牧:[嗚..好喇..]
(到左酒吧)
希:[姐夫~我要同你坐!家姐~你同輝輝坐喇!]
牧:[哦..]
希:[你地兩個玩,我地兩個玩^v^]
牧:[哦..]
希:[姐夫~飲喇飲喇~]
藍:[唔係咁好既..]
希:[飲喇飲喇~唔緊要架~]
(迫藍飲左兩打)
藍:[uM..我重要飲..]
希:[夠喇~飲夠喇~你醉左喇..]
藍:[我..冇醉..]
牧:[w0..好hIgH喔...]
輝:[希..我帶佢番去..]
希:[咁我都帶佢番去喇!]
輝+希心諗:{yEs!搞掂!}
牧心諗:{唔好以為我真係醉左先喇..死蠢..睇下你地想搞d物咋!}
(希帶左藍去酒店,重扮得勁sExY)
希:[藍~我愛你~唔好要家姐喇~我係個好好既選擇~!]
藍:[我..我鐘意..牧..]
(牧冇喇喇打開門)
牧:[楊希兒!]
希:[..家..家姐..!?]

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 喵咪女 於 2008-5-14 19:03 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好緊張呀~
快D post La~

-0-thz'
多謝支持喔!=]

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-14 20:36 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
希兒好衰啊!
藍同牧要一齊啊!

希兒其實我都係鐘意藍姐..為愛人冇計喇!xDD

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部
第二十二章-{今集會提到牧個ah媽喔!還記得?叫ah娜喔!*v*}
希:[家姐..你..點解會..係到既..?]
牧:[我根本就冇醉到'我想睇下你會做d咩姐..點知..你竟然..(望左去第二到)]
希:[家..家姐..其實..呢個唔係事實既真相..!!]
牧:[咁你話比我知!咩係事業既真相ah!]
希:[其..其實..我..我要咀到藍我先至會好番!{0h sh!t..我竟然..用埋d..咁屎既理由!}]
牧:[咩話..?唔好講笑喇!估都估到喇!哩d呃細路都呃唔到喇!]
希:[我..我講真架!..]
藍:[鬧夠未..]
牧:[哈..你話我..?]
藍:[唔通話我?]
牧:[炎浩藍!你好野!]
藍:[多謝..(其實已經好想喊)]
(牧衝左出街)
娜:[ah..女!]
牧:[媽子..!]
娜:[做咩唔開心ah?係咪有人哈你ah?話比媽咪知喇!]
牧:[媽子..藍..唔要我喇..!]
娜:[個衰仔ah..乖..唔好喊!ah媽幫你打佢!]
牧:[嗚..ah希..番左黎!]
娜:[(面青左)ah..希?!楊..希兒?!]
牧:[係ah..牙..妹..佢搶左..我條仔!..]
娜心諗:{佢點會番番黎..唔通佢嬲左我唔比佢同藍一齊..?}

+''♥招fd=)
頂部
天使街002
吹水學徒

會員編號 312417
精華 0
積分 987
帖子 2075
威望 0 點
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6257
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 人魚-小如 於 2008-5-15 19:31 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
下...
藍同希一齊過架?
好憎希啊!!!!!!!!!!!!!

係牙..牙藍同牙希本黎其實係一對黎..但係因為牙牧..所以佢地先散左..
其實牙希都好慘架..

+''♥招fd=)
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...