加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 新仔告示
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SIU偉仔 於 2007-7-16 03:20 PM 發表
話我知佢做咩,係咩大佬,恰我,我call"屎蟲" (唔係官中)佢係黑社會大佬,唔係車隊,佢好多黑社會fd,車隊fd
人好good=9= d人see到佢會呆哂and走人

甘堅料 好驚。。。。 哥哥 唔好恰我呀
仲想問咩車隊呀 車隊唔係大哂ga 黑社會都唔係大哂 e個香港有樣野叫999

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
我都係新仔啵 我都係F1啵 我又要識人 =-=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-7-23 10:30 PM 發表

= =''
好假xDD

=0= 我係新仔呀...@@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 koalabear0411 於 2007-7-23 11:09 PM 發表

= =''
好假呀- -''
我都想開個添~
xDD

開咩呀 我係新仔呀 係4個學其前

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
緊係啦 開啦 我第1個支持=-=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
=0= 唔好係到開 係出面開呀MA

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
..... 好悶呀 有咩做呀....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
.... 得我地2個傾計 其他人啦 唔係係EPO 傾啦 我開個新PO

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
唔多想要 因為你唔係女 嘻@@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-7-26 07:56 PM 發表

@w@你出賣ayaya.
  -33-" 你鍾意佢架?!
             咁你知吾知佢係邊個男朋友-xd!

講緊邊個呀 仲有邊個係佢男朋友AR

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...