加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唱衰變態青中!!!!!!!!!
載入中 ...
man_x2
初級會員

會員編號 107922
精華 0
積分 803
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-23
註冊天數 6666
來自 H.K.
狀態 離線
  只顯示 man_x2 的帖子
唱衰變態青中!!!!!!!!!

9月1號係1個天晴禮拜6..但青年會中學學生就要犧牲呢日假期去開學....

一入門口見到訓導捉左300幾人係雨天操場度企...

頭髮唔得!!! 校服唔得!!! 底衫都唔得!!!

第1眼望落你唔合格就係唔合格...冇任何理由..!!!!

就算行行下條裙俾件冷衫整高少少都唔得...照捉!!!

條校裙要遮晒成個膝頭...遮唔過又捉...

男仔唔著底衫...即捉...!!!!

髮尾掂到少少膊頭...企足成粒鐘要你紮頭髮先准走...

前面d陰長過眼眉就夾起....唔夾就要剪..!!!

旁邊頭髮唔准過耳仔...過左又要剪...!!

捉晒幾百人企係雨天操場風扇都唔開把...訓導主任仲關埋玻璃門...焗暈幾百人...企足你2粒鐘..連堂都唔俾你去上...交左學費都唔比上堂?!!!!

企企企...企到你頂唔順為止..!!

7點57分打鐘...遲到3次見家長...加記1個缺點...

遲過8:40即刻見家長,記缺點....

面都唔俾你...!! 即剷到你上天花板...!!!

請假1日要醫生紙同埋要8點前家長打返學校...當d家長咁得閒...!!

早退又要家長黎接先走得...

去醫療室要病到九彩...要訓導老師check先可進入...小息個陣不准走...打鐘先至俾你出黎...!

請事假要7日前通知...仲要大多數唔批..!! 咁請黎托咩...

一入禮堂坐就唔准傾計...要全程望住台上面...!! 訓覺,傾計..即刻要你去後面自己1個坐...之後又剷..!!!

舊老師走左大半數...新請埋d擦鞋仔..開學禮坐埋校長隔離冇遠..!! 取代舊時得高望重ge老師...

新上位個d老師又係度扮晒野...專博出位...為咩?!為份人工囉..!!

學生們想申訴一下...完全冇地方可以俾學生講下..!!!! 一講...可能連書都唔俾你讀...!

過份到將文科,理科合併...!!!!! 點上堂...!!!!!!!

咩堂都要係咁轉課室...!!!! 合併黎做乜鬼呀...!!!!

青中點解變成咁...?!

多得個2條友考29分..!!

校長就懶係野咁...!!!

``  *|[◆你對我太好.[__﹏,,,
  ..[[*,,猶如°±*,,''.°從前的那個他 .** ... ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
man_x2
初級會員

會員編號 107922
精華 0
積分 803
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-23
註冊天數 6666
來自 H.K.
狀態 離線
  只顯示 man_x2 的帖子
大家唔覺呢間野好過份咩!!哼\ ____________ /!!

``  *|[◆你對我太好.[__﹏,,,
  ..[[*,,猶如°±*,,''.°從前的那個他 .** ... ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
1塊膠布t3t`
吹水學徒
iAM tunggggg魚*-v-

會員編號 333728
精華 0
積分 2472
帖子 1224
威望 0 點
I-See幣 12673 錢
GAME幣 395 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-6-16
註冊天數 6157
來自 ♥自閉呆坐
狀態 離線
  只顯示 1塊膠布t3t` 的帖子
有D啦
我間學校都有少少你講既野
不過你間學校可能誇佐D既-3-

頂部
elisellt
中級會員

會員編號 73994
精華 0
積分 1099
帖子 345
威望 0 點
I-See幣 13157 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-18
註冊天數 6732
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 elisellt 的帖子
MAN MAN係青中的@@?
我都系BOR-V-
唉..
間學校的確係變態既!!...
我都唔想係呢間野都讀書LOR`
依家仲要做埋{{PREFECT}}
想話曳小小都唔得丫/_\
係喎
MAN MAN中幾嫁??

頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6795
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
呢間學校除左高form同prefect之外
個個都好憎好多怨言 a_a

好多壇都見到好多唱衰青中既野a_a

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6440
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
好長-3-`
無心機睇 x)
留個CM好`xp

頂部
四奇
嬰兒上路

會員編號 364390
精華 0
積分 438
帖子 94
威望 0 點
I-See幣 12691 錢
GAME幣 491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-30
註冊天數 6083
狀態 離線
  只顯示 四奇 的帖子
我學校都唔見得好好多...

頂部
霜穎
吹水學徒

會員編號 267342
精華 0
積分 1484
帖子 1090
威望 0 點
I-See幣 14155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-26
註冊天數 6298
狀態 離線
  只顯示 霜穎 的帖子
我地學校好dd...條裙可以膝頭上3cm...
鄧你地慘t^t

頂部
小LiNg
初生嬰兒

會員編號 65726
精華 0
積分 542
帖子 38
威望 0 點
I-See幣 11223 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-3
註冊天數 6747
狀態 離線
  只顯示 小LiNg 的帖子
吾知邊間`不過睇你甘講間學校真系好[膠]`L0R乜事-_-`
如果我讀呢間真系寧願吾番學a_a`

頂部
嬰兒上路

會員編號 366926
精華 0
積分 306
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 11185 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-6
註冊天數 6075
狀態 離線
  只顯示 1110022 的帖子
轉喇....
li間咁既野佢收喇...
條裙高少少又唔洗死ge
仲要唔比你上堂.....
要你企唔比你上堂....教統局都唔敢喇.....
投訴死佢.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...