加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你眼中的港女係??  多選 : 最多可選 19 項 [參與投票的會員]
01) 下下要名牌同錢, 覺得唔係名牌唔好用   45 (8.46%)
02) 一定要男人有錢過女人,否則睇人唔起   31 (5.83%)
03) 一定要化妝先可以見人   40 (7.52%)
04) 唔識做家務   15 (2.82%)
05) 對唔熟落人士唔友善   17 (3.20%)
06) 堅持性感衣著   30 (5.64%)
07) 煙鏟   20 (3.76%)
08) 粗口爛舌   33 (6.20%)
09) 扮可愛, 幾廿歲人仲要哈佬kitty   41 (7.71%)
10) 成日放自拍照上網   37 (6.95%)
11) 講嘢掘雷鎚又快   15 (2.82%)
12) 講嘢扮溫柔又扮細聲   32 (6.02%)
13) 行街食嘢一定要男方俾錢   20 (3.76%)
14) 自己冇拖拍賴冇好男人   19 (3.57%)
15) 求偶要求離唔開要有錢,高大靚仔,高學歷.   30 (5.64%)
16) 唔會認自己有錯   20 (3.76%)
17) 不時講"xxxx囉", "咩0者?", "我點知喎","嘖!   39 (7.33%)
18) 打男人(佢覺得玩,但好鬼大力)   31 (5.83%)
19) 留到指甲好長   17 (3.20%)

標題: 你眼中的港女係??
載入中 ...
pander741
嬰兒上路

會員編號 382225
精華 0
積分 478
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 12935 錢
GAME幣 174 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-28
註冊天數 6019
來自 ☆★Linkin Park Fans Club★☆
狀態 離線
  只顯示 pander741 的帖子
你眼中的港女係??

你地覺得係邊幾樣??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小夜=〕
吹水老手
好蠢好笨淨係識訓

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 73033
精華 0
積分 7354
帖子 5943
威望 1 點
I-See幣 10982 錢
GAME幣 34961 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-16
註冊天數 6729
狀態 離線
  只顯示 小夜=〕 的帖子
港女,,,唔知點形容...多數都貪錢LOR~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6790
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
留到指甲好長都叫港女-_-? 都幾得意架喎-,-

我覺得乜都要名牌啦(仲要屈男朋友比錢-_-),周街食煙講晒粗口仲以為自己好型果d,
講野扮溫柔同細聲仲有唔化妝唔出街果d -_-

不過有呢d特徵既唔一定係港女,但港女大部分會有囉-_-

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6229
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子
我覺得個個唔同的-`
不過好多都會爆粗"

頂部
樂樂小姐:D
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 236680
精華 0
積分 2791
帖子 1338
威望 0 點
I-See幣 9039 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-27
註冊天數 6354
來自 陸永<3
狀態 離線
  只顯示 樂樂小姐:D 的帖子
我都唔知呀...
我揀左好多=]

頂部
kcymiz
中級會員
๑۩۞幸福

會員編號 383947
精華 0
積分 954
帖子 321
威望 0 點
I-See幣 13982 錢
GAME幣 1744 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-4
註冊天數 6011
來自 °﹒.JAY*﹡
狀態 離線
  只顯示 kcymiz 的帖子
好鬼鍾意名牌吧= =好似1定要有幾樣名牌係身先叫女仔
又鍾意拎出黎同人比較邊個令d新d

頂部
aR-yAn
吹水老手

會員編號 273781
精華 0
積分 12547
帖子 6176
威望 0 點
I-See幣 8443 錢
GAME幣 365 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2007-2-10
註冊天數 6279
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 aR-yAn 的帖子
其實我覺得係 1,3,10,
特別係1 -v-

頂部
YAN`小泳
初生嬰兒

會員編號 376168
精華 0
積分 296
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11226 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-9-30
註冊天數 6046
狀態 離線
  只顯示 YAN`小泳 的帖子
我覺得除左[留到指甲好長]之外..
其他樣樣都係-____-特別係認錢唔認人-口-

頂部
彤靈
吹水老手

會員編號 386822
精華 0
積分 14282
帖子 5945
威望 0 點
I-See幣 44628 錢
GAME幣 24105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-18
註冊天數 5998
來自 香港某一角落xp""
狀態 離線
  只顯示 彤靈 的帖子
死啦我都係唔係名牌唔用的= =..但唔會屈人買囉..
再睇下4.5.19都中左= =好驚..
.....................................................................
但比我我會間10囉- -

或許生存對我來說只不個是一場悲傷無意義的倒數吧"

悲傷的血紅色小姐
頂部
BLUR.彤:D
認證會員

會員編號 133781
精華 0
積分 242
帖子 966
威望 0 點
I-See幣 10232 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-10
註冊天數 6616
來自 orz
狀態 離線
好多樣刀系掛!`
我自己就好貪錢囉ORZ..
但我從來吾會要名牌先用-_-+
總之懶覺得自己咩咩咩個O的刀好系囉.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...