加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: a_________________a
載入中 ...
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
I-See幣 72356 錢
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-3-18
註冊天數 6977
狀態 離線
  只顯示 -★nga. 的帖子
a_________________a

那你滾 我會記著呢句野\3333333333/

比我濫用職權一下吧 要扣分 扣威望也不緊要吧.
說真的 不關熱血事 不要怪他.只是我小器
熱血對不起. 害了你比人鬧 要怪只能怪我小器.
那時我是知你只是說笑 但我卻那麼認真
識你2年幾 第1次同你搞成咁.
對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起.
打對不起打到眼花了/_\
我跟你說的對不起 比你跟我說的多*0*
所以你要原諒我-v-.
wong nga shu 希望 ip wai kin 原諒我吧/_____\
沒想到我說的離開會害你比那麼多人鬧
這次我這樣做也令你對我徹底地失望
我要你對我改觀\33333333/

過多幾日
我要離開了.
真的很多野做 日日小測.功課.保習
沒時間了/_\不用掛念我 xd

可能會上返黎掛 可能玩潛水掛 事但NA 唔知牙-__-
有事可找我MSN喔
ngashu526@hotmail.com
這是舊的msn. 想要新的才問我吧 *0*

唔該你地ADD左話我話返比我聽你系邊個-_-
問返你地又唔鬼應我 系咁BLACK LIST見喇.

仲有同你3唔識7就唔好ADD我NA-_____-
ADD完又唔理我 算點先-__-

唔知點解我系特別記得
LING HANG FLY XD
我們的笨笨3人組<3
成日搶邊個系艾思最乖O既會員 次次都系我輸
唯有做 艾思最壞O既會員 HAH XD
LING仲記得之前你系勁僧我 可以話見我前面僧我后面果D XD
但最后我地又成為艾思最要好的朋友 真系很怪 XD

系艾思仲有3個月多D就3年了 睇返之前S野 發覺之前O既吹水區真系好熱鬧 之前永SD返個FDS BAN過黎 發覺FDS BAN上有100幾個名 當中留返系ISEE得10個左右 100人得10人-V-? 有些我也忘了是誰了-_-個個都問我NGA記唔記得我系邊個 其實我邊記得 個個D名都改成咁 唔記得都話記得喇 想比人打咩 XD.我好識做人咖.

前前后后系ISEE識了都好幾百人-_____- 之前日日都系吹水區到吹水 但NOW想吹水但冇人同你吹 之前悶O既時候上ISEE一定有人留系度吹緊水 仲要系幾個PO一齊吹緊. 去到20頁O既PO但我就回緊18頁 成日回少左幾個PO比人鬧 XD但現家是等人回我 之前爆po就系好易o既事 1個星期點都有個吹水po爆左 但now想爆一個po都唔知要幾耐.算吧 不打了.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6092
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
halo=]..

本帖最近評分記錄
  2007-11-19 12:32 PM  代幣  -2   字數不足
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6977
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 囍`!弒:o 於 2007-11-18 21:17 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
halo=]..

我好多野想同佢地講

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6092
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 shu` 於 2007-11-18 09:17 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我好多野想同佢地講

佢地仲係到????

頂部
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6548
狀態 離線
  只顯示 miko. 的帖子
我刀開過咁P圾B豈冇人回/3\

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6756
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子
雅雅雅t^t
好耐冇見>3<

頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6977
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 囍`!弒:o 於 2007-11-18 21:18 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

佢地仲係到????

佢地系度 低唔回po

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6092
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子

QUOTE:
原帖由 miko` 於 2007-11-18 09:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

打錯字 ha ha..

頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6977
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 miko` 於 2007-11-18 21:18 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

msn call人 xd

頂部
-★nga.
吹水哨兵

榮譽勳章

會員編號 2838
精華 5
積分 40239
帖子 11332
威望 15 點
GAME幣 309 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6977
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kathy.. 於 2007-11-18 21:18 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
雅雅雅t^t
好耐冇見>3

好掛住之前.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...