加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唔捨得你...
載入中 ...
彤靈
吹水老手

會員編號 386822
精華 0
積分 14282
帖子 5945
威望 0 點
I-See幣 44628 錢
GAME幣 24105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-18
註冊天數 5997
來自 香港某一角落xp""
狀態 離線
  只顯示 彤靈 的帖子
唔捨得你...

我呀sir今日同我講..話佢教埋我今個月就去上海進修琴..
我聽到真係好唔開心..
佢係我出世到而加第一個令我感覺到被尊重ge人
佢次次上堂都比左好多音樂以外ge野我..
我個個星期最期待就係去學唱歌..
佢係尼個world最了解我ge人..
我好記得佢同我講叫我堅強...
我一定會涯到所有ge野"
雖然我識佢都唔夠一年''但佢對我泥講真係好重要
如果我冇識到佢..可能我神早死左..亦唔會撐到而加尼一刻..
我真係好唔想佢走..佢係我而加唯一一個企係我身邊..入到我個圈ge人
我認我一直都係衣賴住佢..我真係唔想得番自己一個..
佢比左信心..希望..我
但佢而加要走啦...賴低我自己一個去面對所有野...
...............................................................................................
個左一日..心情好似好番D..都要多謝你地每一個回GE"POST
唉..其實我自己清楚明白自己唔開心冇用..都做唔到D咩..
我都好想好型咁同佢講拜拜..可惜我做唔到''
睇番轉頭完泥我衣賴左佢都一段時間..都係時候自立..我好怕我做唔到...
但係..一諗起可能以後每個星期6都唔會再有人聽我係到埋怨..聽我SON"
我雙眼都形成左一層薄霧係面..可能我都係做唔到...
我仲好記得佢對我講GE每一番話...
"""你認該多謝個天比左一D唔係個個人都可以擁有GE經歷你..你認該去接受佢地"""
"""你要比任何人都相信你自己GE實力..你一定去到最高GE位置"""
"""你而加要做GE就係堅強..你會做到涯到個去..你比你DADY還要強"""
"""唔好再呃自己..幫到你自己GE唔係你身邊GE人而係你自己..尼一樣野你比任何人都清楚"""
仲有好多好多..打唔晒''回想去個一幕一幕..咀角都不自覺咁向上勾..
佢比任何人都相信我GE能力..比任何人都要支持我..
我要係到同佢講一聲多謝...我知唔夠..
咁就用我第時GE果去報比佢...

或許生存對我來說只不個是一場悲傷無意義的倒數吧"

悲傷的血紅色小姐
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
歡迎來到地獄 (你要來嗎?)
灌水中手
私ソ弱ゆ```何故弱ゆ```

會員編號 399331
精華 0
積分 88245
帖子 38996
威望 0 點
I-See幣 9403 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2008-1-8
註冊天數 5945
來自 地獄
狀態 離線
好多字啊
回左先

PS:女口果人鉒酮搕擗諝晥ㄍそ岡|そ白勺言兌言舌,那言U日月人鄍掑c目艮目青有厲重白勺散光…
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
彤靈
吹水老手

會員編號 386822
精華 0
積分 14282
帖子 5945
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5997
狀態 離線
  只顯示 彤靈 的帖子

QUOTE:
原帖由 歡迎來到地獄 於 2008-2-17 00:39 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好多字啊
回左先

hell...../口\

悲傷的血紅色小姐
頂部
灌水中手

會員編號 399331
精華 0
積分 88245
帖子 38996
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2008-1-8
註冊天數 5945
來自 地獄
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 彤靈 於 2008-2-17 12:40 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

hell...../口\

靈童冇事既

PS:女口果人鉒酮搕擗諝晥ㄍそ岡|そ白勺言兌言舌,那言U日月人鄍掑c目艮目青有厲重白勺散光…
頂部
紅蓮之西蒙
吹水學徒

會員編號 405826
精華 0
積分 3174
帖子 1368
威望 0 點
I-See幣 13002 錢
GAME幣 52 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-13
註冊天數 5909
來自 感性v系小星球><"
狀態 離線
  只顯示 紅蓮之西蒙 的帖子
都好既..人始終要大個,,識自立..

頂部
彤靈
吹水老手

會員編號 386822
精華 0
積分 14282
帖子 5945
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5997
狀態 離線
  只顯示 彤靈 的帖子

QUOTE:
原帖由 歡迎來到地獄 於 2008-2-17 00:40 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

靈童冇事既

我好唔想佢走...佢對我泥講太重要..

悲傷的血紅色小姐
頂部
LaM=]
吹水新手
最♥6棒;東綸鬼丫薰M婕

會員編號 168016
精華 0
積分 3468
帖子 3454
威望 0 點
I-See幣 34151 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-24
註冊天數 6539
來自 lollipop的家 哈哈哈
狀態 離線
  只顯示 LaM=] 的帖子
算拉
都要走拉
都要面對ge.
加油啊

★FT Island`;)
我愛弘基♥
我愛6棒 :D
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6258
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
朋友  你真系要識得堅強咖啦-____-

可能你對佢吾只系師生關係

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
灌水中手

會員編號 399331
精華 0
積分 88245
帖子 38996
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 150
註冊 2008-1-8
註冊天數 5945
來自 地獄
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 彤靈 於 2008-2-17 12:41 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我好唔想佢走...佢對我泥講太重要..

你仲有我地

頂部
彤靈
吹水老手

會員編號 386822
精華 0
積分 14282
帖子 5945
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 5997
狀態 離線
  只顯示 彤靈 的帖子

QUOTE:
原帖由 小WaI 於 2008-2-17 00:41 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
都好既..人始終要大個,,識自立..

我唔想..我真係好想有人好似佢咁會聽我講..
會明白我...我真係搵唔到第二個..

悲傷的血紅色小姐
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...