加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: siffany's collection post :) add pics 1/5 ..
載入中 ...
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
I-See幣 47155 錢
GAME幣 2465 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-28
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
siffany's collection post :) add pics 1/5 ..

呵呵~     儲左三萬蚊黎大收 !!
好耐無收野囉   依家開返個 post 大大收先  xdd
狠心的說  不美不收啊       唔好意思

name :  siffany
s.name :   aaron   fahrenheit   pakho   ghost   chantal  
money :  about 0 - 900  
items :  icon   head   ban  set icon

買 sell post = 整   ( 唔好偷圖啊  )

QUOTE:
買左無整的 : 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

QUOTE:
aaron +  fahrenheit

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

QUOTE:
ghost

收費單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

QUOTE:
pakho

收費單

QUOTE:
chantal

收費單

QUOTE:
另加收 charlene

收費單

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

♥v♥  Taylor Swift

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : coco =)
個 ban 的 cutting 好好啊  xp
$ 250 - 300 !?   xdd   
之前好似話整個 bg ban 比你   
xd  遲 d 整比你啦

re : katy =)
   個 ban 好靚靚呀   
um ..  $ 450 - 500 !?
thanks thanks katy baby   xp
katy  得閒要再黎撐撐埸呀

re : wanda =)
xddddd    謝謝 wanda 的 icon
icon is nice 啊    cutting 好好 ..
用 3 pic 整 icon , 好勁呢

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : cathy :)
個 icon set 好靚靚呀 ..
我鍾意第 3 粒 icon   xd
岩岩整左個 head 比你呀  當住回禮先啦

re : coco , katy :)
send 左 $$ 啦 , thanks 啊 !

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : katy :)
xd    謝謝 katy 啊
遲 d 再整過野比你啦

re : kammy :)
sorry 呀 , kammy ..  
唔係幾鍾意啊  but thanks your help ~

re : ku :)
xdddddd    ku , 你黎左啦 :D
icon set is nice , send 左 $$ 啦 ..
唔夠可以同我講

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : secret :)
   謝你的 ban 啊 :D
我都整左比你呀   希望你鍾意啦 xp

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : rosa :)
嘻嘻 ..  你黎左啦  :D
無諗過你會咁快黎啊 ..
xddd  我好好好好鍾意呀  
free !?   真係多謝晒啊 =D     遲 d 回禮比你   等等我呀
p.s : 得閒再整整啦    xd

re : kayiu :)
baby , 你都黎左喎  xd
個 ban 都唔錯呀     收收收 xp
send 左 $$ 啦   唔夠可以同我講
我會回禮的   wait for ma :D

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : jade :)
sorry 呀 , 唔係太鍾意 ..
不過都謝你幫手啊 :)

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : go :)
xd  謝你幫手啊 ..
我收個 icon set  $200 , ok ??

re : iwin :)
  iwin , 你黎左 wo ~
謝你的 icon set   我會回禮的 :D

順便推推 post 先 ..
我要大大大大大大大收呀
仲未收完   大家黎幫幫手啦  thanks.

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : Snow糕-3- :)
send 左 $$ 啦   thanks

re: kayiu :)
xd   你黎左wo ~
free !?   不過 free 唔 free 都好 ..
thanks 晒啦 , bibi :D

頂部
Siffany
吹水學徒

會員編號 237343
精華 0
積分 2602
帖子 1241
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6383
狀態 離線
  閱讀全部
re : cathy :)
xd  謝啊  baby !
ken ban -v-    遲 d 整比你啦 ..

re : 婆 :)
XD  i like it very much
thanks 呀 *.*   個 head 遲 d 用 xp
send 左 $$ 啦 , 唔夠可以同我講 *-*
a ~  可以同你做 friend 嗎 !?  :loveliness:

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...