加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我成日比老師針對囉 v___v!
載入中 ...
iamKibby`;)
吹水新手
愛死方大同;D

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 414189
精華 0
積分 5152
帖子 3426
威望 0 點
I-See幣 12508 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2008-6-7
註冊天數 5774
狀態 離線
  只顯示 iamKibby`;) 的帖子
我成日比老師針對囉 v___v!

中屎老師;
之前上堂勁多人訓教;
佢淨系捉我1個上去鬧;
話我最嚴重!
跟住我串佢 - -v 抄左我2張牌!
之後我上堂望1望個窗姐!
佢就話[吾好講野啦!]
講左1句野姐 佢又叫我吾好講野 v___v

班主任!
成日串嘴;
跟住又比我串番轉頭;
之後有1次有1個數學補課班;
甘我1向MATHS都好廢;
甘我又想去啵!
但系牙S1R就簡晒D成績好既去補`
{成績好既仲補黎做乜 - -v?}
跟住我隔離位果個話讓個位比我!
點知我牙S1R竟然話[冇得救果D我吾會比佢補!]
跟住我激嬲啦! 就勁大聲同佢講[你食屎啦你] - -v
跟住之後佢就成日冇啦啦暗串我`
跟住D同學問我咩事 我就勁大聲話[2隻字! 無聊!]

點解依家D老師甘中意針對學生 - -v
仲要話D學生冇得救 -2-v 嬲死我`

之後我喊左成堂囉 t3t!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kristen
中級會員

會員編號 401450
精華 0
積分 1160
帖子 450
威望 0 點
I-See幣 14717 錢
GAME幣 3921 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-1-18
註冊天數 5915
來自 ♥[-ma ma 的 肚-]♥
狀態 離線
  只顯示 kristen 的帖子
呢句說話極之離譜囉
乜你間sch D老師會講D咁ge野ga...
如果你因為果句野心靈受創走去自殺咁點- -?
D老師講野都吾會理下人地感受...
吾通全世界都系天才咩...
咁就吾洗補...吾洗讀la...

本帖最近評分記錄
★iamNicole   2008-7-12 02:18 PM  代幣  +2   回覆認真.

我的xG ;)kristen_SIUK

facebook加我做friend吧;;kristenhy@hotmai.com
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
iamKibby`;)
吹水新手
愛死方大同;D

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 414189
精華 0
積分 5152
帖子 3426
威望 0 點
I-See幣 12508 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2008-6-7
註冊天數 5774
狀態 離線
  只顯示 iamKibby`;) 的帖子

QUOTE:
原帖由 kristen 於 2008-6-8 12:47 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
呢句說話極之離譜囉
乜你間sch D老師會講D咁ge野ga...
如果你因為果句野心靈受創走去自殺咁點- -?
D老師講野都吾會理下人地感受...
吾通全世界都系天才咩...
...

你講得好岩 v____v
我果間仲要系BAND1黎囉 t3t
之後我因為佢句野喊左成堂!

頂部
OoFINEoO
嬰兒上路

會員編號 383569
精華 0
積分 200
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 12347 錢
GAME幣 134 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-3
註冊天數 5991
來自 ╭☆雲呢拿星球★╮
狀態 離線
  只顯示 OoFINEoO 的帖子
佢咁留意你,有可能LOVE你(同性老師都咁話)

.....為什麼,你要在我身旁顯示你美麗的笑容,令我愛上了你!?
你的香水味,,我永遠也會記得..........
頂部
chanka軒
初生嬰兒

會員編號 405571
精華 0
積分 337
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 10224 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-12
註冊天數 5890
來自 天水圍
狀態 離線
  只顯示 chanka軒 的帖子
仲知e家d老師好kai啦..咩都話人同話見家長
用家長黎大我地..

頂部
kayfans84
初生嬰兒

會員編號 438750
精華 0
積分 156
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 8504 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-4-30
註冊天數 5447
狀態 離線
  只顯示 kayfans84 的帖子
咪就系,d老師成日無啦啦罵我。

咪就系,d老師成日無啦啦罵我。冇做錯野都要罵,都唔知佢地系咪人黎架。(佢地一定唔系人lo)佢有問題就去青山啦,唔好留系到左住個地球轉。我講番比家長知,家長唔但子信我,仲投訴個老師。我條汽都好d

流星.雨
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...