加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 係屋企同daddy面阻阻 /^\
載入中 ...
小雪
初生嬰兒

會員編號 458328
精華 0
積分 169
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 8276 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-1-16
註冊天數 5205
狀態 離線
  只顯示 小雪 的帖子
係屋企同daddy面阻阻 /^\

我同我daddy 半年冇講野啦
一開口就嘈...

好想同佢關係好番呀..
但咁耐冇傾過計..
如果突然同佢講野
會覺得尷尬
可以做d咩黎同佢好番呀..
我驚佢拒絕我

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
愛SiU謙
嬰兒上路

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 200997
精華 0
積分 2598
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 27623 錢
GAME幣 118 個
MSN宣傳 500 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-15
註冊天數 6455
來自 戀世基地
狀態 離線
  只顯示 愛SiU謙 的帖子
寫張紙仔比佢  約佢食個lunch
我通常都係要咁既方法
你都試試啦  應該幾好  無問題架  ^v^"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
愛~回家
高級會員

會員編號 456107
精華 0
積分 487
帖子 620
威望 0 點
I-See幣 8641 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-12-15
註冊天數 5237
狀態 離線
  只顯示 愛~回家 的帖子
不如你同你老豆講
老豆: 我好肚餓呀 可唔可以幫我煮個面呀

頂部
小雪
初生嬰兒

會員編號 458328
精華 0
積分 169
帖子 50
威望 0 點
I-See幣 8276 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-1-16
註冊天數 5205
狀態 離線
  只顯示 小雪 的帖子
我以前都有寫過紙比佢- - 佢睇完就算

我老豆先唔會煮野我食  TT 哭

頂部
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5408
來自 「♨」!!
狀態 離線
  只顯示 -;小丸子` 的帖子
咁ah- -基本上我未試過..`
我次次同佢嘈完之後冇幾耐就又扮冇野同佢好番= =`
兜口兜面同佢say s0r拉..面子係父母面前不重要;)`

頂部
小瑩妹豬
初級會員
SiUY!nG``

會員編號 88109
精華 0
積分 226
帖子 204
威望 0 點
I-See幣 13143 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小庭b
閱讀權限 40
註冊 2005-12-18
註冊天數 6695
狀態 離線
  只顯示 小瑩妹豬 的帖子
吾知啊..
我都幫吾到你..
唯有幫你推下po

頂部
88c2cyp
初生嬰兒

會員編號 458534
精華 0
積分 95
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 8001 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2010-1-20
註冊天數 5201
狀態 離線
  只顯示 88c2cyp 的帖子
杯具?谷歌可能要退出中國市場
聽說谷歌要退出中國市場。真是一件“杯具”的事情啊,這到底是為什麽呢?前不久心愛的“博客大巴”被查而無法訪問,前幾天搜索引擎巨頭百度遭到黑客攻擊,現在又谷歌要退出中國市場,互聯網最近是怎麽了?悲哉乎!

谷歌可能要退出中國市場這個新聞現在在各大論壇網站議論得沸沸揚揚,如果谷歌真的退出中國,市場會怎麽樣呢?那麽最大的受益者是誰呢?對我們的電子商務又有什麽影響呢?國內少了一個競爭者,也許是“喜具”也或許是“杯具”!事態的演變就像時代的改朝換代誰又能預知呢?

無論谷歌在否,但網購還是要繼續發展的。你是否還在為網上購物尋覓更好的,安全又實惠的平臺呢?最近瀏覽網頁無意看到88商貿網(88c2cyp.com),發現很不錯噢,最主要是在上面可以買到物真價實的港貨,而且還有一些真正的外貿貨,現在註冊,還有禮品送,聽說100%免費開店,是個不錯的商機,有得和淘寶、卓越網等些大型網站一拼,前景也不錯,所以我推薦給大家,希望對大家有所幫助。

越來越多的網民反應網上假貨連天,很多網站不能給我們一個保證,只知道不爽就退貨,浪費我們大量的時間和金錢。選來選去我還是覺得88商貿網(88c2cyp.com)比較好,比較人性化和有質量保證。

它雖然沒有像現在國內幾家網站有長久的歷史,但它也是最近幾年電子商務業新起的諧星。隨著它的成長,它不再是香港的地區性網站啦,現在正逐步的往內陸乃至世界發展。聽說最近又有一個賺錢的遊戲開始了!大陸朋友也可以參加,千載難逢的好機會,朋友們,去試試吧!!88c2cyp.com

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...